slušala sam sad na zadnjem roku ispit kod romane. baš mi se svidjela žena iako ih je jako malo prošlo...ali mogu reći da stvarno ima strpljenja i pomaže s podpitanjima...al ove cure koje su pale stvarno nisu baš dobro znale...vjerujem da su učile,e al čovječe trema ih je pojela... baš je veliki strah od ovog ispita a strah nam nikako ne pomaže samo odmaže... da ne dužim,evo pitanja...sorry ak se neka ponavljaju jbga ne da mi se sad gledat šta je dva puta pitala... PRAVO VLASNIŠTVA,POSJED,VRSTE POSJEDA,UGOVORNA KAZNA ILI PENAL,ROK,VRSTE ROKOVA,VLASNIČKA TUŽBA,PRIJEBOJ,PRETPOSTAVKE ODGOVORNOSTI ZA ŠTETU,NUŽNI NASLJEDNICI,IMOVINA,PRAVNI POSAO(primjer),PRETPOSTAVKE VALJANOSTI PRAVNOGA POSLA,OBLIK PR.POSLA,NIŠTETNOST PRAVNOG POSLA,NAČINI PRESTANKA OBVEZNIH ODNOSA,ISPUNJENJE KAO NAČIN PRESTANKA OBVEZNIH ODNOSA,IMOVINA U PRAVNOM SMISLU.ZABLUDA,MANE VOLJE.NASLJEDNICI PRVOG NASLJEDNOG REDA.
to bi bilo to i i pokušajmo sa što manje straha pristupit ovom predmetu,sretno nam
to bi bilo to i i pokušajmo sa što manje straha pristupit ovom predmetu,sretno nam