AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Studomat

Ellsssy

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Da li mi itko more pomoći? uglavnom u ovoj ludoj histeriji oko upisa,kako upisati kako platiti što upisati,ne znam da li sam pogriješila...naime,kako smo prije mogli riješiti osobne podatke,to sam prije par mjeseci popunila,i mislila sam da sam sve to popunila,pa sam prešla na upis godine i sve to obavila bez problema...kada sam poslije pogledala i vidjela da nisam upisala adresu stanovanja u osobnim podacima---jer sam mislila da nam uopće neće dopustiti upis bez popunjenja toga što točno treba...i tako sam stisnula upis i sada ne znam što da radim?Muka mi je od svega toga...pa eto ako mi itko može pomoći ?
Ne kužim kaj te točno muči? Koliko se ja sjećam, kada smo popunjavali osobne podatke, te rubrike za adresu nije ni bilo. Ni ja je nemam popunjenu, odnosno piše da podatak nije evidentiran. Ali sam normalno upisala sad sljedeću godinu...

ethela

aha znači i kod tebe piše da podatak nije evidentiran...ah...ja sam mislila da piše da nije evidentiran zato jer ga ja nisam upisala...a opet velim upisivala sam to prije par mjeseci pa sam mislila da sam to izostavila...čak sam se pitala...da li bi uopće bilo moguće izvršiti upis a da se nisu evidentirali ti podaci...nadam se da me razumiješ što pričam

fakin

Super Moderator
Imam 53 ectsa ( 1.godina ) i imam pravu na upis 2.godinu, s jednim nepolozenim ispitom. Dodem na studomat i ono mi ne nude sve predmete iz zimskog semestra nego samo one koje sam imala upisane ( posto sam upisala parcijalu, ali nisam nijedan polozila iz 2. godine ). I nisam mogla upisat sve predmete nego samo neke. Kako je to moguce? Je li moguce ispraviti ako sam vec stisla `Upisi` ??
očito neka greška, ja sam u potpuno istoj situaciji ko ti i ponudilo mi je svih 30 bodova iz 3. semestra

Ellsssy

ma samo odi na studomat i klikni upis, mislim da ti ti podatci nemaju nikakve veze sa upisom, sad kada si upisala odi još jednom na studomat i provjeri pod podatci o studentu, upisane godine, da li ti sve piše kako treba, ako da onda je to to. A što se tiče te adrese ja sam 99,9% sigurna da toga nije bilo kada smo mi upisivali naše podatke, jer sigurno to ne bi preskočila. Možeš nazvati Sanju ako hoćeš ali mislim da je sve ok :)

Anita

Lutalica
Da li mi itko more pomoći? uglavnom u ovoj ludoj histeriji oko upisa,kako upisati kako platiti što upisati,ne znam da li sam pogriješila...naime,kako smo prije mogli riješiti osobne podatke,to sam prije par mjeseci popunila,i mislila sam da sam sve to popunila,pa sam prešla na upis godine i sve to obavila bez problema...kada sam poslije pogledala i vidjela da nisam upisala adresu stanovanja u osobnim podacima---jer sam mislila da nam uopće neće dopustiti upis bez popunjenja toga što točno treba...i tako sam stisnula upis i sada ne znam što da radim?Muka mi je od svega toga...pa eto ako mi itko može pomoći ?
Nemaš razloga za brigu. U uputama za upis putem studomata ti piše da evidenciju podataka o mjestu stanovanja obavlja studentska referada. Znači sve si dobro popunila jer nije postojala opcija da sami napišemo adresu. :)

lock

da li je tko danas nazvao referadu u vezi onih kojima nije upisana info.radionica kao položena?

minka

može li mi netko pomoći?upisala sam godinu ali sam zabunom upisala manje predmeta nego što sam htjela..jbg stisnula upisi...zanima me može li se upis preko studomata ispraviti i kako...please help

ethela

može li mi netko pomoći?upisala sam godinu ali sam zabunom upisala manje predmeta nego što sam htjela..jbg stisnula upisi...zanima me može li se upis preko studomata ispraviti i kako...please help
jednoj curi se to desilo i danas je išla u referadu pitati(ona je redovan student) i rekao joj je čovjek,da dođe sa uplatnicom i valjda tim upisnim materijalima,kad su dani upisa,i da će se onda tako upisati...tako mi je cura rekla,vjerujem da ima još ljudi koji su stisnuli upis---misleći da će im tamo izbaciti još predmeta...ali za svaki slučaj provjeri u referadi,pa javi ovdje ;)

minka

jednoj curi se to desilo i danas je išla u referadu pitati(ona je redovan student) i rekao joj je čovjek,da dođe sa uplatnicom i valjda tim upisnim materijalima,kad su dani upisa,i da će se onda tako upisati...tako mi je cura rekla,vjerujem da ima još ljudi koji su stisnuli upis---misleći da će im tamo izbaciti još predmeta...ali za svaki slučaj provjeri u referadi,pa javi ovdje ;)
hvala puno budem pitala...ma malo mi glupo upisala sam samo 11.5 bodova doslovno dva ispita

minnie92

molim vas za pomoc!
zeza me taj studomat i popunjavanje tih osobnih podataka. dakle, sve sam ispunila i svaki put kad se ulogiram mi pise da trebam popuniti podatke - zanimanje majke, zanimanje oca i polozaje u njihovom zanimanju. a to je odabrano vec! ne kuzim.
i sad sam htjela obaviti upis, jer mi sanja ne odg na mail, a i tu mi nitko nije odgovorio sto da radim, i kad sam dosla na kraj, provjerila predmete itd i stinusla upisi, izbacila mi se obavijest da nije moguce izvrsiti upis jer nema oiba. pa gdje je to uopce ponuđeno za popuniti u tim osobnim podacima??

Chelsea94

molim vas za pomoc!
zeza me taj studomat i popunjavanje tih osobnih podataka. dakle, sve sam ispunila i svaki put kad se ulogiram mi pise da trebam popuniti podatke - zanimanje majke, zanimanje oca i polozaje u njihovom zanimanju. a to je odabrano vec! ne kuzim.
i sad sam htjela obaviti upis, jer mi sanja ne odg na mail, a i tu mi nitko nije odgovorio sto da radim, i kad sam dosla na kraj, provjerila predmete itd i stinusla upisi, izbacila mi se obavijest da nije moguce izvrsiti upis jer nema oiba. pa gdje je to uopce ponuđeno za popuniti u tim osobnim podacima??
imam istu situaciju :/ Namjeravam sutra zvat referadu, pa ako se itko javi, javim kaj i kak :)

minnie92

imam istu situaciju :/ Namjeravam sutra zvat referadu, pa ako se itko javi, javim kaj i kak :)
molim te, bila bih ti zahvalna stvarno jer ovo nema smisla vise. meni se nitko nije javio, vise ne znam kaj da radim. ne mogu s posla odlaziti, mail necu dobiti ocito od nje. uzas :/

Darijana

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
ljudi ja danas zvala referadu milion puta i nitko se ne javlja ima li netko situaciju da mu studomat nameće da upise 28 ects-a, a on zeli upisati manje? ne razumijem ako sam prosle godine upisala samo 3 ispita (18 ects) zasto su mi sada oznaceni svi osim engleskog iz zimskog semestra i ne mogu ih odznačiti a nisam ih upisivala prosle godine. ps ako je netko dobio referadu u koje je vrijeme najizglednije zvati da se netko javi

Tourniquet

jane doe.
Ok ljudi moji ja fakat ne kužim! Pomagajte! :confused:
Idem se sad upisat na studomat jer polažem sutra lokalnu ali pošto je ona u ljetnom semestru idem upisat ove iz zimskog.
Redovan sam student i upisujem čistu 3. godinu, u zimskom sam upisala 3 predmeta smjera (nepoložena) i 3 predmeta (praksu, nomotehniku i inform). Imam još 2 nepoložena izborna iz ljetnog. Dakle sve ukupno 25 ectsa koje moram platit. Znači to je 3000 kn.
E sad na kraju upisa meni studomat kaže:

Temelj financiranja: PU - puni iznos participacije Ministarstva
Iznos participacije: 7200.0 kn

:confused:

E: kužim, sad bez lokalne nemam 30 ectsa pa je zato puna školarina, ako ju položim ovaj tjedan onda ću imat 31,5 i onda će se valjda to i na studomatu vidjet..

arizona

Završila sam prvu godinu studija i ostalo mi je samo financiranje javne uprave. Kako studomat ne nudi taj predmet na upis jer je u ljetnom smestru, da li netko zna kako će se navedeni ispit iz financiranja moći prijavljivati za recimo prvi rok u 11. mj?

ivana

da i je itko išta saznao, cijelo jutro zovem referadu (3 broja) ili se nitko ne javi ili je zauzeto!!!

maja1307

Nitko se ne javlja.. I meni pise da nije evidentiran oib.. Stvarno nisu u redu oni u referadi.. Bas uzas

raznolikost

E sad na kraju upisa meni studomat kaže:
Studomato je poluproizvod. Meni uopće nisu ponuđeni ispiti za upis iz druge godine nego samo par ispita s treće koje i ovako i onako ne bih mogla upisati.
Također, ne mogu upisati niti Adresu stanovanja. Jednostavno nema opcije za kliknuti na to. Glupost. Ne znam na koji mejl im se javiti, jer telefone ne dižu ili su zauzeti.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks