AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Studomat

Nerea

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
molim pomoć, studomat mi ne nudi nauku o javnoj upravi II za prijavu.
Da li je to samo kod mene?
ako si položila Nauku 1 onda bi ti morao nuditi mogućnost prijave(odi u referadu),ako nisi položila Nauku 1 onda ne možeš ni polagati dok ne položiš 1. dio

Angelsss

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Ja sam u nekoliko navrata pokušala promijeniti svoje podatke na studomatu, ali nisam nikako uspjela.
Jel to problem u meni ili ih još netko ne može ažurirati?

Nerea

Ja sam u nekoliko navrata pokušala promijeniti svoje podatke na studomatu, ali nisam nikako uspjela.
Jel to problem u meni ili ih još netko ne može ažurirati?

1.6. je bio zadnji dan za ažuriranje podataka

za sada se podaci ne mogu mijenjati dok nam oni ponovno to ne omoguće(vjerojatno pri upisu u novu akademsku godinu).

Siarisa

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Pozdrav.

Molila bih vas par informacija u vezi Studomata (nova sam u tome). Uglavnom, vidjela sam da mi za neke položene predmete nisu upisani ECTS bodovi. Da li je to normalno?
i ako kojim slučajem ne odjavim ispit a ne pojavim se na njemu, da li to znači pad ili ne?

Nerea

Pozdrav.

Molila bih vas par informacija u vezi Studomata (nova sam u tome). Uglavnom, vidjela sam da mi za neke položene predmete nisu upisani ECTS bodovi. Da li je to normalno?
i ako kojim slučajem ne odjavim ispit a ne pojavim se na njemu, da li to znači pad ili ne?
trebali bi ti biti upisani ects bodovi za položene predmete

da,ako ne odjaviš ispit,to se onda računa kao pad

Bovary1999

Koliko se najviše potvrda (potvrda da sam redovni student) može isprintati preko studomata?
kod nekih potvrda 3, a kod nekih čini mi se i 5 ali to je maksimum. Dalje moraš zatražiti u referadi da ti povećaju broj

martina_sk

Administrator
dali radi biblioteka ekipa?i meni treba ta potvrda hvala
ne kupuje se više ta potvrda u biblioteci. ja bih rekla da se printa sa stranice fakulteta (bila je tamo dolje lijevo kod obrazaca), ali vidim da u tom postu iznad piše da se printa sa studomata. tako da potraži na studomatu. ja nisam redovni pa nemam to :)

stella

Što je s izvanrednim studentima i studomatom? Da li ako pošaljemo prijavnice a ne odjavimo ispit jel to pad?

stella

informacija onima koji kasne s podizanjem lozinki, bila danas na faksu, rekla što mi treba dali mi bez problema.
sad sam se spojila ali mi piše da nisam dala osnove prava društava, vježbe iz nomotehnike, upravnog postupovnog, ekonomiku poduzeća i informatičku radionicu, a navedeno sam odavno obavila. da li to znači da ih moram ponovno polagati ili?

tina4

informacija onima koji kasne s podizanjem lozinki, bila danas na faksu, rekla što mi treba dali mi bez problema.
sad sam se spojila ali mi piše da nisam dala osnove prava društava, vježbe iz nomotehnike, upravnog postupovnog, ekonomiku poduzeća i informatičku radionicu, a navedeno sam odavno obavila. da li to znači da ih moram ponovno polagati ili?
ma neee, samo odes kod Sanje i sve ce rijesit.. tak je bilo dok je tek uveden studomat, ako nest nije bilo kak treba ona je rijesila :)

minnie92

hej, moze mi netko pojasniti slijedece: na studomatu mi se pokazalo da
moram ispuniti neke osobne podatke. zdravstveno osiguranje - izvanredna
sam i prosle godine sam na upisima u papire one napisala da imam
zdravstveno preko kloviceve (osobno) ali sam u 12.mj pocela raditi, tj, na
strucnom osposobljavanju sam i imam zdravstveno do 12. mj ove godin
preko poslodavca. na studomatu nema opcije te, a ja cu opet imati preko
kloviceve kada zavrsim sa osposobljavanjem. kako da onda oznacim to na
studomatu a da nemam problema kod upisa kasnije?
hvala!

Siarisa

pozdrav,

na studomatu me traži da upišem uzdržavatelja, međutim ja sama sebe uzdržavam a to nije omogućeno kao izbor pa sam stavila izbor 'ostalo', i onda me pak traži zanimanje uzdržavatelja. jel ja tu mogu staviti svoje zanimanje ili kaj?

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks