Nela
Mladi član foruma kojeg zanima uprava
da, trebaju ti obje knjigeej ljudi dali mi netko moze reci da li knjige iz nauke trebamo za neki predmet na 2 i3 godini
čuvaj, čuvaj :happy:
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
da, trebaju ti obje knjigeej ljudi dali mi netko moze reci da li knjige iz nauke trebamo za neki predmet na 2 i3 godini
joj, nemoj ih prodavat, trebaju nam za 2.godinu:laughing:Prodajem skopirane knjige iz nauke,ono isto kaj vam prodavaju u kopiraoni u Masarikovoj,ja vam samo malo spustim cijene..Knjige su ko nove,nema ništa zašarano ni markirano..Zainteresirani nek se jave na "Privatnu poruku"..
Fala kaj si mi rekla..jel nam možda trebaju za drž.upravu i EUP? Videl sam sad u vodiču da su za te predmete navedeni knjiga "nastavni materijali" ko obvezna literatura..:crazy:joj, nemoj ih prodavat, trebaju nam za 2.godinu:laughing:
i to pod obaveznu literaturu:angry:
:laughing:
mda...Fala kaj si mi rekla..jel nam možda trebaju za drž.upravu i EUP? Videl sam sad u vodiču da su za te predmete navedeni knjiga "nastavni materijali" ko obvezna literatura..:crazy:
STUDIJ JAVNE UPRAVE, DRUŠTVENO VELEUČILIŠTEEj ekipo... ja se nisam bavila naukom od 2006. godine, pa me zanima koja je sve literatura sada potrebna za ispit?! Da li vrijedi ona knjiga od prije. Ili je sve novo? I gdje mogu nabaviti sve materijale?
Dokumenti i ispitna literatura 2007-2008 Katedra za upravnu znanostEj ekipo... ja se nisam bavila naukom od 2006. godine, pa me zanima koja je sve literatura sada potrebna za ispit?! Da li vrijedi ona knjiga od prije. Ili je sve novo? I gdje mogu nabaviti sve materijale?
I. godina ispitni rokovi 09/10Bok svima,
jel znate kad je rok u 11.mjesecu? Rokovi nisu još stavljeni na net, pa ako netko ima vodič, molim da nam proslijedi svima.
tnx
to ti odlučuješ što ćeš s njom tj. da li će ti trebati ili ne. to svejedno nije službena literatura, hehe...:laughing:ej dali ce mi trebati jos skripta iz nauke ona kaj ima 69 stranica da znam dal da ju prodam ili ne. hvala unaprijed
zašto bi ti prodavala skriptu koju je netko drugi napisao a ti si ju samo skinula s foruma???ej dali ce mi trebati jos skripta iz nauke ona kaj ima 69 stranica da znam dal da ju prodam ili ne. hvala unaprijed
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.