AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Studomat

Dee

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
ovako,meni je dosta stvari krivo na studomatu,imam sve položeno osim lokalne,ali pola predmeta mi se vodi na studomatu da nemam pravo ni izlaska na ispit..po dolasku kod sanje,rekla mi je da će to sve rješavati poslije ovih ispitnih rokova,jer im je sada prioritet popravak da se može prijaviti ispit za ove rokove,jer dosta ljudi nemože prijaviti ništa.
što se tiče prakse,radionica i sl, većina nas ima neupisano,isto je i sa građanskim...
tako da mi je rekla da idem doma,a da poslije ispitih će sve rješavati,jer trenutno ni neznaju masu toga popraviti,pa su poslali upit na helpdesk srce.

tamchika

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Ako svi ispiti kreću od nule, jel mi vrijedi onda zabrana izlaska koju sam dobila u drugom mjesecu ? :D

sufi

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
ovako,meni je dosta stvari krivo na studomatu,imam sve položeno osim lokalne,ali pola predmeta mi se vodi na studomatu da nemam pravo ni izlaska na ispit..po dolasku kod sanje,rekla mi je da će to sve rješavati poslije ovih ispitnih rokova,jer im je sada prioritet popravak da se može prijaviti ispit za ove rokove,jer dosta ljudi nemože prijaviti ništa.
što se tiče prakse,radionica i sl, većina nas ima neupisano,isto je i sa građanskim...
tako da mi je rekla da idem doma,a da poslije ispitih će sve rješavati,jer trenutno ni neznaju masu toga popraviti,pa su poslali upit na helpdesk srce.
Jel onda sa se niti ne zamaramo dok ne prodju rokovi odlaskom u referadu ako nam nekaj ne stima u evidenciji na studomatu. Ja sam mogla prijavit ispit..i sam to, nikakvu drugu opciju nemam. I kaj sada? Ne bih bas gubila vrijeme da idem u ref.pa da mi veli da im to sad nisu prioriteti. Ima li jos netko slicnu situaciju mozda?

Anita

Lutalica
Danas sam prijavila ispit ali nakon na kraju mi nije došla poruka o datumu roka i rednom broju prijave. Jel možda netko ima isti problem? :meh:

malimaio

jel ima mozda neko sličnu situaciju kao ja, znači imam samo jedan ispit s druge godine koji mi je ostao i studomat mi sada daje samo opciju da prijavim taj jedan ispit a za sve ostale mi pise da nisam zadovoljila uvjete, jel to znači da ih necu moc prijavit

just_me

jel ima mozda neko sličnu situaciju kao ja, znači imam samo jedan ispit s druge godine koji mi je ostao i studomat mi sada daje samo opciju da prijavim taj jedan ispit a za sve ostale mi pise da nisam zadovoljila uvjete, jel to znači da ih necu moc prijavit
Ima,ima...kreni citati temu Novi pravilnik o studiju...tamo se nalaze sva objasnjenja za taj nimalo divan problem sa kojim se dosta nas susrelo. Nazalost!

Mateja766

ja ne kuzim sta je sa ovim studomatom.ne mogu prijaviti europsko ip.pravo a zadnji dan prijave je sutra!za prijavu mi nudi informaticku radionicu koju ssm rijesila i praksu ! kaj da radim?

tarja30

Ja imam takvu situaciju. Potpuno istu. Da,dokle god ne položimo taj s druge koji nam je ostao,nećemo moći prijavljivati,preko studomata,ove s treće. Dal' ćemo moći preko prijavnica,budući da po odgovorima pravobranitelja i prof.Koprića ipak možemo polagati treću,sa zaostatkom s druge do kraja ove god,vidjet ćemo. Izgleda da na faksu još nitko ništa ne zna,a vrijeme ide.

majolada

pa zar nitko nije vidio ovu obavijet?
Odlukom Uprave Fakulteta određeno je da studenti stručnog studija javne uprave mogu prijavljivati i polagati ispite 3. godine studija s jednim nepoloženim ispitom iz 2. godine studija najduže do 30. rujna 2014. Ispiti polagani suprotno toj odluci bit će poništeni.

Rokovi prijave za ispite 3. godine studija koji su u studomatu određeni kao 1.4.2014. do 23:59 pomiču se za 24:00 sata i trajat će do 2.4.2014. do 23:59 sati. Rokovi odjave neće se mijenjati.

Studentima starog studijskog programa koji su akademske 2013/2014. godine upisali, odnosno imaju prijelaz na bolonjski studij javne uprave, a do završetka istog ostalo im je 5.do najviše 8. ispita (završni rad nije uključen) mogu razlikovne ispite polagati proizvoljnim redoslijedom najduže do 30. rujna 2014.

Ostali studenti koji su imali nastavak studija ili su upisali razlikovni studij javne uprave (razlika između dvogodišnjeg i trogodišnjeg upravnog studija) dužni su ispite prijavljivati i polagati sukladno pravilima polaganja koja vrijede za bolonjski sustav.

Ovdje opisani režim polaganja ispita NEĆE SE PRODUŽIVATI nakon 30. rujna 2014. godine pa se mole studenti da svoj plan polaganja ispita prilagode toj okolnosti.

laminat

ja ne kuzim sta je sa ovim studomatom.ne mogu prijaviti europsko ip.pravo a zadnji dan prijave je sutra!za prijavu mi nudi informaticku radionicu koju ssm rijesila i praksu ! kaj da radim?

evo isti problem, ne nudi mi radno za prijavu iako je to jedini ispit koji mi je ostal

ana15

Kad ce se sad objaviti raspored za ispit? Ja radim i moram znati par dana unaprijed ako hocu slobodan dan

Danas sam prijavila ispit ali nakon na kraju mi nije došla poruka o datumu roka i rednom broju prijave. Jel možda netko ima isti problem? :meh:
I meni isto! I šta sad? Da odjavim i ponovno prijavim!?

Nerea

Kad ce se sad objaviti raspored za ispit? Ja radim i moram znati par dana unaprijed ako hocu slobodan dan
tek nakon što prođu odjave za taj ispit.
npr. ako ti je zadnji dan odjave ispita petak,kroz petak poslijepodne ćeš znati kad ti je točno ispit.

tihic

kad jednom odjaviš,ne možeš više prijavit.
to nije istina, zato postoje rokovi za prijavu. Ispit možeš prijaviti i odjaviti koliko god puta hoćeš. Ako je rok za prijavu do sutra u 23:59 onda to znači da ga do tada možeš odjaviti i ponovno prijaviti. Bitno je da ga prijaviš do roka koji se navodi za prijavu

bojana_kc

I meni nije radnog bilo na popisu a to spremam za sljedeći rok, nego eng koji sam dala, problem je riješila Sanja, jer je ona sad koordinator za studomat( naravno ko drugi) ona sve probleme rješava. Rekla je da ju nazovem ponovno kroz par minuta i radno je bio stavljen u popisu prijava za par min, tako da Sanju kontaktiraj ili mail-om ili pozivom.

ana15

to nije istina, zato postoje rokovi za prijavu. Ispit možeš prijaviti i odjaviti koliko god puta hoćeš. Ako je rok za prijavu do sutra u 23:59 onda to znači da ga do tada možeš odjaviti i ponovno prijaviti. Bitno je da ga prijaviš do roka koji se navodi za prijavu
Jel to provjereno? Da se ne zeznem

tihic

A gle, nije provjerno ali je logicno. Zasto ti nebi mogla prijaviti i odjaviti ispit prije nego sto se zatvori rok za prijavu ispita. A uostalom mozes nazvati sutra referadu pa pitas, nista te ne kosta osim par kuna za poziv :)

natashah

Ma provjereno i točno... Možeš prijavit i odjavit ispit koliko god puta želiš, bitno da je unutar rokova i naravno zapišeš si redni broj prijave ;)

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks