AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Studomat

diana88

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
ovi na faxu su skroz retardirani... Ja radim i ne mogu do faxa ujutro pa sam poslao curu... Gospodja Sanja ju je odkanta i rekla da joj nemoze dati informacije za mene nego da sam moram doci... Btw krivo su mi predmetd upisali na studomatu... Bacit cu im bombu majke mi
Skoro svima je nešto krivo upisano, kod mene polovica nema smisla...
Meni je isto Sanja rekla - znači samo osobni dolasci, bez obzira na status!

bojana_kc

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Meni su krivo napisali da nisam dala eng iz 2. godine i sad ja učim radno za 4mj a kod prijava mi piše da mogu prijavit eng III. i gradansko a radno nema na popisu, a eng sam dala prije godinu dana krivo su mi napisali i šta sad da radim??? Niko se ne javlja na tel.

robbie22

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
ja sam izvanredni student,i pise mi da mogu samo prijaviti ispite iz zimskog semestra,a ja sam sad mislila izaci na nesto iz ljetnog...jel to greska da se ne moze prijaviti ili je to novo pravilo?

xxxx

Kod mene piše da građansko nisam niti jednom izašla :) Ali me brine stručna praksa, nije mi upisana to sam obavila još prošle godine...Ali oni se nikad ne javljaju, kome se žaliti uopće...

Balerinica

Sve se vodi ispocetka. Od sada pa nadalje. Ako nista drugo barem to.
Al ajde htjeli smo studomat, dobili smo ga konacno i s obzirom gdje studiramo i na ostale jel stvari mogli smo ocekivati da bu sve zbrda zdola. :p

Trka

Još nisam dobila šifru pa me zanima da li su rokovi ostali isti? Konkretno me zanima GP i UPP s obzirom da sam imala namjeru izaći oba a po novome navodno ne možeš polagat ispit s više dok ne očistiš prethodnu. Pa bi bilo dobro da su malo razmakli rokove a ne kao dosada da su svi ispiti u dva dana.

darija5

I ja bih molila za pomoć. danas sam se ulogirala na studomat pa ne znam da li je to pravilo ili greška? ako pod opcijom prijava ispita nema ispita koji želim polagati, da li to znači da još nisu prijave za taj ispit ili da nemam mogućnosti izići na ovom roku na ispit

skne13

ej ljudi ja sam danas predala prijavnicu za radno i ne moramo prijavit preko studomata i možemo polagat ispite iz više godine dok nismo riješili prethodnu a ako se prijavi preko studomata onda se mora redom
to vrijedi za one koji su prešli sa starog programa na bolonju

Tinčica

Evo ja danas pokupila šifru za spajanje na studomat. kad se ubacim odmah mi ponudi promjenu lozinke, nakon čega mi piše lozinka da se mora sastojati od 6-8 znakova i ispod u redu na što potvrdim i opet me baca na promjenu lozinke. (iako mi nova lozinka ima potreban broj znakova). da li se nekome događalo isto?

Anita K

hej ljudi, ja sam mislila da će to ići kao od šale međutim kad kliknem na prijavu ispita piše mi da Nemate pravo prijaviti ispit niti iz jednog predmeta, i što saaad, zovem ih u referadu cijeli dan i ništa, ništaaa... a prijave za OUP su još danas... što sada???

Donki

Bok, da li netko mozda zna sto je s onima kojima je ostao samo diplomski? Ne moram valjda samo zbog tih korisničkih podataka dolaziti u Zagreb?Zovem Sanju već dugo, ali niko se ne javlja. Hvala ako netko zna!

Leptiric_20

I ja bih molila za pomoć. danas sam se ulogirala na studomat pa ne znam da li je to pravilo ili greška? ako pod opcijom prijava ispita nema ispita koji želim polagati, da li to znači da još nisu prijave za taj ispit ili da nemam mogućnosti izići na ovom roku na ispit
i meni i kolegici je proradilo tek nakon punih 24 sata od prvog ulogiranja, pa možda bude i tebi tako

Sve se vodi ispocetka. Od sada pa nadalje. Ako nista drugo barem to.
Al ajde htjeli smo studomat, dobili smo ga konacno i s obzirom gdje studiramo i na ostale jel stvari mogli smo ocekivati da bu sve zbrda zdola. :p
da li je to provjerena informacija da nam se računa sve ispočetka, da se ne bi unaprijed veselila ;)

macak

ej ljudi ja sam danas predala prijavnicu za radno i ne moramo prijavit preko studomata i možemo polagat ispite iz više godine dok nismo riješili prethodnu a ako se prijavi preko studomata onda se mora redom
to vrijedi za one koji su prešli sa starog programa na bolonju
Barem si mi ti dala tračak nade... Ja sam također stari program prebačen na bolonju i ispite prijavila preko prijavnica poštom (nisam iz ZG), a kad sam danas zvala na fax, rekli su mi da isključivo prijavljujemo preko studomata i da i iako sam već poslala i prijavila preko prijavnica mi neće uvažiti. Help! Prijavila Politologiju i Ekonomiju javnog sektora pa ne znam dal će mi dati da izađem ili stvarno za nas stare ne vrijedi to "po redu"? Molim te još neke inf.ako si raspoložena... Da učim još tih 10-tak dana ili propao rok?

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks