Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Uglavnom su slobodni uvijek netko s katedre upravne znanosti.Moj prijedlog je da se napravi baza koja bi bio dostupna studentima odnosno popis slobodnih profesora za mentorstvo na završnim /diplomskim radovima koju bi zaposlenici referade redovito ažurirali.
Prijedlog broj 2. jest povećanja kvota profesorima za diplomske radove.
Sad sam upite poslala već nekolicini profesora, međutim svi su zauzeti. Postoje neki studenti koji zaista žele neku konkretnu temu iz konkretnog kolegija, a na kraju moraju pisati nešto što im baš ne odgovara. (od jedne profesorice sam dobila zaista jedan jako čudan odgovor na moj upit, a neki profesori niti ne odg na mailove ili odgovaraju selektivno). Primijetila sam da profesorima diplomski nisu nešto za što se grabaju.
Možda ima tko saznanja tko bi mogao biti slobodan?
Nečeš. Diplomski se samo jednom plaća.Ljudi, imam pitanje! Ostao mi je samo diplomski rad, upisala sam ga prosle godine i hocu li ga morati ovaj semestar ponovno placati, ako ne stignem diplomirati do kraja drugog mjeseca?
na početku odmah iza naslovne stranice..ne navodi se u sadržaju..prvo što navodiš u sadržaju je uvodHej ljudi! Imam nedoumicu oko one izjave o izvornosti koja se pise u diplomskom radu.
Zanima me gdje se ona tocno stavlja i jeste li ju naveli u sadrzaju? (Na stranicama PFZG pise samo na pocetku rada). Hvala na pomoci!![]()
čestitam od srcaEvo jučer obranila diplomski kod škarice, s odličnim uspjehom. Diplomirala sam kod njega i na trećoj i bila zadovoljna pa sam ga odabrala opet. Uglavnom već sam na predavanjima iz lok javnih službi stekla dojam o čemu bi pisala i kad sam imala sva nepolozena ispit a javila sam mu se i dogovorili smo tu temu. Težište mog rada bilo je na istraživanju koje sam provela, ali moram priznat da on to voli i da su rekle kolegice koje nisu imale istraživanja već samo literaturu da im je rekao nek malo istraže. Prvu verziju koju sam imala mi je neznatno ispravio riješila sam ispravke za 2 dana čisto jer sam tražila info po netu, ništa strašno. Obrana mi je bila za tjedan dana, u komisiji on i lopižić, u potpisu je i đulabić ali on nije bio tamo. Stvarno je samo formalnost rekli su neka pričam o tome o čemu sam pisala, pitanja nije bilo osim kao što bi poboljšali i što mislite o tome.
Znači kolege najgore je prošlo, obrana je reda radi. Sretno svima
Bravo, čestitamdragi forumaši-ja sam diplomirala, gotov je specijalistički, mentor prof. Koprić, zahtjevan, dosta traži, ali i puno pomaže. Vrlo brzo odgovara na mejlove-dva do četiri dana. Obrana je trajala oko 45 minuta (online) sve zajedno-15 minuta moje izlaganje, svatko je postavio pitanje-to je trajalo oko 15 minuta, pa se malo isključiš da dogovore ocjenu, onda još jedno 15-ak minuta priče, zahvale, viceva i tako![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.