AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Studomat

čedomir

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Molim vas,ako netko može pomoći; ne mogu upisat godinu preko studomata (kvačica za upis mi je sive boje,a predmet koji bi trebala upisat prekrižen), u referadi mi se na tel.nitko ne javlja, nisam iz zg, sutra bi otišla do faksa, da pitam šta da radim, no ne znam kome bi se tamo obratila, u koju referadu da odem pitati, da li moram čekati 10h da počnu raditi ili mogu to riješiti odmah ujutro prije nego se stvore gužve... pliz, hepl, ako je netko imao takav problem!

Darijana

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Molim vas,ako netko može pomoći; ne mogu upisat godinu preko studomata (kvačica za upis mi je sive boje,a predmet koji bi trebala upisat prekrižen), u referadi mi se na tel.nitko ne javlja, nisam iz zg, sutra bi otišla do faksa, da pitam šta da radim, no ne znam kome bi se tamo obratila, u koju referadu da odem pitati, da li moram čekati 10h da počnu raditi ili mogu to riješiti odmah ujutro prije nego se stvore gužve... pliz, hepl, ako je netko imao takav problem!
u sobu 8 ali vjerovatno neces dobiti odgovore ...danas sanja izbacila sve iz referade rekla da nece odgovarati i lijepo sve uputila u sobu 8 kod vrlog gospodina koji se samo pozove na to da sve pise u obavijestima i uputama...tako da ovdje dobiti odgovore je kao dobiti na lotu, ja isto idem sutra ako danas jos nista ne saznam i nece me izvuci iz referade dok mi ne odgovore ps moras cekati 10h jer naravno oni ne rade prije 10

Nerea

u sobu 8 ali vjerovatno neces dobiti odgovore ...danas sanja izbacila sve iz referade rekla da nece odgovarati i lijepo sve uputila u sobu 8 kod vrlog gospodina koji se samo pozove na to da sve pise u obavijestima i uputama...tako da ovdje dobiti odgovore je kao dobiti na lotu, ja isto idem sutra ako danas jos nista ne saznam i nece me izvuci iz referade dok mi ne odgovore ps moras cekati 10h jer naravno oni ne rade prije 10
upravo tako! ja sam jučer bila 2 puta u referadi(ujutro i popodne) i nisam dobila odgovor.

očito je da niti oni ne znaju odgovore na naša pitanja-pa kao sve piše na web-u a ne piše

anita1989

e bok! točno takvu situaciju sam ja imala sad dok sam upisivala godinu. i meni su neki predmeti prekriženi i tamo kod kvačice je sivo i ne može se mijenjati i kad kliknem na predmet piše da je obavezno upisati nepoložene predmete, što sam ja shvatila da ga moramo obavezno upisati jer smo ga lani upisali a nismo položili i prema tome je studomat to tak automatski napravil. i vratila sam se sa onom strelicom natrag, imaš zeleno Upiši, klikneš na to i tamo ti se pojavi što sve upisuješ i dolje na dnu treba kliknuti Upiši i meni je pisalo da sam uspješno obavila upis godine. ja se nadam da nisam ništa zeznula. ak ima još tko sa takvom situacijom a misli da sam nešto krivo napravila, molim da mi kaže da ispravim ak se može. :)

AnicaB

imala sam istu situaciju kao anita i isto napravila kaj i ona i upisala se.Hvala sad ne trebam u Zg nepotrebno.Imam pitanje izvanredni studenti s potvrdom o uplačenom iznosu daolaze u referadu do 30.9 ? Ili od 6 do 17.10? jej moja muka po upisaima je gotova

goga

Ako je netko imao sličnu situaciju, molim da podijeli info..
Upisujem ponovno drugu i parcijalu treće...ali mi je na studomatu ponuđen samo zimski semestar iz druge godine. I to sam upisala, ali što je s ispitima iz zimskog semestra sa treće godine?

Hvala...

Nerea

imala sam istu situaciju kao anita i isto napravila kaj i ona i upisala se.Hvala sad ne trebam u Zg nepotrebno.Imam pitanje izvanredni studenti s potvrdom o uplačenom iznosu daolaze u referadu do 30.9 ? Ili od 6 do 17.10? jej moja muka po upisaima je gotova
od 6. do 17.10. upisi u referadi za izvanredne

čedomir

e bok! točno takvu situaciju sam ja imala sad dok sam upisivala godinu. i meni su neki predmeti prekriženi i tamo kod kvačice je sivo i ne može se mijenjati i kad kliknem na predmet piše da je obavezno upisati nepoložene predmete, što sam ja shvatila da ga moramo obavezno upisati jer smo ga lani upisali a nismo položili i prema tome je studomat to tak automatski napravil. i vratila sam se sa onom strelicom natrag, imaš zeleno Upiši, klikneš na to i tamo ti se pojavi što sve upisuješ i dolje na dnu treba kliknuti Upiši i meni je pisalo da sam uspješno obavila upis godine. ja se nadam da nisam ništa zeznula. ak ima još tko sa takvom situacijom a misli da sam nešto krivo napravila, molim da mi kaže da ispravim ak se može. :)
Meni je "upiši" obrubljeno crvenim! ne znam šta ću, iskreno, hvata me panika od referade...

Nerea

predmeti koji su prekriženi i sa sivom kvačicom su nam već upisani jer su oni nepoloženi(zaostaci iz prethodne godine) i obvezni za upisati

Meni je "upiši" obrubljeno crvenim! ne znam šta ću, iskreno, hvata me panika od referade...
svijetlit će ti crveno dok god ne ispuniš kvotu za upis(od min 18 do 30 za izvanredne i od 27 do 30 za redovne ako je ponovni upis,ako je upis više godine obavezno 30 ects-a uz mogućnost od 2 do 10 boda s niže)

čedomir

predmeti koji su prekriženi i sa sivom kvačicom su nam već upisani jer su oni nepoloženi(zaostaci iz prethodne godine) i obvezni za upisati

svijetlit će ti crveno dok god ne ispuniš kvotu za upis(od min 18 do 30 za izvanredne i od 27 do 30 za redovne ako je ponovni upis,ako je upis više godine obavezno 30 ects-a uz mogućnost od 2 do 10 boda s niže)
ostala su mi još tri predmeta, 5ects za zimski semestar i 12 za ljetni + završni rad! ništa, morat ću sutra dobit tamo neki odgovor!

Nerea

ostala su mi još tri predmeta, 5ects za zimski semestar i 12 za ljetni + završni rad! ništa, morat ću sutra dobit tamo neki odgovor!
mislim da ćeš se upisivati samo u referadi preko upisnih materijala, bez upisa na studomatu

-zvala sam Pravnu knjižaru(budući da referada ne daje nikakve informacije), i gospođa iz knjižare mi je rekla da za Bolonjce ove godine ne trebaju upisni materijali-SAMO u slučaju ako Studomat ne odobrava upis

mi studenti bi trebali osnovati svoju studentsku referadu u kojoj bi mi sami bili referenti :)

čedomir

mislim da ćeš se upisivati samo u referadi preko upisnih materijala, bez upisa na studomatu

-zvala sam Pravnu knjižaru(budući da referada ne daje nikakve informacije), i gospođa iz knjižare mi je rekla da za Bolonjce ove godine ne trebaju upisni materijali-SAMO u slučaju ako Studomat ne odobrava upis

mi studenti bi trebali osnovati svoju studentsku referadu u kojoj bi mi sami bili referenti :)
Ajme, hvala ti puno! :)

Darijana

ma bez panike sto nam mogu izgalamiti nas i odbiti nam dati odgovore, u oba slucaja ja ne mrdam nigdje dok mi ne kazu sto da radim ...ps i ja cu sutra u referadu:grin:

ssanjaa

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Može li mi netko reći što napravit ako ne želim ove godine ništa upisivat ali opet da se ne moram ispisat...nego jednostavno prekid ove godine ali ne radi se o zdravstvenim problemima ni trudnoći. Dakle iz osobnih razloga ne želi ovu godinu upisivati.
Je li to moguće, jel treba neka molba ili kako to ide s obzirom na studomat sad. Vidjela sam prije su ljudi rekli jednostavno ne dođeš a sad kako to ide kad je studomat?

Nisam stigla u referadu a ne javljaju se na telefon pa tek u petak idem ali evo ako netko zna neka pomaže

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
Drage kolege,

skrećem pažnju da je ovo tema isključivo o Studomatu. Za razmjenu iskustava i pitanja vezanih isključivo oko samih kombinacija o upisima, prebacivanju, zbrajanju i oduzimanju ;) bodova, molim koristite
http://www.drustveno-veleuciliste.n...cijala-ponovni-upis-i-ostale-kombinacije.html

Također, ako imate dodatnih saznanja, informacija i iskustava, slobodno ih podijelite ili pomozite kolegama s njihovim upitima.

Hvala na strpljenju i pažnji!

ethela

Da li je možda pitati za višak bodova kojih je upisao? Jer danas je lik u referadi rekao da se ne može toliko upisati,i da trebamo doći kada su upisi za izvanredne i da će se to tada urediti...dok je nekima omogućeno tj.Sanja im je poništila upis i mogli su se ponovno upisati...kako je to moguće ??

miore

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Može li mi netko reći što napraviti?
Studomat mi stalno ponavlja da treba popuniti osobne podatke-morate navesti uzdržavatelj. Međutim sve stavke su popunjene, a on traži stalno isto. Upisati ne mogu ništa jer mi je ikona upiši crvena.
Također upisan mi je predmet koji nemam upisan prošle godine u indeksu (ponavljam isti upis godine) tako da imam previše ECTS bodova (18-30, a ja imam 37) jer su mi predmeti prekriženi i ne mogu micati kvačice.

sufi

Ovi kaj su prekrizeni su oni koje si upisala lani a nisi polozila i ok je da su tak kvacice i oni prekrizeni-tak su svima u slicnoj situaciji. Ako je medju tima predmet koji nisi upisala lani a indeks ti je dokaz. S indeksom odi Sanji. Jucer na faksu sam bila kod nje i svi tak slucajevi su za kod nje. Ona to ispravlja. I pohvaljujem Sanju jer je divna i ima konjske zivce, ne brini da bude pizdila jer zena je profesionalac i dama, mene je jucer opet iznova odusevila koliko ima zivaca i profesionalnosti. Sretno!

jelenko.wt

meni na studomatu ne pise da sam prosla vjezbe iz nomotehnike i upravnog prava. jel trebam ici tamo da mi to isprave?

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks