AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Osnove prava društava

IVANA1102

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
prošla kod tepeš!trojka u indexu!još ne mogu vjerovati!čak mi je i rekla da mi nemože dati više od 3,a ja sam bila uvjerena da ću pasti jer sam se sva smotala...

marina3

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
ceronja - pitao me dionice (3 znacenja), prava članova i objasniti, tko opoziva upravu u d.d. i objasniti razloge, da li se mogu članovi isključiti iz d.o.o. i objasniti proceduru

Dolla

Miss Gates
Prošla kod Ceronje... Hmm, toliko o onom njegovom navodnom studijskom putovanju zbog kojeg nije trebao ispitivati do ljeta. Da smo bar znali da će se pojaviti, ovako ga nitko nije ni očekivao.
Pitanja - opoziv uprave d.d.-a, razrješnica, isključenje člana iz d.o.o.-a i još nešto čega se nažalost ne mogu sjetiti... A sad da negdje ostavim svoje ne baš bajne dojmove... U usporedbi s njim je ozloglašeni Arbutina mala beba... Znači niti kriterija niti mjerila; iz jednih izvlači pola sata a neke ruši na prvom pitanju (i to ne bilo kakvom nego pitanju na koje odgovor niti ne postoji u knjizi, samo zato što ima još par studenata pa mu se eto više ne da postavljati normalna pitanja). Da, već kad smo kod pitanja, nekoga je pitao squeeze out kod d.d.-a čega uopće nema u pitanjima i što ostali profesori pitaju svake prijestupne. Traži previše detalja i previše cjepidlači. Hrpa ljudi je popadala, ostali se nisu makli dalje od dvojke osim par sretnika koji su izvukli trice.
Ako ništa drugo, nije mi propao rok i mogu krenuti s učenjem za druge ispite. Ali iskreno žao mi je kao nikome što nisam bila kod Miladina ili Petrovića.

ch_smile

Prošla kod Ceronje... Hmm, toliko o onom njegovom navodnom studijskom putovanju zbog kojeg nije trebao ispitivati do ljeta. Da smo bar znali da će se pojaviti, ovako ga nitko nije ni očekivao.
Pitanja - opoziv uprave d.d.-a, razrješnica, isključenje člana iz d.o.o.-a i još nešto čega se nažalost ne mogu sjetiti... A sad da negdje ostavim svoje ne baš bajne dojmove... U usporedbi s njim je ozloglašeni Arbutina mala beba... Znači niti kriterija niti mjerila; iz jednih izvlači pola sata a neke ruši na prvom pitanju (i to ne bilo kakvom nego pitanju na koje odgovor niti ne postoji u knjizi, samo zato što ima još par studenata pa mu se eto više ne da postavljati normalna pitanja). Da, već kad smo kod pitanja, nekoga je pitao squeeze out kod d.d.-a čega uopće nema u pitanjima i što ostali profesori pitaju svake prijestupne. Traži previše detalja i previše cjepidlači. Hrpa ljudi je popadala, ostali se nisu makli dalje od dvojke osim par sretnika koji su izvukli trice.
Ako ništa drugo, nije mi propao rok i mogu krenuti s učenjem za druge ispite. Ali iskreno žao mi je kao nikome što nisam bila kod Miladina ili Petrovića.
ajme, užas
baš sam se ponadala da nema njega sad i tepešice na ovom roku, al znala sam da je to predobro da bi bilo istinito :(
čestitam tebi, svaka čast ;)

IVANA1102

čestitam!! kaj te pitala?
hvala...pitala me: nabroji statusne promjene i objasni pripajanje, doo definiciju, nabroji povećanje TK...sva sam bila izgubljena, iskreno ja si ne bi dala ni 2 koliko sam se smotala,ali s obzirom da sam joj bila prva koja je usla i odgovarala valjda mi se smilovala...kako god bilo 3 je u index i to je najbitnije...i jos sam prosla iz prvog puta tako da sam sretna jer sam izbjegla ceronju...kako je uopce bilo danas kod njega??do kad se odgovaralo??nesto mi je sve to sporo islo kod njega...miladin i petrovic su bili gotovi sa svima a ovaj nije ispitao niti 5 osoba...koma...

jelenko.wt

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
ja bila kod ceronje i pala. pital me jednostavne stvari al nisam znala jbg, i nisam stekla tolko loš dojam o njemu, iako je dosta ljudi palo. osim kaj te može užasno smotat jer ti kao pomaže sa hrpom pitanja.

jel možete reć kakav je petrović i kakva su bila pitanja kod njega? isto sam vidla da je ekipa dosta padala :sad:

realistica

Bila sam kod Ceronje i pala sam :-( ne mogu reci da nisam znala !! Pola sata me ispitivo da bi na kraju reko kolegice vidimo se na iducem roku. Uzas!!! Cjepidlaci jako i bitno mu je da si sve do detalja razumio. Hvala se za svaku rijec

studentca

prošla sam kod miladina a pitanja su mi bila- smanjenje temeljnog kapitala, statusne promjene i opzivanje uprave kod d.d. i nadzornog odbora kod d.o.o., trgovački ugovori..

andiduga

pridružujem se lošim dojmovima vezanim za ceronju... pitao je kolegicu koja je bila samnom temeljni kapital i imovinu, što je dionica... mene povećanje temeljnoga kapitala kod d.d. , članska prava i obaveze iz dionica, društvo za preuzimanje dioničko društva... ukratko, ako pričaš, prekida te i upada ti u riječ, postavlja milijun potpitanja, ako vidi da znaš neće di dati da nešto do kraja objasniš, ali ako ne znaš cjepidlači u beskonačnost... i još koristi priliku da te spusti, bahat je , arogantan i neotesan... definitivno najgori profesor do sad kojega sam na faxu srela...

dancha

Sve pohvale za prof Petrovica, izrazito je ugodan ispitivac, pita najosnovnije i fakat pomaze ako zapnes!

Maja69

Sve pohvale za prof Petrovica, izrazito je ugodan ispitivac, pita najosnovnije i fakat pomaze ako zapnes!
jel to onaj u zadnjem kabinetu koji kratko pita? jer sam položila tam a nemam pojma dal je to petrović il miladin..ugl dobar prof, ne komplicira u ispitivanju

dancha

Ne, nije u zadnjem kabinetu ako se ne varam u zadnjem je Miladin! On je od ispitivaca danas bio najstariji!

tamchika

Ne, nije u zadnjem kabinetu ako se ne varam u zadnjem je Miladin! On je od ispitivaca danas bio najstariji!
da, u zadnjem je Miladin, onda sam ja odgovorala kod Petrovića, u kabinetu pored Ceronjinog, pa čini mi se da je Petrović stariji od Miladina, ili su čak tu negdje, ili mi je loša procjena hehehehh :=)

dancha

Mislila sam na Petrovica, on je bio najstariji od ispitivaca! Onda bit ce da smo bile kod istoga!

Akrap

pa valjda prof. ceronje nebu na roku u šestom mjesecu..čuo sam nešta da ide na doktorski..tako da se nadam da ga neće bit ..:)

andry

eeee a jel mi mozee netkoo molim vas recii jel idu u krug ispitivaci kao kod ustava u prvoj godini??? znaci ako je cernonja npr imo prosli put od a-k nece valjda i ovaj rok u sestom isto ima??ili nema pravila?? netkoo plizzzz

Dolla

Miss Gates
eeee a jel mi mozee netkoo molim vas recii jel idu u krug ispitivaci kao kod ustava u prvoj godini??? znaci ako je cernonja npr imo prosli put od a-k nece valjda i ovaj rok u sestom isto ima??ili nema pravila?? netkoo plizzzz
Profesori ti među sobom podijele indekse na licu mjesta kad je ispit, sumnjam baš da paze točno da netko ne bude dva puta za redom kod istog. A i bolje budi spremna na najgoru opciju (Ceronju, naravno -.-) jer očito kod ovog predmeta nema nikakvih pravila.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks