u knjizi pise obrnuto :// ovo je iz skripte[/QUOTE:wink5:]
Pa da to je iz skripte,a šta u knjizi je drugačije?Pa neznam šta je to sada?Pa i skripta je valjda rađena prema knjizi,nije izmišljena...Al ipak vjerovatno je točno to iz knjige,pa hvala ti
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
u knjizi pise obrnuto :// ovo je iz skripte[/QUOTE:wink5:]
Pa da to je iz skripte,a šta u knjizi je drugačije?Pa neznam šta je to sada?Pa i skripta je valjda rađena prema knjizi,nije izmišljena...Al ipak vjerovatno je točno to iz knjige,pa hvala ti
kaj kod njega nitko više od 2 ne može dobit? :unsure:ceronja je danas bio super, pitao me 3, 4 pitanja iz dda samo, i dvojka je tu
Istina,to se meni jucer desilo i roknula,al bio je ok,zezo se s nama cjelo vrijeme,ali te dosta zbuniCeronja... postavlja tipična pitanja koja se vrte stalno, ali , caka je u tome, kad mu odgovoriš, onda on počne cjepidlačiti, vrtiti vamo tamo, pa se ti izgubiš u tim svim informacijama, i onda padneš ispit.
Nije loš, al zaje***va.![]()
Mislim da bi ti bilo pametnije da se obratiš za savjet profesoru Ceronji!Imam jedno pitanje. Je li d.o.o. mora imati zaposlenih?
Naime, otvorio bih d.o.o., ali mi se ne isplati plaćati doprinose za zaposlenog (sebe), a htio bih legalno poslovati s ostalim pravnim subjektima: izdavati račune, plaćati porez na dobit, itd.
Ljubazno bih molio odgovor, ukoliko netko zna.
U smislu da ga kontaktiram e-mailom ili da odem na "konzultacije"?Mislim da bi ti bilo pametnije da se obratiš za savjet profesoru Ceronji!
:blushed:
Pa ne mora on znati da je to nešto privatno... Dođeš na konzultacije, praviš se da nešto ne kužiš u ispitnoj literaturi i bam, evo ti BESPLATNOG pravnog savjeta.U smislu da ga kontaktiram e-mailom ili da odem na "konzultacije"?Moram priznati da mi je ipak malo neugodno :blushed: gnjaviti profesore sa svojim privatnim pitanjima.
OPD nisam položio niti još imam namjeru.![]()
mislim da radno i osnove i eup. a knjiga iz osnova ima nekih 200-250 str.Bok ljudi...molim pomoć od onih koji imaju iskustva...dal je lakše uz radno za 9mj naučit građansko ili osnove prava društva + EUP
e da i koliko ima stranica knjiga koju trebamo znat iz osn pr društva...ili se može proći sa skriptom (tek nabavljam literaturu pa pojma nemam)
Ja sam prosle godine polozila taj ispit pa nisam skroz sigurna, ali koliko se sjecam samo knjiga treba. Prodi malo po forumu pa vidi.dal uz knjigu treeba i koje zakone učiti??? uopće nemogu naći popis literature na katedri
knjiga i zakon o trgovačkim društvimadal uz knjigu treeba i koje zakone učiti??? uopće nemogu naći popis literature na katedri
Meni je samo knjiga bila dovoljna.dal uz knjigu treeba i koje zakone učiti??? uopće nemogu naći popis literature na katedri
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.