Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Oprosti Nancy,kak si ti dosla do te opcije ,meni neme uopce opcije za upis predmeta.Samo sam popunila onaj obrazac,ona pitanja ososbna i ne znam gdje se upisuje godina i ti novi predmeti...hvala ti na odgovoruzna netko zašto mi na studomatu piše Ukupno treba upisati: Kvota se ne može odrediti dok ne odaberete predmete sa smjera kojeg ćete upisati.
kako da izaberem predmete sa smjera kad nemam tu opciju, imam obvezne i izvanredne??
pa desno kod onih ikonica osobni podaci, ispiti itd, niže dolje je upis godine... šta nemaš tu opciju za upis?Oprosti Nancy,kak si ti dosla do te opcije ,meni neme uopce opcije za upis predmeta.Samo sam popunila onaj obrazac,ona pitanja ososbna i ne znam gdje se upisuje godina i ti novi predmeti...hvala ti na odgovoru
ja isto mucim se i osjecam se glupo.tek nakon 25 klikova na upis mi se otvori upis i sve je zbrljano,ne da mi uvid u obvezne predmete i nista ne mogu dalje..grozno..klikam na obvezne i nece se otvoriti...hvala ti na odgovoru..ne znam kako cu to rijesiti..pa desno kod onih ikonica osobni podaci, ispiti itd, niže dolje je upis godine... šta nemaš tu opciju za upis?
ja imam ali mi neda upisati mada su mi predmeti označeni, neznam zašto :/
meni su kvacice vec stavljene, a predmeti plave boje i prekrizeni??ja ne znam o čemu vi pišete, upis je jednostavan da jednostavniji ne može biti...studomat vam sam nudi što možete, što morate, a što ne možete upisati i na vama je da samo u slobodne kvadratiće stavite kvačicu i kad vam se pozeleni broj bodova kliknete na upiši
Ista stvar i kod mene!meni su kvacice vec stavljene, a predmeti plave boje i prekrizeni??
a upis mi je zelen. jel jos nekome tako?a osobne podatke promijenim koje me traz
ali mi ne da, vraca me na staro- da promijenim.
ma uzas,meni za upis godine samo nudi inform.radionicu koja je prekrizena a i polozena prosle godine a radno koje mi je ostalo ne nudi.tak da uopce ne kuzim sta da radim!
Ti prekrizeni predmeti su unaparijed oznaceni zato jer nisu polozeni i sada ih moras opet upisati, a ove koji nisu prekrizeni biras jel zelis upisati ili ne.kod mene sve plavo svi predmeti i prekrizeni, a upisi zeleno. ne kuzim prosle godine sam upisala samo 18 ectsa u zimskom i sad zelim upisati samo tih 18 zasto mi je onda sve na listi i prekrizeno ?
ali ja sam izvanredna i samo mi je to ostalo.radno je u ljetnom semestru, zato ti ga ne nudi.
ako ga ne položiš do upisa u ljetni semestar, onda će ti ga ponudit.
Ako ti je iz IV. semestra ostalo samo Radno, onda bi trebala moći upisati V. semestar preko studomata? A Radno onda ne upisuješ, samo će ti ostati mogućnost da ga prijaviš na rokovima u 11. i 2. mjesecu. Ako ga do tada ne riješiš, onda ćeš ga moći (i morati) upisati ponovno u ljetnom semestru.ali ja sam izvanredna i samo mi je to ostalo.
u tome i jest problem ne cudim se sto su mi označeni drzavna, eup i građansko jer sam ih upisala prosle godine i nisam polozila ali zasto je tako sa opd-om i oup-om, zasto ih moram upisati ako vec imam sa ova tri predmeta 18 ectsa zar ne pise da se mora upisati min 18 ectsa zasto je meni određeno onda 28???ako itko zna da mi objasni bila bih mu jako zahvalnaTi prekrizeni predmeti su unaparijed oznaceni zato jer nisu polozeni i sada ih moras opet upisati, a ove koji nisu prekrizeni biras jel zelis upisati ili ne.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.