Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
vjeruj mi, nisi... :newburn:neznam kako vi stojite ali ja što više čitam to manje znam sve mi je zmješano tako da neznam šta će biti sutra nadam se da nisam jedina kojoj je tako
znaju to pitat tak da si barem procitaj(ja isto to jos nisam prosla, valjda budem do sutra :crazyjel treba zna ti one inozemne podružnice i sva ona povezana društva koncern itd
po meni se čini da nema a i unovoj sam našla 2 greškicedali se nova i stara skripta jako razlikuju? ima li puno promjenjenih podataka?
može se proći po tim pitanjima bez problema...jel mi moze netko rec dali se moze proc po pitanjima sa foruma???
Pa evo mislim ja ti mogu reći iz skripte ono da je to očitovanje volje dioničara u GS o tome kako članovi npr. uprave obavljaju svoje dužnosti. O davanju razrješnice se može odlučivati zajedno,no može i odvojeno,npr. zatraže dioničari koji drže dionice od najmanje 10% tk.može se proći po tim pitanjima bez problema...
ali, nemoj se 100% osloniti na njih, jer ak profesoru nekaj novo padne na pamet... ništa ti neće pomoći...)))
Može li mi netko objasniti ukratko razrješnicu?
Možeš reći nama koji nismo prolazili knjigu koje su to greškice u novoj skripti ako ti nije problempo meni se čini da nema a i unovoj sam našla 2 greškice
SKDD posluje na temelju zakona o tržištu vrijednosnim papirima i njega nadzire Komisija za vrijednosne papire rh...Da li središnje klirinško depozitarno društvo posluje na temelju Zakona o tržištu vrijednosnih papira ili na temelju Zakona o tržištu kapitala?I da li njegov rad nadzire Komisija za vrijednsne papire Rh ili Hrv. agencija za nadzor financijskih usluga?
u knjizi pise obrnuto :// ovo je iz skripteSKDD posluje na temelju zakona o tržištu vrijednosnim papirima i njega nadzire Komisija za vrijednosne papire rh...
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.