AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Studomat

Darijana

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Može li mi netko reći što napraviti?
Studomat mi stalno ponavlja da treba popuniti osobne podatke-morate navesti uzdržavatelj. Međutim sve stavke su popunjene, a on traži stalno isto. Upisati ne mogu ništa jer mi je ikona upiši crvena.
Također upisan mi je predmet koji nemam upisan prošle godine u indeksu (ponavljam isti upis godine) tako da imam previše ECTS bodova (18-30, a ja imam 37) jer su mi predmeti prekriženi i ne mogu micati kvačice.
meni su tako bila upisana 2 ispita koja nisam uopće upisivala prosle godine i danas sam to rješila kod Sanje znaci moras kod Sanje jer samo ona to moze rjesiti ps ali odmah joj reci sto je problem jer ce te inace otpiliti u sobu 8 a ovaj to nece moci rjesiti pa ces opet na kraju morati kod nje

Balerinica

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Ponistili su mi upis i ponovno sam uspjela ispravno. Uglo pisalo je i meni da mogu do 39 upisat i upisala sam 38. Ak je studomat tak reko haha onda ocito mogu. :)
Ali pise mi da mogu upisat i informaticku a ja sam to rjesila pa nisam ni kliknula. Da se javim sanji da mi ispravi to ?

Ugl ostali su mi iz zimskog drzavna i gradansko i upisala sam medunarodni smjer, upp i nomotehniku. I kad sam to napravila prek studomata moram sad samo index ostavit u referadi prije 30.tog?

arnela

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Ponistili su mi upis i ponovno sam uspjela ispravno. Uglo pisalo je i meni da mogu do 39 upisat i upisala sam 38. Ak je studomat tak reko haha onda ocito mogu. :)
Ali pise mi da mogu upisat i informaticku a ja sam to rjesila pa nisam ni kliknula. Da se javim sanji da mi ispravi to ?

Ugl ostali su mi iz zimskog drzavna i gradansko i upisala sam medunarodni smjer, upp i nomotehniku. I kad sam to napravila prek studomata moram sad samo index ostavit u referadi prije 30.tog?
ako smo upisali neke predmete iz 3,godine,svejedno ih više ne možemo polagati prije nego riješimo one sa 2.godine?meni je isto ostalo građansko i državna up. kao i tebi..znači,prvo njih moramo riješiti'? i jel'znaš možda jesu rokovi ispitni negdje objavljeni?

Aine

ovako, ja se jednostavno nemogu upisat. 3.god ostao mi je gp,upp i mozda predmet smjera. svi su mi prekrizeni,kvacica siva a "upisi" crveno. i sve sam probala ne mogu se upisat. da li je ikome bilo tako?

mape5

Super Moderator
meni su tako bila upisana 2 ispita koja nisam uopće upisivala prosle godine i danas sam to rješila kod Sanje znaci moras kod Sanje jer samo ona to moze rjesiti ps ali odmah joj reci sto je problem jer ce te inace otpiliti u sobu 8 a ovaj to nece moci rjesiti pa ces opet na kraju morati kod nje
hehehehehe oni tamo su ludi heheheh

ketica

ovako, ja se jednostavno nemogu upisat. 3.god ostao mi je gp,upp i mozda predmet smjera. svi su mi prekrizeni,kvacica siva a "upisi" crveno. i sve sam probala ne mogu se upisat. da li je ikome bilo tako?
ej i kod mene isto 3.god. ostalo mi gp ,upp i predmet smjera i ne mogu se upisat.

diana88

Sad sam i ja zbunjena prilikom upisa od svih mogućih kombinacija...
- izvanredni apsolvent
Za zimski moram upisati 12 bodova tj. upp i višestup. upravu (predmet smjera).
Izborni mi je prekrižen plave boje al barem piše zelenim da sam trenutno odabarala upis tih bodova.
Kod upp-a ne mogu ništa, samo je prekriženo plavom bojom.
Ak stisnem na oboje, piše da mi je obvezan upis nepoloženih... I famozna rečenica: Kvota se ne može odrediti dok ne odaberete predmete sa smjera kojeg ćete upisati.

Kod ispita u tijeku mi još stoji izlazak, ostalo je sve čisto po rubrikama?
Ima li to kakvog utjecaja i što predlažete?

Thanks...

Linaa20

helpp!

znači ovako. hoću prijavit godinu i tamo di su obvezni predmeti i izborni..kod izbornih mi pise:
Strani jezik III stručnog studija javne uprave - redoviti studenti
Broj ects bodova koje je potrebno odabrati: 2.0.
Broj ects bodova koji su trenutno odabrani: 0.0.

i meni čudno jer sam ja to položila.. i otišla sam pogledat pod status predmeta. za Engleski jezik 3 mi pise priznat ispit iz predmeta.. a za sve ostale koje sam polozila pise polozen. :O

također.i meni su predmeti prekriženi..ovi koje ponovno upisujem. ali mi je UPIŠI crveno! :/

martina_sk

Administrator
odi da ti prepravi to pa se opet upiši.

ako smo upisali neke predmete iz 3,godine,svejedno ih više ne možemo polagati prije nego riješimo one sa 2.godine?meni je isto ostalo građansko i državna up. kao i tebi..znači,prvo njih moramo riješiti'?
da.

Sad sam i ja zbunjena prilikom upisa od svih mogućih kombinacija...
- izvanredni apsolvent
Za zimski moram upisati 12 bodova tj. upp i višestup. upravu (predmet smjera).
Izborni mi je prekrižen plave boje al barem piše zelenim da sam trenutno odabarala upis tih bodova.
Kod upp-a ne mogu ništa, samo je prekriženo plavom bojom.
Ak stisnem na oboje, piše da mi je obvezan upis nepoloženih... I famozna rečenica: Kvota se ne može odrediti dok ne odaberete predmete sa smjera kojeg ćete upisati.

Kod ispita u tijeku mi još stoji izlazak, ostalo je sve čisto po rubrikama?
Ima li to kakvog utjecaja i što predlažete?

Thanks...
ne možeš se upisati dok su ti neki ispiti u tijeku. a što se tiče ovog prekriženog plavog to su ispiti koje prenosiš i moraš ih upisati, tu ništa ne stišćeš. a to što zeza s predmetom smjera ne znam. ako ne uspiješ riješiti odi u referadu.

helpp!

znači ovako. hoću prijavit godinu i tamo di su obvezni predmeti i izborni..kod izbornih mi pise:
Strani jezik III stručnog studija javne uprave - redoviti studenti
Broj ects bodova koje je potrebno odabrati: 2.0.
Broj ects bodova koji su trenutno odabrani: 0.0.

i meni čudno jer sam ja to položila.. i otišla sam pogledat pod status predmeta. za Engleski jezik 3 mi pise priznat ispit iz predmeta.. a za sve ostale koje sam polozila pise polozen. :O

također.i meni su predmeti prekriženi..ovi koje ponovno upisujem. ali mi je UPIŠI crveno! :/
čini mi se da ti studomat govori da moraš upisati engleski a tebi je očito priznat. možda najbolje da odeš kod sanje jer ona rješava te greške na studomatu.

diana88

ne možeš se upisati dok su ti neki ispiti u tijeku. a što se tiče ovog prekriženog plavog to su ispiti koje prenosiš i moraš ih upisati, tu ništa ne stišćeš. a to što zeza s predmetom smjera ne znam. ako ne uspiješ riješiti odi u referadu.
Hvala ti!!! :)
To sam i mislila, da zato zeza... Još mi stoji upp od 15. da je u tijeku... Oboje je automatski izabrano, al mi niš zelenog ne piše kod tog obveznog predmeta...

Ništa onda, u ponedjeljak ujutro kod Sanje da skroz zadnji dan ne bih nadrapala sa svime...

lasta218

Ja imam drugi problem,upisujem parcijalu druge i iz prvog semestra mi je ostao samo nauka 1 od 7 ects i sad kad upisujem ostale predmete kako god oznacio zbroj mi bude ili manji od 28 ili veci od 30 i ne mogu upisat(eng 3 je obvezan od 2 ects,a ostala 3 nose po 5 ectsa i 2 po 6,5)..jel zna netko nesto o tome?
To i mene zanima! prije upisa sam pitala Sanju u referadi,rekla je da ce studomat prihvatit 30.5 ects, al naravno da nije prihvatio. I sada nemam pojma sta da radim.

deki2211

Upisi godina označeni sa zvjezdicom (*) nisu obavljeni u cijelosti. Upis će biti obavljen u cijelosti nakon što studentska služba obavi dodatne provjere.

Meni kada sam upisao godinu i idem vidjeti upisane godine pise gore navedeno... kako je vama???

jelenko.wt

meni su u sobi 10 upisali vjezbe iz upp i informatike koje nisu bile upisane u studomat kao rjesene

Nerea

Upisi godina označeni sa zvjezdicom (*) nisu obavljeni u cijelosti. Upis će biti obavljen u cijelosti nakon što studentska služba obavi dodatne provjere.

Meni kada sam upisao godinu i idem vidjeti upisane godine pise gore navedeno... kako je vama???
tako svima nama piše.

bez brige bit će u cijelosti nakon upisa u referadi, kad im damo uplatnicu, a oni nama žig i naljepnicu s predmetima u indeks

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks