Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
O odabiru ustroja odlučuju slobodno osnivači a squeeze out potraži u knjizi kod d.d.-a gdje se govori o dionicama i njihovom prijenosu valjda, nemam knjigu pri ruci pa ti ne mogu točno reći...moze mi neko reci o cemu ovisi kako ce drustvo biti ustrojeno i sto je ovaj 'squeeze out'? cujem da je to ceronja pitao na proslom roku... ne znam jel se tak pise..
zakon o trgovačkim društvima :happy:Bok ljudi! Može li mi netko reći, koji zakon postoji iz ovog predmeta? Hvala unaprijed!
Koliko mi je poznato te se posebnosti uopće ne trebaju učiti,,,A sad ako netko zna drugačije,nek kaže...bok ljudi :wink5:
ovak..zanima me kolko je vazan onaj dio kod dd-a koji se odnosi na posebnosti drustava dionica kojih se trguje na uredenom trzistu(od 153 do 171 strane u knjizi). necu stic to naucit pa me zanima dal je to vazno..i da, onaj dio o nistetnosti i pobojnosti odluka gl skupstine ( ona silna nabrajanja 139-143 str) hvala unaprijed :blushed:
a ono za skupstinu i odluke?Koliko mi je poznato te se posebnosti uopće ne trebaju učiti,,,A sad ako netko zna drugačije,nek kaže...
odluke glavne skupštine su itekako bitne...bok ljudi :wink5:
ovak..zanima me kolko je vazan onaj dio kod dd-a koji se odnosi na posebnosti drustava dionica kojih se trguje na uredenom trzistu(od 153 do 171 strane u knjizi). necu stic to naucit pa me zanima dal je to vazno..i da, onaj dio o nistetnosti i pobojnosti odluka gl skupstine ( ona silna nabrajanja 139-143 str) hvala unaprijed :blushed:
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.