tapravnica
Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
hvala. tek sad sam primijetila.
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
pssst :whistling:Sad će biti cirkusa.Tko ne odjavi ispit pravovremeno - PAD!
![]()
na studomatu ne vrijede datumi prijave ispita kao za prijavnice.Jel se mi sa treće godine, na slijedeći rok u 4. mj. prijavljujemo putem prijavnice ili studomata? I jel za prijeve putem studomata vrijede isti datumi kao i za prijavnice?
Kako onda? Kaj promijenit ce datume prijava ili sam za ovaj rok u cetvrtom mj. jer ako se ne varam uskoro ce prijave za rokove.na studomatu ne vrijede datumi prijave ispita kao za prijavnice.
promijenit će sigurno datume prijava. pokušajte već sad prijaviti ispit jer ispit se preko studomata može prijaviti od početka akademske godine. samo ga možeš odjaviti neka 2-3 dana prije roka.Kako onda? Kaj promijenit ce datume prijava ili sam za ovaj rok u cetvrtom mj. jer ako se ne varam uskoro ce prijave za rokove.
da odnosi se i na izvanredne apsolvente,ja sam naprimjer izvanredni apsolventDa li se najnovija obavijest odnosi i na izvanredne aposlovente?
Zbog posla, za postupovno pravo sam već poslala prijavnicu poštom, to mi već sada ne vrijedi ili?
Zahvaljujem na odgovoru, obzirom da samo sutra popodne imam šanse
za izaći s posla!!
Nazovi u referadu i pitaj dal postoji neki drugi način. Pokušaj,pa vidi.Jel zvao netko referadu i pitao što je s onima koji ne mogu doći? Meni se ne putuje 250km samo da bih u 5 min uzela korisničko ime![]()
ma fkt su biseri! trebali su pustit sad za ovaj rok normalno, a ne dan prije rokova mijenjat pravila -.-mene zanima kaj sad sa prijavama za ispit.. hoću prijavit pravo društava, a prijave su po starom 25. i 26. dal to isto vrijedi sad za studomat ili se to mijenja? do kad imamo fore prijavit ispit preko studomata tj. koliko prije samog ispita?
bas su nasli vrijeme mijenjat, da... ma nemas kaj rec uopce.. pa ti sad budi pametan. sad zbog jednog papira na kojem pise lozinka moramo ic za zgma fkt su biseri! trebali su pustit sad za ovaj rok normalno, a ne dan prije rokova mijenjat pravila -.-
ja cu u srijedu za svaki slucaj prijavnicu uzet pa ak uzmu ok, ako ne-proucavat studomat xD
I meni isto!!! :twisted:Meni nista nije jasno. Dakle isto mi se dogodilo kao i kolegici da nema pravo prijaviti niti jedan ispit. Zatim, pise mi da sam polozila engleski III i IV ??? Mi imamo samo engleski I i II a na specijalistickom ima kolko ja znam. I ne pise mi da sam isto praksu rjesila i informaticku radionicu a ni nomotehniku. Plus sto mi pored dva ispita pisu neke zvjezdice i u opisu pise da nisam ostvarila preduvjet za polaganje ispita??? Ne kuzim!! Predavanja sam odslusala neka davno a neka niti ne jer radim i nemogu, tj vanredni sam student.
I da, sve se brise, sve ispite pocinjemo opet iz prve,sto je ja mislim svima nama u korist.![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.