AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Studomat

tina4

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
sve znamenke moraju biti brojevi, probaj s tim, mislim da bi trebalo rijesit problem :)

Ancy

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Ako sam dobro shvatila, studomat mi sad za upis nudi samo ispite za zimski semestar, to upisujem i to plaćam, a onda u drugom mjesecu upisujem ispite za ljetni semestar i to upisujem i to plaćam?
P.S. izvaredni sam student

N A N S Y

Ako sam dobro shvatila, studomat mi sad za upis nudi samo ispite za zimski semestar, to upisujem i to plaćam, a onda u drugom mjesecu upisujem ispite za ljetni semestar i to upisujem i to plaćam?
tako je!!
a dali si apsolvent ili upisuješ višu god studija?

tea_90

E, ovako, ja se vracam na faks nakon kratke pauze, planiram u pon otici po podatke za studomat (ako ce ih biti haha), posto sam izvanredni jel idem kod sanje il gore kod muskog referenta? Hvala :)

~crystal~

Tako je, dobro si shvatila :)

Ina18

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
ZA REDOVNE: ako upisujem pad , mozemo li upisati samo neke predmete odabranog smjera ili je istina da moramo prilikom upisa smjera upisati sve predmete tog smjera ? :SS nije mi to bas jasno jer kazu da moramo uz zaostatke 2 godine, upisati i predmete sa 3 godine do 30 ectsa, a meni sa zaostacima i odabirom smjera prelazi 30 ectsa, i kako i sto da ja onda upisem ako ne mozemo odabrati samo neke predmete, a ne smije mi upis predmeta prelaziti 30 ectsa...

minnie92

kako da rijesim problem osobnih podataka na studomatu
stalno mi kaze da popunim a svi su popunjeni:/

ivana

Nije omogućen upis jer se ne predaje predmet Osnove politologije (110916) kojeg prema pravilu morate ponovno upisati.

Meni piše ovo!! i kaj sad??? ne kužim?? kaj po tome ja ne mogu upisati gdinu ili kaj(stari program prebačen na bolognju

MOlim VAs neka mi netko razjasni

Mali medo

kako da rijesim problem osobnih podataka na studomatu
stalno mi kaze da popunim a svi su popunjeni:/
i ja imam taj problem... stalno me obavještava da nisam odredila kako sam zdravstveno osigurana... što je najbolje uopće nisu stavili mogućnost zdravstvenog osiguranja preko poslodavca pa sam bezveze stavila Ministarstvo financija jer mi ništa drugo osim toga nije imalo logike :hm::hmmm:

lock

ne kužim, meni piše da trebam upisati info.radionicu koja je položena!!!

lidach3

ne kužim, meni piše da trebam upisati info.radionicu koja je položena!!!
I meni..pa sam isla gledat na status predmeta i pise mi -ne
Znaci da nam nije upisana..moramo zvat sanju il otic do faksa

I meni..pa sam isla gledat na status predmeta i pise mi -ne
Znaci da nam nije upisana..moramo zvat sanju il otic do faksa
Krivo sam rekla,ovo -ne, ne znaci to da nije upisana

Mima1991

Imam 53 ectsa ( 1.godina ) i imam pravu na upis 2.godinu, s jednim nepolozenim ispitom. Dodem na studomat i ono mi ne nude sve predmete iz zimskog semestra nego samo one koje sam imala upisane ( posto sam upisala parcijalu, ali nisam nijedan polozila iz 2. godine ). I nisam mogla upisat sve predmete nego samo neke. Kako je to moguce? Je li moguce ispraviti ako sam vec stisla `Upisi` ??

ethela

Da li mi itko more pomoći? uglavnom u ovoj ludoj histeriji oko upisa,kako upisati kako platiti što upisati,ne znam da li sam pogriješila...naime,kako smo prije mogli riješiti osobne podatke,to sam prije par mjeseci popunila,i mislila sam da sam sve to popunila,pa sam prešla na upis godine i sve to obavila bez problema...kada sam poslije pogledala i vidjela da nisam upisala adresu stanovanja u osobnim podacima---jer sam mislila da nam uopće neće dopustiti upis bez popunjenja toga što točno treba...i tako sam stisnula upis i sada ne znam što da radim?Muka mi je od svega toga...pa eto ako mi itko može pomoći ?

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks