Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ma nema veze, prihvatit će judoc ce tek u ponedjeljak a dns je zadnji dan prijava :/
To vam se uopće ne gleda koja soba,vas može ispitivati bilo tko,svi se studenti skupe pred tom sobom i onda izađe jedna ženska,pokupi indekse i tamo sebi profesori raspoređuju indekse,te onda prozivaju,tek kad vas prozove,vidite kod koga ste...soba 306 je Ceronja, pa bi mogao biti on.
Nina Sirola.. a Ceronja inace ispituje utorkom, mozda ga nece biti.. we will see..Dal netko zna tko to ispituje sada na ovom roku?? Tko je to na tmt3, 3 kat, soba 307??
Kako znaš da ispituje Nina?Nina Sirola.. a Ceronja inace ispituje utorkom, mozda ga nece biti.. we will see..
Kako znaš da ispituje Nina?
Trgovačko društvo je trgovac - pravna osoba, koja samostalno i trajno obavlja gospodarsku ili bilo koju drugu djelatnost, radi ostvarivanja dobiti proizvodnjom, prometom robe ili pružanjem usluga na tržištu, a čiji su osnivanje i ustroj određeni Zakonom o trgovačkim društvima.pozdrav ljudi učim iz skripte..jel mi može neko reč što je točno trgovačko društvo jer sam čuo da na tom pitanju ljudi padaju ispit..hvalaa
Znači imaš 2 slučaja.moze li mi netko objasniti ovo vezano uz odlucivanje na skupstini kod DOO.. kvorum vezano uz njega ne kuzim nikako
kazu da to znaju jako cesto traziti da znamo :Sja se nadam da ne pita razloge ništetnosti i pobojnosti odluka gl. sk. ..jer to nisam učioDD
Pa da ispit je u ponedjeljak u 8:30,zabunom stavljeno pod pismene...upravo gledam termin za dekanski rok i opd je stavljen pod pismene ispite a koliko ja znam ima samo usmeni...to se netko malo zeznuo...jel onda ispit jest u ponedjeljak ili?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.