Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
što su javne poveljeMoze mi netko molim vas odgovorit na pitanje o poveljama u ispitu i pod A i pod B?! Hvala!!!![]()
![]()
![]()
ja sam pitala profesoricu i rekla mi je da je još samo u studenom ispit po staroj literaturinavodno cemo u 11mj jos moc po staroj literaturi polagat
lijepo za cutilalic Novak je super,pomaze,da vremena da razmislis,necjepidlaci![]()
Mislim da je to zato što se Nauka II sluša tek u ljetnom semestru. Dakle, dok god se NII ne odsluša po novoj literaturi, ispituje se po staroj literaturi. S druge strane, profesorica Tijana mi je u rujnu na usmenom iz Nauke I rekla da će se nova literatura za ispit iz NII primjenjivati od roka u veljači 2015. I sad ga znaj... No, najvažnije je držati onoga što piše na službenim stranicama.hej ljudi...zasto se literatura za nauku II razlikuje od literature za nauku I(govorim o novoj literaturi)
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.