Rabbit Roe
Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Pa piše, decentralizacija, odvajanje funkcija i kolektivnost.može li mi netko reći TOČNO koja su organizacijska sredstva političke kontrole jer u knjizi ne piše baš najjasnije...
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Pa piše, decentralizacija, odvajanje funkcija i kolektivnost.može li mi netko reći TOČNO koja su organizacijska sredstva političke kontrole jer u knjizi ne piše baš najjasnije...
Da, dva su ispita. Pismeni i usmeni za nauku I. i II.Jel to znači da se sad ide dva puta na pismeni i usmeni po novom za Nauku???
Pismeni ispit sadrži ukupno 10 pitanja (5x2 pitanja), za svako pitanje možeš dobiti 1 ili 2 bodova. Maksimalan broj bodova je 20, moraš imati 8 bodova za prolaz. Ne smiješ imati više od 4 nule jer onda ni ne gledaju ispit. Na usmenom ispituju T. Vukojičić Tomić i G.Lalić Novak, al neznam kakve su. Ja sam odgovarala kod Tea Giljevića, imala sam 12 bodova i 2 nule, usmeni je bio dosta kratak. Postavio mi je nekoliko pitanja i na svakom me prekinuo kad je vidio da znam. Eto nadam se da sam ti bar malo pomogla.jel mi moze neko objasnit kak izgleda ispit i kak se ono boduje( ne smije se imat 4 il 5 nula bodova zaredom?! )
i tko ispituje na usmenom i kakvi su na usmenom? hvalaa puno
Moraš proći nauku I. da bi mogla uopće izaći na ispit iz nauke II.molim inf... ako sad 4.2. padnem nauku I. jel mogu na rok 18.2. i mogu li onda pisati nauku I. ili nauku II. ili koji želim?
hvala,a dal mogu onda 18.2. pisati nauku I.?Moraš proći nauku I. da bi mogla uopće izaći na ispit iz nauke II.
Naravno. Sretno!hvala,a dal mogu onda 18.2. pisati nauku I.?
Nauka 1 i 2 ne ovise jedna o drugoj. Lalićka je na prvom predavanju rekla da možeš prvo polagati koju god želiš, to ovisi o tebi, ali da je lakše kad prvo ideš 1 pa 2molim inf... ako sad 4.2. padnem nauku I. jel mogu na rok 18.2. i mogu li onda pisati nauku I. ili nauku II. ili koji želim?
upravo tako. a i u studenome na rasporedu za ispite se moglo vidjeti da se samo mogla polagati Nauka 1(jer je popis studenata bio samo za nju,ne i za Nauku 2).Nama je profesorica na izvanrednom predavanjui rekla drugačije. Da polaganje nauke II. slijedi nakon položene Nauke I. :/ Da je to uvijet za nauku II.
to je individualno. nekome treba više,a nekome manje.Koliko vremena treba za spremiti Nauku II?
Decentralizacija(podijeljena suverenost,teritorijalna decntralizacija),odvajenje funkcija i kolektivnost(funkcionalna decentralizacija)može li mi netko reći TOČNO koja su organizacijska sredstva političke kontrole jer u knjizi ne piše baš najjasnije...
Profesorica iz navedenog predmeta smatra da je mjesec dana kvalitetnog učenja uz razumjevanje dovoljno za prvi dio 'nauke'. Naravno, sve je vrlo individualno i ovisi puno o tome koliko ti dobro leži takva terminologija.znam da je pitanje malo neuobicajeno, ali kolko treba relativno vremena za naucit nauku 1? meni djeluje puno jednostavnija nego nauka 2, a i ima cca 80 str
ja tek sad pocinjem, a ispit je 18.. nadam se da cu stic :/
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.