AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Studomat

ana15

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
A ako nesto nije u redu to se mora odmah ispraviti? Ili se moze nakon rokova? Nisam iz Zg i radim pa ne mogu svaki dan u zg sad ovo sad ono

Balerinica

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Ma stvarno su genijalni! I to usred prijava za rokove. Mogli su nam dat mogucnost prijave za ovaj rok prek prijavnica jos. A ne ovak napravit strku i nama i njima.
Da moras nazalost doc kod njih. Nevjerojatno ali istinito.

majolada

što se tiće engleskog III. i IV. to engleski sa druge godine faksa
od ove školske godine se engleski I podjelio na I i II a engleski II se podjelio na engleski III i IV isto kako se nauka podjelila na nauku I i nauku II a opće upravno na op I i Op II

majolada

A ako nesto nije u redu to se mora odmah ispraviti? Ili se moze nakon rokova? Nisam iz Zg i radim pa ne mogu svaki dan u zg sad ovo sad ono
ja sam zvala u referadu i onaj novi referent mi je rekao da moram čim prije doći da isprave ono što mi je krivo upisano,a kolegica je bila kod Sanje i Sana joj je rekla da oni to još ne znaju ispraviti i da će biti ispravljeno naknadno pa si ti sad misli ko je ovdje lud

Okej,ali sto znaci da nisam ostvarila preduvijet za polaganje ispita??
e to ne znam

Tončica

Okej,ali sto znaci da nisam ostvarila preduvijet za polaganje ispita??
i ja imam sličnu poruku za neke predmete iz druge godine: Iz predmeta označenih sa zvjezdicom (*) nemate položene preduvjete za polaganje ispita.

koji k to znači???

mimica

To i meni piše da nemam položen preduvjet za polaganje ispita, a namjeravam izać na gp u 4 mj?!

diana88

"Nemate pravo prijaviti ispit niti iz jednog predmeta." :disgusted::gaah:

Hvala na prethodnom objašnjenju o eng. jeziku III i IV te identičnim slučajevima kod drugih predmeta!

Može molim vas objašnjenje za informatičku radionicu?

bojana_kc

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Jel se to može doć ispravit greške nakon rokova?? Meni piše da eng III. i IV.nemam položeno a imam odavno

diana88

Obratite pozornost na temu Novi pravilnik o studiju, tu se možda nekima krije dio odgovora za nemogućnost prijave ispita (NOVA nemogućnost polaganja predmeta tekuće godine ako iz prošle nije sve riješeno)!

majolada

"Nemate pravo prijaviti ispit niti iz jednog predmeta." :disgusted::gaah:

Hvala na prethodnom objašnjenju o eng. jeziku III i IV te identičnim slučajevima kod drugih predmeta!

Može molim vas objašnjenje za informatičku radionicu?
informatička radionica je na trećoj godini,dobije se samo potpis,nema ocjene
za izvanredne traje 2 dana a za redovne ne znam,to su svojevrsne vježbe isto ko nomotehnika i vježbe iz upp-a

diana88

Za sve krivo upisano u indeks će biti naknadno ispravljeno, i iako sam izvanredni apsolvent - i sama Sanja mi je rekla da dođem do nje te potvrdila da se sve prvo mora riješiti iz prethodne godine! Prvo će se sređivati važnije greške koje su bitne za prijavljivanje ispita, a potom ostale kao što su informatičke radionice i sl.
Što se prijava ispita tiče, trebalo bi se sve normalizirati tijekom dana - Sanjine riječi...

deki2211

ovi na faxu su skroz retardirani... Ja radim i ne mogu do faxa ujutro pa sam poslao curu... Gospodja Sanja ju je odkanta i rekla da joj nemoze dati informacije za mene nego da sam moram doci... Btw krivo su mi predmetd upisali na studomatu... Bacit cu im bombu majke mi

mape5

Super Moderator
živio studomat :D izgleda da su malo prekasno sve istestirali. Za sada piše da se se manje više ispiti mogu prijaviti do 01.04. tak da se ima vremena i za prijaviti i za odjaviti. naravno pod pretpostavkom da će srediti program.

Uopće mi se ne sviđaju ispitni rokovi. Svi su nakrcani u dva dana.

oni kao da su poludjeli.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks