Skripta po Blaževiću,po toj novijoj skriptiEthela, molila bi samo.. Iz koje skripte si učila?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Skripta po Blaževiću,po toj novijoj skriptiEthela, molila bi samo.. Iz koje skripte si učila?
moj savjet ti je da par dana čitaš a onda udri na štrebanje, nema tu čarobne formule-jadnostavno sjedneš i učiš dok ne naučiš...ja sam to davno dala ali sam bome grijala stolac...meni je osobno trebalo točno 14 dana jer sam bila u gužvi sa rokovima, imala sam 9b i 3 nule, krajnja granica, usmeni kod prof.Lalić i LABUD i kraj priče... a danas dok vidim ova pitanja ni sama više nemam pojma kaj sam ja to učila...ali neka, sve je to trening živaca...zato polako i strpljivo :angel:Ljudi,koliko bi trebalo vremenski da se nauci to sve za ispit?
prema mnogima, najteži ispit na prvoj godini. prođi si malo po temi stvarno ti sve pišepozdrav...budući da sam zanemarila ovaj studij, zbog posla bih ga nastavila, pa me zanima kakav je ovaj ispit Nauka o javnoj upravi...da li je teško i kakva je prolaznost?
Koprić i dr. (2006) Javna uprava: nastavni materijali. Zagreb: Društveno veleučilište i Pravni fakultet. Stranice: 19-43, 58-75, 84-98, 137-158, 327-330, 338-341jel bi mi neko mogao navesti koju strane trebamo ucit?
Prođi pitanja sa foruma koja su se pojavljivala na pismenom,prođi skriptu i sve će biti dobrosve me strah čitati...znaći ništa se nije promijenilo...:shock:![]()
haha hvala! pokusat cu pa sta bude :razz:A, ono. Ako gledaš prosjek na razini faksa, onda nije. Ako kreneš udarnički po desetak sati dnevno, toliko da stolac noge zabole, onda možeš.
trebas pisati SAMO ONO sto se trazi u pitanju, pa makar to bila samo jedna recenica...Koliko opsezno treba pisati odgovore? 4-5 rečenica ili više?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.