Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
čestitam!! kaj te pitala?prošla kod tepeš!trojka u indexu!još ne mogu vjerovati!čak mi je i rekla da mi nemože dati više od 3,a ja sam bila uvjerena da ću pasti jer sam se sva smotala...
ajme, užasProšla kod Ceronje... Hmm, toliko o onom njegovom navodnom studijskom putovanju zbog kojeg nije trebao ispitivati do ljeta. Da smo bar znali da će se pojaviti, ovako ga nitko nije ni očekivao.
Pitanja - opoziv uprave d.d.-a, razrješnica, isključenje člana iz d.o.o.-a i još nešto čega se nažalost ne mogu sjetiti... A sad da negdje ostavim svoje ne baš bajne dojmove... U usporedbi s njim je ozloglašeni Arbutina mala beba... Znači niti kriterija niti mjerila; iz jednih izvlači pola sata a neke ruši na prvom pitanju (i to ne bilo kakvom nego pitanju na koje odgovor niti ne postoji u knjizi, samo zato što ima još par studenata pa mu se eto više ne da postavljati normalna pitanja). Da, već kad smo kod pitanja, nekoga je pitao squeeze out kod d.d.-a čega uopće nema u pitanjima i što ostali profesori pitaju svake prijestupne. Traži previše detalja i previše cjepidlači. Hrpa ljudi je popadala, ostali se nisu makli dalje od dvojke osim par sretnika koji su izvukli trice.
Ako ništa drugo, nije mi propao rok i mogu krenuti s učenjem za druge ispite. Ali iskreno žao mi je kao nikome što nisam bila kod Miladina ili Petrovića.
hvala...pitala me: nabroji statusne promjene i objasni pripajanje, doo definiciju, nabroji povećanje TK...sva sam bila izgubljena, iskreno ja si ne bi dala ni 2 koliko sam se smotala,ali s obzirom da sam joj bila prva koja je usla i odgovarala valjda mi se smilovala...kako god bilo 3 je u index i to je najbitnije...i jos sam prosla iz prvog puta tako da sam sretna jer sam izbjegla ceronju...kako je uopce bilo danas kod njega??do kad se odgovaralo??nesto mi je sve to sporo islo kod njega...miladin i petrovic su bili gotovi sa svima a ovaj nije ispitao niti 5 osoba...koma...čestitam!! kaj te pitala?
jel to onaj u zadnjem kabinetu koji kratko pita? jer sam položila tam a nemam pojma dal je to petrović il miladin..ugl dobar prof, ne komplicira u ispitivanjuSve pohvale za prof Petrovica, izrazito je ugodan ispitivac, pita najosnovnije i fakat pomaze ako zapnes!
da, u zadnjem je Miladin, onda sam ja odgovorala kod Petrovića, u kabinetu pored Ceronjinog, pa čini mi se da je Petrović stariji od Miladina, ili su čak tu negdje, ili mi je loša procjena hehehehh :=)Ne, nije u zadnjem kabinetu ako se ne varam u zadnjem je Miladin! On je od ispitivaca danas bio najstariji!
Profesori ti među sobom podijele indekse na licu mjesta kad je ispit, sumnjam baš da paze točno da netko ne bude dva puta za redom kod istog. A i bolje budi spremna na najgoru opciju (Ceronju, naravno -.-) jer očito kod ovog predmeta nema nikakvih pravila.eeee a jel mi mozee netkoo molim vas recii jel idu u krug ispitivaci kao kod ustava u prvoj godini??? znaci ako je cernonja npr imo prosli put od a-k nece valjda i ovaj rok u sestom isto ima??ili nema pravila?? netkoo plizzzz
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.