Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
tako je!!Ako sam dobro shvatila, studomat mi sad za upis nudi samo ispite za zimski semestar, to upisujem i to plaćam, a onda u drugom mjesecu upisujem ispite za ljetni semestar i to upisujem i to plaćam?
P.S. izvaredni sam student
Tako je, dobro si shvatilaAko sam dobro shvatila, studomat mi sad za upis nudi samo ispite za zimski semestar, to upisujem i to plaćam, a onda u drugom mjesecu upisujem ispite za ljetni semestar i to upisujem i to plaćam?
P.S. izvaredni sam student
i ja imam taj problem... stalno me obavještava da nisam odredila kako sam zdravstveno osigurana... što je najbolje uopće nisu stavili mogućnost zdravstvenog osiguranja preko poslodavca pa sam bezveze stavila Ministarstvo financija jer mi ništa drugo osim toga nije imalo logike :hm::hmmm:kako da rijesim problem osobnih podataka na studomatu
stalno mi kaze da popunim a svi su popunjeni:/
i šta to sad znaći??? kaj ne možemo upisati sada ili???i meni isto piše to za politologiju...
I meni..pa sam isla gledat na status predmeta i pise mi -nene kužim, meni piše da trebam upisati info.radionicu koja je položena!!!
Krivo sam rekla,ovo -ne, ne znaci to da nije upisanaI meni..pa sam isla gledat na status predmeta i pise mi -ne
Znaci da nam nije upisana..moramo zvat sanju il otic do faksa
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.