AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Studomat

Darijana

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
da i je itko išta saznao, cijelo jutro zovem referadu (3 broja) ili se nitko ne javi ili je zauzeto!!!
nista i ja zovem vec dva dana od jutra do 15h i nitko se ne javlja...mislim to je stvarno bezobrazluk useru stvar sa studomatom a onda jos ne mozes dobiti nigdje odgovor...ja cu vjerovatno sutra do zg-a pa cemo vidjeti jer nemogu cekati da upisi prođu da bi mi se mozda onda udostojili javiti:mad:

fakin

Super Moderator
ne znam što se vi čudite s ovim što vam neće prihvatiti osobne podatke...lani u 10. mjesecu bila je obavijest i na webu i na forumu i na fakultetu da se do veljače moraju ispuniti svi podaci jer se kasnije neće moći i imat ćete problema...imati ste skoro pola godine za popuniti nešto za što vam treba tri minute...ali naravno svi ste se pravili glupi i slijepi i sad su vam krivi i referada i faks i studomat i cijeli svijet samo vi niste krivi

Balerinica

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Ja sam totalno zbunjena. Stisla sam upis godine i u zimskom semestru mi je pisalo drzavna i gradansko i nista drugo osim toga a imam i izborne iz trece i jos mogu upisat iz trece sigurno i sad mi je nestalo. Ne kuzim kaj izvode. Zakomplicirali su ga skroz!!!
Nista drugo mi nisu poudili da kliknem a imam samo 13 bodova sa druge kaj mi je ostalo. Kaj sad?

ethela

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Meni isto nije jedna stvar jasna,meni je na studomatu pisalo da mogu upisati od 18-39 bodova,i ja sam upisala 36,5...da mi sada kaže jedna cura,da mogu samo upisati 30 bodova po semestru?? E sad mi to nije jasno?? Inače sam izvanredan,pa ima li tko sa sličnom situacijom?

minka

Ja sam totalno zbunjena. Stisla sam upis godine i u zimskom semestru mi je pisalo drzavna i gradansko i nista drugo osim toga a imam i izborne iz trece i jos mogu upisat iz trece sigurno i sad mi je nestalo. Ne kuzim kaj izvode. Zakomplicirali su ga skroz!!!
Nista drugo mi nisu poudili da kliknem a imam samo 13 bodova sa druge kaj mi je ostalo. Kaj sad?
koliko sam ja skužila jer sam u sličnoj situaciji (upisala sam samo 11.5 bodova i kliknula zabunom upiši)tu su mi na forumu rekli(ali nije provjerena informacija)da na upisne materijale upišem koje ispite želim upisati i donesem u referadu,navodno je netko bio već od redovitih u takvoj situaciji...

fakin

Super Moderator
Meni isto nije jedna stvar jasna,meni je na studomatu pisalo da mogu upisati od 18-39 bodova,i ja sam upisala 36,5...da mi sada kaže jedna cura,da mogu samo upisati 30 bodova po semestru?? E sad mi to nije jasno?? Inače sam izvanredan,pa ima li tko sa sličnom situacijom?
hoćeš li slušati tamo neku curu ili studomat?

tvoj je izbor.

ja biram studomat.

raznolikost

ne znam što se vi čudite s ovim što vam neće prihvatiti osobne podatke...
Briga njih i mene za moje osobne podatke, bračno stanje, adresu stanovanja i o tome kako se uzdržavam...
Problem je što nemam na Studomatu ponuđene predmete za upis, nego samo s više godine. Telefone ne dižu, na mailove ne odgovaraju, a zbog posla ne mogu preći 300 kilometara u oba pravca samo da bih usmeno od njih dobila informaciju. Kompletan prelazak na studomat je klošarski napravljen. Kad već ne znaju ili ne mogu sami, mogli su unajmiti par inženjera za 1600 kuna da im odrade posao u par dana.

ethela

hoćeš li slušati tamo neku curu ili studomat?

tvoj je izbor.

ja biram studomat.
Gle,valjda sam pokazala da ga slušam :) Ali problem je (čitajući ove mnoge postove) da neki ljudi ne mogu uopće neke predmete izabrati,očito je da ima nekih problema.Sad ja više ne znam niti sama.
A izvanredni znači platiti mogu do 17.10.zar ne?

Nerea

ne znam što se vi čudite s ovim što vam neće prihvatiti osobne podatke...lani u 10. mjesecu bila je obavijest i na webu i na forumu i na fakultetu da se do veljače moraju ispuniti svi podaci jer se kasnije neće moći i imat ćete problema...imati ste skoro pola godine za popuniti nešto za što vam treba tri minute...ali naravno svi ste se pravili glupi i slijepi i sad su vam krivi i referada i faks i studomat i cijeli svijet samo vi niste krivi
nije to bilo u 10 mj kada smo studomat dobili ove godine u siječnju(1.godina),a 2. i 3.godina u ožujku.

obavijest je bila krajem svibnja da se podaci ažuriraju do 1. lipnja

fakin

Super Moderator
Briga njih i mene za moje osobne podatke, bračno stanje, adresu stanovanja i o tome kako se uzdržavam...
Problem je što nemam na Studomatu ponuđene predmete za upis, nego samo s više godine. Telefone ne dižu, na mailove ne odgovaraju, a zbog posla ne mogu preći 300 kilometara u oba pravca samo da bih usmeno od njih dobila informaciju. Kompletan prelazak na studomat je klošarski napravljen. Kad već ne znaju ili ne mogu sami, mogli su unajmiti par inženjera za 1600 kuna da im odrade posao u par dana.
pogledaj još par puta jesi li ti nešto krivo shvatila ili pročitala...iskreno znam 5 osoba privatnog s ovog faksa i nitko kao ni ja nije imao nikakvog problema s upisivanjem jer je sve jasno i lagano objašnjeno...

arizona

nije to bilo u 10 mj kada smo studomat dobili ove godine u siječnju(1.godina),a 2. i 3.godina u ožujku.

obavijest je bila krajem svibnja da se podaci ažuriraju do 1. lipnja
U svakom slučaju dovoljno vremena . ipak, netko neće nikoga zakinuti zbog par podataka, sve se da naknadno unijeti. Puno je važnija cifra školarine od kojeg ne upisanog podatka, koji samo moze malo otežati upis na studomatu.

Nerea

U svakom slučaju dovoljno vremena . ipak, netko neće nikoga zakinuti zbog par podataka, sve se da naknadno unijeti. Puno je važnija cifra školarine od kojeg ne upisanog podatka, koji samo moze malo otežati upis na studomatu.
upravo tako!

noireht

Bok!

Izvanredni sam student, apsolvent. Dakle, za upisati mi je još samo ostalo Radno i socijalno pravo te završni rad. (16 ECTS)

U pravilima za upis piše da je moguće upisat min. 18 ECTS po semestru.

Sad me zanima kako ću ja upisat min. 18 ECTS ukoliko mi je na ovom faxu još ostalo samo radno i završni rad što iznosi 16 ECTS.
A i radno je u ljetnom semestru, a prvo se upisuje zimski semestar.

Ako netko može pomoći, bila bi iznimno zahvalna!

Nerea

Bok!

Izvanredni sam student, apsolvent. Dakle, za upisati mi je još samo ostalo Radno i socijalno pravo te završni rad. (16 ECTS)

U pravilima za upis piše da je moguće upisat min. 18 ECTS po semestru.

Sad me zanima kako ću ja upisat min. 18 ECTS ukoliko mi je na ovom faxu još ostalo samo radno i završni rad što iznosi 16 ECTS.
A i radno je u ljetnom semestru, a prvo se upisuje zimski semestar.

Ako netko može pomoći, bila bi iznimno zahvalna!
mislim da ćeš morati u referadu s upisnim materijalima

Mateja766

noireth, evo ja imam identicnu situaciju i danas sam bila u referadi pa mi je sanja rekla da placam samo upisninu od 300 kn ( uplatnicu ces donijeti u 10 mj kad su upisi) a radno posto je u ljetnom semestru ne treba platiti do 2 mj. posto ja drugi put sad upisujem diplomski,ne placam ga. ako ga ti upisujes prvi put placas mislim 100 kn po bodu. pitala sam sanju i sto ako ja diplomiram do 12 mj sto mi je plan,sto onda sa radnim koji se placa iduce godine,rekla mi je da ga onda necu trebati vjerojatno ni platiti! evo, to je provjerena informacija od danas!

noireht

noireth, evo ja imam identicnu situaciju i danas sam bila u referadi pa mi je sanja rekla da placam samo upisninu od 300 kn ( uplatnicu ces donijeti u 10 mj kad su upisi) a radno posto je u ljetnom semestru ne treba platiti do 2 mj. posto ja drugi put sad upisujem diplomski,ne placam ga. ako ga ti upisujes prvi put placas mislim 100 kn po bodu. pitala sam sanju i sto ako ja diplomiram do 12 mj sto mi je plan,sto onda sa radnim koji se placa iduce godine,rekla mi je da ga onda necu trebati vjerojatno ni platiti! evo, to je provjerena informacija od danas!
Mateja, puno puno puno ti hvala! Olakšala si mi cijelu stvar!
Znači ni diplomski se ne plaća ako ga po drugi puta upisujemo?! odlično!

eye

Ja imam drugi problem,upisujem parcijalu druge i iz prvog semestra mi je ostao samo nauka 1 od 7 ects i sad kad upisujem ostale predmete kako god oznacio zbroj mi bude ili manji od 28 ili veci od 30 i ne mogu upisat(eng 3 je obvezan od 2 ects,a ostala 3 nose po 5 ectsa i 2 po 6,5)..jel zna netko nesto o tome?

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks