AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Osnove prava društava

xxxx

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
u knjizi pise obrnuto :// ovo je iz skripte[/QUOTE:wink5:]

Pa da to je iz skripte,a šta u knjizi je drugačije?Pa neznam šta je to sada?Pa i skripta je valjda rađena prema knjizi,nije izmišljena...Al ipak vjerovatno je točno to iz knjige,pa hvala ti

Melanie

Bakalar
Ceronja... postavlja tipična pitanja koja se vrte stalno, ali , caka je u tome, kad mu odgovoriš, onda on počne cjepidlačiti, vrtiti vamo tamo, pa se ti izgubiš u tim svim informacijama, i onda padneš ispit.
Nije loš, al zaje***va. ;)

marija3

Ceronja... postavlja tipična pitanja koja se vrte stalno, ali , caka je u tome, kad mu odgovoriš, onda on počne cjepidlačiti, vrtiti vamo tamo, pa se ti izgubiš u tim svim informacijama, i onda padneš ispit.
Nije loš, al zaje***va. ;)
Istina,to se meni jucer desilo i roknula,al bio je ok,zezo se s nama cjelo vrijeme,ali te dosta zbuni

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
Imam jedno pitanje. Je li d.o.o. mora imati zaposlenih?

Naime, otvorio bih d.o.o., ali mi se ne isplati plaćati doprinose za zaposlenog (sebe), a htio bih legalno poslovati s ostalim pravnim subjektima: izdavati račune, plaćati porez na dobit, itd.

Ljubazno bih molio odgovor, ukoliko netko zna.

Melanie

Bakalar
Imam jedno pitanje. Je li d.o.o. mora imati zaposlenih?

Naime, otvorio bih d.o.o., ali mi se ne isplati plaćati doprinose za zaposlenog (sebe), a htio bih legalno poslovati s ostalim pravnim subjektima: izdavati račune, plaćati porez na dobit, itd.

Ljubazno bih molio odgovor, ukoliko netko zna.
Mislim da bi ti bilo pametnije da se obratiš za savjet profesoru Ceronji!

:blushed:

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
Mislim da bi ti bilo pametnije da se obratiš za savjet profesoru Ceronji!

:blushed:
U smislu da ga kontaktiram e-mailom ili da odem na "konzultacije"? :) Moram priznati da mi je ipak malo neugodno :blushed: gnjaviti profesore sa svojim privatnim pitanjima.

OPD nisam položio niti još imam namjeru. :(

Melanie

Bakalar
U smislu da ga kontaktiram e-mailom ili da odem na "konzultacije"? :) Moram priznati da mi je ipak malo neugodno :blushed: gnjaviti profesore sa svojim privatnim pitanjima.

OPD nisam položio niti još imam namjeru. :(
Pa ne mora on znati da je to nešto privatno... Dođeš na konzultacije, praviš se da nešto ne kužiš u ispitnoj literaturi i bam, evo ti BESPLATNOG pravnog savjeta.

Napravila sam i ja tako nešto slično.
Ajde, ajde, toliko plaćamo godinu na ovom faxu... da bi nam i trebali dijeliti besplatne pravne savjete! :amen:

zagreb

molim dojmove sa ovoga roka?kakva je bila prolaznost?tko je ispitivao?kakva su pitanja postavljali.
Molim par informacija tako da se što bolje pripremim za rokove u 9.mj.Hvala

Marinchy

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
ekipa vi koji ste prošli na ovom roku,da li ste učili iz knjige ili iz skripte?
jel dovoljna skripta od jennifer za prolaz?

ssanjaa

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Bok ljudi...molim pomoć od onih koji imaju iskustva...dal je lakše uz radno za 9mj naučit građansko ili osnove prava društva + EUP

e da i koliko ima stranica knjiga koju trebamo znat iz osn pr društva...ili se može proći sa skriptom (tek nabavljam literaturu pa pojma nemam)

martina_sk

Administrator
Bok ljudi...molim pomoć od onih koji imaju iskustva...dal je lakše uz radno za 9mj naučit građansko ili osnove prava društva + EUP

e da i koliko ima stranica knjiga koju trebamo znat iz osn pr društva...ili se može proći sa skriptom (tek nabavljam literaturu pa pojma nemam)
mislim da radno i osnove i eup. a knjiga iz osnova ima nekih 200-250 str.

Melanie

Bakalar
Da li profesori na ovoj katedri izlaze u susret, u slučaju da ne možeš doći u zakazano vrjeme ispita, ako možeš doći slijedeći dan, ili u neko drugo vrijeme? Te, kojem bi se profesoru mogla obratiti u vezi toga?

anita1989

pozdrav kolege..jel zna tko jel ima koji dio gradiva kod dd i doo da mogu preskočit, da ne pitaju uopće?? :kava:

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks