marionette
Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
macak, pogledaj zadnjih nekoliko postova www.drustveno-veleuciliste.net/stud...opcenito-o-starom-studijskom-programu-51.html
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Zabrana ti je pečatirana u indeksu i prilično sam siguran da ti vrijedi.Ako svi ispiti kreću od nule, jel mi vrijedi onda zabrana izlaska koju sam dobila u drugom mjesecu ?![]()
Jel onda sa se niti ne zamaramo dok ne prodju rokovi odlaskom u referadu ako nam nekaj ne stima u evidenciji na studomatu. Ja sam mogla prijavit ispit..i sam to, nikakvu drugu opciju nemam. I kaj sada? Ne bih bas gubila vrijeme da idem u ref.pa da mi veli da im to sad nisu prioriteti. Ima li jos netko slicnu situaciju mozda?ovako,meni je dosta stvari krivo na studomatu,imam sve položeno osim lokalne,ali pola predmeta mi se vodi na studomatu da nemam pravo ni izlaska na ispit..po dolasku kod sanje,rekla mi je da će to sve rješavati poslije ovih ispitnih rokova,jer im je sada prioritet popravak da se može prijaviti ispit za ove rokove,jer dosta ljudi nemože prijaviti ništa.
što se tiče prakse,radionica i sl, većina nas ima neupisano,isto je i sa građanskim...
tako da mi je rekla da idem doma,a da poslije ispitih će sve rješavati,jer trenutno ni neznaju masu toga popraviti,pa su poslali upit na helpdesk srce.
Ima,ima...kreni citati temu Novi pravilnik o studiju...tamo se nalaze sva objasnjenja za taj nimalo divan problem sa kojim se dosta nas susrelo. Nazalost!jel ima mozda neko sličnu situaciju kao ja, znači imam samo jedan ispit s druge godine koji mi je ostao i studomat mi sada daje samo opciju da prijavim taj jedan ispit a za sve ostale mi pise da nisam zadovoljila uvjete, jel to znači da ih necu moc prijavit
Ja imam takvu situaciju. Potpuno istu. Da,dokle god ne položimo taj s druge koji nam je ostao,nećemo moći prijavljivati,preko studomata,ove s treće. Dal' ćemo moći preko prijavnica,budući da po odgovorima pravobranitelja i prof.Koprića ipak možemo polagati treću,sa zaostatkom s druge do kraja ove god,vidjet ćemo. Izgleda da na faksu još nitko ništa ne zna,a vrijeme ide.jel ima mozda neko sličnu situaciju kao ja, znači imam samo jedan ispit s druge godine koji mi je ostao i studomat mi sada daje samo opciju da prijavim taj jedan ispit a za sve ostale mi pise da nisam zadovoljila uvjete, jel to znači da ih necu moc prijavit
ja ne kuzim sta je sa ovim studomatom.ne mogu prijaviti europsko ip.pravo a zadnji dan prijave je sutra!za prijavu mi nudi informaticku radionicu koju ssm rijesila i praksu ! kaj da radim?
I meni isto! I šta sad? Da odjavim i ponovno prijavim!?Danas sam prijavila ispit ali nakon na kraju mi nije došla poruka o datumu roka i rednom broju prijave. Jel možda netko ima isti problem? :meh:
tek nakon što prođu odjave za taj ispit.Kad ce se sad objaviti raspored za ispit? Ja radim i moram znati par dana unaprijed ako hocu slobodan dan
to nije istina, zato postoje rokovi za prijavu. Ispit možeš prijaviti i odjaviti koliko god puta hoćeš. Ako je rok za prijavu do sutra u 23:59 onda to znači da ga do tada možeš odjaviti i ponovno prijaviti. Bitno je da ga prijaviš do roka koji se navodi za prijavukad jednom odjaviš,ne možeš više prijavit.
Jel to provjereno? Da se ne zeznemto nije istina, zato postoje rokovi za prijavu. Ispit možeš prijaviti i odjaviti koliko god puta hoćeš. Ako je rok za prijavu do sutra u 23:59 onda to znači da ga do tada možeš odjaviti i ponovno prijaviti. Bitno je da ga prijaviš do roka koji se navodi za prijavu
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.