hahahhhhahahah ok ok hvala punoTo je to, samo ti se cini da je malo haha
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
hahahhhhahahah ok ok hvala punoTo je to, samo ti se cini da je malo haha
možda najbolje iz knjige...prikupi si pitanja tu sa foruma. ima skripta "kristina94" "marijanapa" tak nekak...Ljudi iz koje skripte je najbolje uciti za nauku 1?
Samo jedna grupa uvijek budeDa i grupu b ako ima tko pomoglo bi nam,
Ovih prvih pet se odnosi na razvoj uprave, a suvremene (proces globalizacije, europske integracije...) se odnose i na razvoj drustvaKada mi u ispitu dođe pitanje vezano za Tendencije u u razvoju društva, dali se to odnosi na Temeljne tendencije drustvenog razvoka (prema Pusicu-ima ih 5) ili na suvremene tendencije u razvoju drustva (ima ih 6)??
Ovisi kako kod koga. Prof.Tijana Vukojicic postavi 3-4 opcenitija pitanja o kojima mozes sama dosta toga reci, znas-ne znas, tako.ovisi i prolaz.HVALA
[DOUBLEPOST=1561232965,1560977905][/DOUBLEPOST]Dali su strogi na usmenom????
Pitanja s danasnjeg pismenog:
javno upravljanje i njegovi oblici
Razlika izmedu privatnog i javnog sektora
Suvremene tendnencije
Rezim partije karakteristike i kad se javlja te gdje
Ex ante; objasni trodiobu vlasti i opcenito o ex ante
Instrumenti jacanja polozaja gradana u odnosu prema upravi
Razlike izmedu potrosaca i poduzetnika
To je to cega se sjecam, nadopunite me i ispravite ako sam sto kojim slucajem krivo zapamtila)
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.