AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Studomat

blankad

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
znači sad i za rokove u 4. mjesecu prijavljujemo preko studomata..o bože dobro da se nisu onak slučajno sjetili tjedan dana prije davati te šifre..nek dan prije

Nerea

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Jel se mi sa treće godine, na slijedeći rok u 4. mj. prijavljujemo putem prijavnice ili studomata? I jel za prijeve putem studomata vrijede isti datumi kao i za prijavnice?
na studomatu ne vrijede datumi prijave ispita kao za prijavnice.

sufi

na studomatu ne vrijede datumi prijave ispita kao za prijavnice.
Kako onda? Kaj promijenit ce datume prijava ili sam za ovaj rok u cetvrtom mj. jer ako se ne varam uskoro ce prijave za rokove.

Sonia

Jel zvao netko referadu i pitao što je s onima koji ne mogu doći? Meni se ne putuje 250km samo da bih u 5 min uzela korisničko ime :rolleyes:

martina_sk

Administrator
Kako onda? Kaj promijenit ce datume prijava ili sam za ovaj rok u cetvrtom mj. jer ako se ne varam uskoro ce prijave za rokove.
promijenit će sigurno datume prijava. pokušajte već sad prijaviti ispit jer ispit se preko studomata može prijaviti od početka akademske godine. samo ga možeš odjaviti neka 2-3 dana prije roka.

diana88

Da li se najnovija obavijest odnosi i na izvanredne aposlovente?
Zbog posla, za postupovno pravo sam već poslala prijavnicu poštom, to mi već sada ne vrijedi ili?
Zahvaljujem na odgovoru, obzirom da samo sutra popodne imam šanse
za izaći s posla!!

majolada

Da li se najnovija obavijest odnosi i na izvanredne aposlovente?
Zbog posla, za postupovno pravo sam već poslala prijavnicu poštom, to mi već sada ne vrijedi ili?
Zahvaljujem na odgovoru, obzirom da samo sutra popodne imam šanse
za izaći s posla!!
da odnosi se i na izvanredne apsolvente,ja sam naprimjer izvanredni apsolvent
dođi sutra u 15h u referadu

tarja30

Jel zvao netko referadu i pitao što je s onima koji ne mogu doći? Meni se ne putuje 250km samo da bih u 5 min uzela korisničko ime :rolleyes:
Nazovi u referadu i pitaj dal postoji neki drugi način. Pokušaj,pa vidi.

Iwy

mene zanima kaj sad sa prijavama za ispit.. hoću prijavit pravo društava, a prijave su po starom 25. i 26. dal to isto vrijedi sad za studomat ili se to mijenja? do kad imamo fore prijavit ispit preko studomata tj. koliko prije samog ispita?

blabla

mene zanima kaj sad sa prijavama za ispit.. hoću prijavit pravo društava, a prijave su po starom 25. i 26. dal to isto vrijedi sad za studomat ili se to mijenja? do kad imamo fore prijavit ispit preko studomata tj. koliko prije samog ispita?
ma fkt su biseri! trebali su pustit sad za ovaj rok normalno, a ne dan prije rokova mijenjat pravila -.-

ja cu u srijedu za svaki slucaj prijavnicu uzet pa ak uzmu ok, ako ne-proucavat studomat xD

Iwy

ma fkt su biseri! trebali su pustit sad za ovaj rok normalno, a ne dan prije rokova mijenjat pravila -.-

ja cu u srijedu za svaki slucaj prijavnicu uzet pa ak uzmu ok, ako ne-proucavat studomat xD
bas su nasli vrijeme mijenjat, da... ma nemas kaj rec uopce.. pa ti sad budi pametan. sad zbog jednog papira na kojem pise lozinka moramo ic za zg

ana15

Molila bih ako je netko preuzeo danas podatke da pogleda kad su po novom prijave ispita da ne zakasnimo mi koji mislimo u 4 mj izaci

Tončica

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
evo ja sam preuzela podatke danas i odmah pokušala prijaviti ispit, ali mi studomat dao poruku da nemam pravo prijaviti ispite. nazvala sam sanju, pa mi je rekla da će prijave za drugu godinu biti otvorene sutra (dakle danas se ne može prijaviti niti jedan ispit iz druge godine javne uprave, za ostale godine i za porezni studij ne znam). ako sutra budete imali problema s prijavom ispita preko studomata, nazovite sanju.
i btw, ništa se ne prijavljuje preko prijavnice, dakle sve preko studomata. znam kako vam je, i ja sam danas potegla 60km (u jednom smjeru) zbog fucking lozinke.

majolada

najgore od svega je što će neki morati dolaziti opet zato jer nisu svi podaci točni,
meni naprimjer piše da nisam obavila praksu ni položila vježbe iz upp a jedino što mi je ostalo je lokalna samouprava
zvala sam referadu,rekli su da moram čim prije doći da to isprave,naravno nemože se preko telefona riješiti

Balerinica

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Meni nista nije jasno. Dakle isto mi se dogodilo kao i kolegici da nema pravo prijaviti niti jedan ispit. Zatim, pise mi da sam polozila engleski III i IV ??? Mi imamo samo engleski I i II a na specijalistickom ima kolko ja znam. I ne pise mi da sam isto praksu rjesila i informaticku radionicu a ni nomotehniku. Plus sto mi pored dva ispita pisu neke zvjezdice i u opisu pise da nisam ostvarila preduvjet za polaganje ispita??? Ne kuzim!! Predavanja sam odslusala neka davno a neka niti ne jer radim i nemogu, tj vanredni sam student.

I da, sve se brise, sve ispite pocinjemo opet iz prve,sto je ja mislim svima nama u korist. :)

diana88

Meni nista nije jasno. Dakle isto mi se dogodilo kao i kolegici da nema pravo prijaviti niti jedan ispit. Zatim, pise mi da sam polozila engleski III i IV ??? Mi imamo samo engleski I i II a na specijalistickom ima kolko ja znam. I ne pise mi da sam isto praksu rjesila i informaticku radionicu a ni nomotehniku. Plus sto mi pored dva ispita pisu neke zvjezdice i u opisu pise da nisam ostvarila preduvjet za polaganje ispita??? Ne kuzim!! Predavanja sam odslusala neka davno a neka niti ne jer radim i nemogu, tj vanredni sam student.

I da, sve se brise, sve ispite pocinjemo opet iz prve,sto je ja mislim svima nama u korist. :)
I meni isto!!! :twisted:
Za sada nemam pravo prijave niti jednog ispita - izvanredni apsolvent!!!

I meni ne gine ponovni dolazak - u upisanoj godini mi navedena informatička radionica - je li to već sada fosilni predmet Osnove informatike? Tu mi ne spada ni stručna praksa i vježbe UPP-a koje sam riješila.
Ali bitno je da ono što je u indeksu kao npr. UPP i Višestupanjska uprava čiji su rokovi za 2 tjedna - nemam preduvjete za polaganje???:blush:
Još da skužim eng. jezik III i IV te razliku odslušane i upisane komponente - obzirom da ništa nije kako spada, dođe mi da spalim sve skupa...

Proučit ću još to sve skupa, ali realan zaključak svega: daljnji dokazi organiziranosti i kvalitetnog obavljanja administrativnog dijela našeg faksa... Idemo dalje! :((((

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks