AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Pomozite nam dopuniti Skriptarnicu

Ako imate skripte kojih još nema u našoj Skriptarnici foruma , pošaljite ih na [email protected] .

Svaka poslana skripta može pomoći drugim kolegama u učenju i pripremi ispita.

Završni rad

Inabram

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Ne, nije mi aktivan, ne mogu ući, piše da je pogrešno korisničko ime ili lozinka, pa opet da Realm ne postoji..
Odgovaraju li uopće na poruke sa privatnog maila? Jer neznam uopće di da nađem informacije o molbi, dal se plaća naknada, koje priloge trebam, kamo šaljem..pregledala sam stranicu al ne mogu naći, vjerojatno jer je sve preko tog sustava, ali kaj sa nama koji nemamo pristup tome, zašto nema uputa za nas
Probajte poslati sa svoga maila,ili zovite telefonom. Ako se ne jave ili ne odgovore,najbolje je otići u referadu. Pošaljite mail i studentskoj pravobraniteljici pa se posavjetujte sa njom.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks