Danijela
Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: Diplomski rad
Eh, draga, vidit ćemo kolko je to super. :blushed:
Kak tebi ide?
Ima i knjižica o pisanju radova na faksu, koju je izdao pravni. To bi trebalo prolistat. Staro izdanje je na webu pravnog, ne znam kaj su u novom bitnog mijenjali.
Zato bi htjela čut neka konkretna iskustva sa već, barem, polu-gotovom radnjom. Koje su njegove preporuke, što mu je važno, kaj se smije, kaj ne, ili je svejedno.
Anyone. :mellow:
Eh, draga, vidit ćemo kolko je to super. :blushed:
Kak tebi ide?
E da, te detalje smo ispustili. U tom trenu mi je bilo prerano da ga i to pitam, a i mislim da je to neki standard, font 12, dupli prored (mislim) i to.Ja imam isto kod Koprica, i zanima me što ti je rekao što sve radnja treba sadržavati, da li je rekao koji font i veličinu slova, da li pored svakoga citiranja bilješka, kakva i na koji način, koliko rad bi trebao imati stranica i tak to, unaprijed hvala
Ima i knjižica o pisanju radova na faksu, koju je izdao pravni. To bi trebalo prolistat. Staro izdanje je na webu pravnog, ne znam kaj su u novom bitnog mijenjali.
Zato bi htjela čut neka konkretna iskustva sa već, barem, polu-gotovom radnjom. Koje su njegove preporuke, što mu je važno, kaj se smije, kaj ne, ili je svejedno.
Anyone. :mellow: