Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ja sam zvala u referadu i onaj novi referent mi je rekao da moram čim prije doći da isprave ono što mi je krivo upisano,a kolegica je bila kod Sanje i Sana joj je rekla da oni to još ne znaju ispraviti i da će biti ispravljeno naknadno pa si ti sad misli ko je ovdje ludA ako nesto nije u redu to se mora odmah ispraviti? Ili se moze nakon rokova? Nisam iz Zg i radim pa ne mogu svaki dan u zg sad ovo sad ono
e to ne znamOkej,ali sto znaci da nisam ostvarila preduvijet za polaganje ispita??
i ja imam sličnu poruku za neke predmete iz druge godine: Iz predmeta označenih sa zvjezdicom (*) nemate položene preduvjete za polaganje ispita.Okej,ali sto znaci da nisam ostvarila preduvijet za polaganje ispita??
To nam ocito svima iz gradjanskog pise...To i meni piše da nemam položen preduvjet za polaganje ispita, a namjeravam izać na gp u 4 mj?!
meni je ostalo samo građansko za položit i sanja je rekla ako mi sutra ne proradi da se onda njoj javim!To nam ocito svima iz gradjanskog pise...![]()
Meni pise i na drzavnoj. Ne kuzim!To nam ocito svima iz gradjanskog pise...![]()
informatička radionica je na trećoj godini,dobije se samo potpis,nema ocjene"Nemate pravo prijaviti ispit niti iz jednog predmeta." :disgusted::gaah:
Hvala na prethodnom objašnjenju o eng. jeziku III i IV te identičnim slučajevima kod drugih predmeta!
Može molim vas objašnjenje za informatičku radionicu?
meni je sanja rekla da dodjem nakon rokova u 4 mj, tako da se može!Jel se to može doć ispravit greške nakon rokova?? Meni piše da eng III. i IV.nemam položeno a imam odavno
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.