Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Itko?Kako je bilo na prvom predavanju: ima li kolokvija i jesu li dolasci na predavanja obavezni (potpisujemo li se)?![]()
vidim novu objavu, već sam misla da mi je netko odg na pitanje.Što je sa potpisima, da li mogu otići kod prof.Marčetić na konzultacije po potpis?![]()
sorryvidim novu objavu, već sam misla da mi je netko odg na pitanje.![]()
hmm, nez el možeš kod nje otić jer nam ona nije predavala.. tak je meni teo rekao za teoriju organizacije da nemremo dobit potpis kod prof koji nam nije predavao taj predmet.
Na prvom predavanju se nismo potpisivali, a jučer jesmo. Nisu ništa rekli o tome, na svakom predavanju nas je bilo manje od 10, pa se da zaključiti da predavanja nisu obavezna.Jel bio netko na uvodnom predavanju? jesu obavezna?
Na prvom predavanju se nismo potpisivali, a jučer jesmo. Nisu ništa rekli o tome, na svakom predavanju nas je bilo manje od 10, pa se da zaključiti da predavanja nisu obavezna.Jel bio netko na uvodnom predavanju? jesu obavezna?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.