AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Studomat

marionette

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Pozdrav,

do kada se mogu korisnički podatci uzeti na faxu? Ja svoje još nisam, a sada planiram izaći na ispit. Izvanredni sam student, i nisam moram priznat pratila novosti od 2 mj. Isto sam prebačena na bolonju.

Hvala
Rok za podizanje korisničkih podataka je prošao, svejedno moraju imati tvoje podatke pa otiđi čim prije do referade da nebi bilo problema kad počnu ispitni rokovi.

Zeljaa

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Po novom otkad je studomat uveden,ako ne izadjem na komisiju,tj ako uopce ne izadjem na pismeni racuna se kao pad i zabrana 3mj?

Nerea

ja ne mogu upisati adresu stanovanja. sve druge podatke na studomatu sam ažurirala.

da li je tako kod svih nas?

arizona

Da tako je čini se kod svih. Vjerojatno te podatke imaju u nekoj evidenciji pa ih nije potrebno na studomatu upisivati. Ove koje traže neće nitko ni provjeravati, ono sto je važno i sto mora bit točno imaju i ograde se od eventualnih netočnih i neistinitih upisa adresa i sl.

Nataša D

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Što ako slučajno odjavim ispit a prošao je rok za prijavu? Hoće mi to ovi u referadi prijaviti il nema potrebe ići?*

ganesha

Dal je mozda netko primjetio.. za one predmete gdje je samo usmeni i vise je prof koji ispituju, vrte li se oni onak ko prije na svakom roku netko drugi za odredjeni dio abecede il svatko ima svoj dio i uvijek ispituje istu grupu odnosno taj dio abecede... :confused:

blankad

Kaj samo meni jos nije upisana ocjena iz vjezbi iz upravnog postupovnog prava ili vas ima vise takvih?

Nerea

Dal je mozda netko primjetio.. za one predmete gdje je samo usmeni i vise je prof koji ispituju, vrte li se oni onak ko prije na svakom roku netko drugi za odredjeni dio abecede il svatko ima svoj dio i uvijek ispituje istu grupu odnosno taj dio abecede... :confused:
rotiraju se profesori na svakom roku(kao i prije)

petra00

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Što ako slučajno odjavim ispit a prošao je rok za prijavu? Hoće mi to ovi u referadi prijaviti il nema potrebe ići?*
jesu ti to rjesili u referadi? ja imam istu sitaciju pa da znam jel mi se isplati ic

jozefina

molim pomoć, studomat mi ne nudi nauku o javnoj upravi II za prijavu.
Da li je to samo kod mene?

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks