Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Kolegica iznad je kopirala moj post s fejsa sa današnjim pitanjima. To zadnje nije točno tak glasilo al se nemrem sjetit...po meni je odgovor NM 154.strDal zna netko odgovor na pitanje kako se mijenja organizacijska kultura?
Ako se mjenjanju kulture pristupi samo tako da se umjesto pravnih,politickih i socijalnih vrijednosti vise naglasavaju ekonomske vrijednosti, vjerovatnost je da ce se postici losi rezulati. Umjesto poduzetnicke razvit ce se upravljacka kultura.. Strana 154 u nastavnim materijalimaDal zna netko odgovor na pitanje kako se mijenja organizacijska kultura?
"Srašna" je ta kolegica, trebamo se povlačiti po komisijama to je njoj ok, nema pojma što se u državnoj upravi događa zato neka bolje šuti.nisu oni to zaključili nego im se jedna "draga" naša kolegica požalila na usmenom da kako su mogli dati tako lagani pismeni. dali su isti pismeni kao u rujnu jer im se nije dalo smišljati nova pitanja za zadnji ispit po tadašnjoj literaturi. i onda je profesorica na usmenom ispitivala detalje detalja nakon te opaske i puno više ih je palo na usmenom nego što inače padne.
tako da još jednom ovim putem se zahvaljujem kolegici koja je rekla profesorici na usmenom da su dali prelagani pismeni i da je bilo jednostavno bez teških pitanja. to je inače nešto što se govori profesorima, bravo.
po meni koliko sam vidjela, je. dakle zaboravi staru literaturu i nabavi novuJel velika razlika izmedu nove i stare literature, jel zna netko?
imas sve na stranicama faksa, a i ovdje unazad par postova, kolege su stavili popis cak par puta mislim..tako da pogledaj malo.Jel mi moze netko reci koja je nova literatura
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.