AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Nauka o javnoj upravi (arhivirano)

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Paris

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Jedno pitanje, molim Vas za pomoć...otprilike, znam da je to individualno ali koliko prosječno treba vremena za spremit nauku?

florencia

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
tako je.i mene to zanima..molim ako netko zna..gdje se mogu ,na kojim stranicama vidjeti rezulatati iz pismenog ispita nauka o javnoj upravi, odrzanog 13stog u u utorak?puno hvala!!i zna li tko kada je usmeni ispit?tj,sto mislite kada bi mogao biti?komisijski pogotovo?tenks ljudi...veliki

Petra Pave

ej a di se nalaze oni efekti suvremenih menadžerskih reformi?nikak to nać,a strah me da ak prođem da me ne pitaju to na usmenom..nek netko pliz odg ak zna..hvala :)

ssanjaa

ej a di se nalaze oni efekti suvremenih menadžerskih reformi?nikak to nać,a strah me da ak prođem da me ne pitaju to na usmenom..nek netko pliz odg ak zna..hvala :)

To ti je skroz na kraju skripte odnosno knjige, ovisi iz cega ucis, uglavnom...
Učinci men. ref. u velikoj su mjeri ovisni o specifičnim okolnostima različitih zemalja-političkih sustava, kultura, tradicija...(menadžerske reforme u javnoj upravi ekonomski u orjentirane te nerjetko započinju nastojanjima oko smanjivanja javnih izdataka.
Osnovne grupe men. ref su:*strukturalni efekti u čitavom upravnom sustavu
*učinci prema upravnom osoblju
*učinci na metode djelovanja u upravi
*ostali učinci(financijski, legitimacijski, utjecaj na
položaj građana, politički, socijalni i općedruštvni učinci)

Paulina

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
NaslovnicaWeb pravnog fakulteta. S lijeve strane na društveno veleučilište! Rekli su da ce biti kasno na večer!

4 nule. Ako imaš vise nula padaš bez obzira koliko bodova imaš! npr. ako imaš 8 točnih a 5 nula padaš!

Da bar usmeni bude u ponedjeljak, ali mislim da ce biti sutra jer je Gorana rekla da b
i usmeni mogao biti u petak!

mateja19

mene bi zanimalo što treba reći za organizacijsku okolinu? ne valjda onih 6 koncepata? to mi nikako nije jasno...
i mene ovo zanima.ako netko zna jel može napisati za svaku okolinu (od one tri) rečenicu,dvije...još ako je svojim riječima super!
i ako netko može napisati isto koju rečenicu za učinke na mtode upravnog djelovanja,to mi je sve tako zbunjujuće:confused2:

florencia

ej ljudi !ja sam na komisiji.pise da je usmeni sutra u 9sati.ali ne pise gdje se odrzava? moze li mi netko reci gdje trebam doci na usmeni iz komisije sutra?I zna li itko tko ce ispitivati na komisiji sutra?hvala puno puno

misty

ej ljudi !ja sam na komisiji.pise da je usmeni sutra u 9sati.ali ne pise gdje se odrzava? moze li mi netko reci gdje trebam doci na usmeni iz komisije sutra?I zna li itko tko ce ispitivati na komisiji sutra?hvala puno puno
u gundulićevu, soba 3b, tamo gdje je referada i teta Sanja, ali s desne strane...:wink5:

Logan

da al ja mislim da svi ovi kaj su na popisu za komisiju(medu njima i ja) nisu svi prosli nauku.mislim da su na popis stavili sve jer svejedno morate doc po index,tak da vam ubrzano slavlje nebi preporucil...iskreno,malo je cudno da je proslo 32 ljudi na komisiji(to je moje misljenje)...

blabla

da al ja mislim da svi ovi kaj su na popisu za komisiju(medu njima i ja) nisu svi prosli nauku.mislim da su na popis stavili sve jer svejedno morate doc po index,tak da vam ubrzano slavlje nebi preporucil...iskreno,malo je cudno da je proslo 32 ljudi na komisiji(to je moje misljenje)...
u pravu si!

misty

svi koji su pristupili ispitu 4. put su na popisu. pozovu unutra pa vam kaže jeste li prošli ili ne...:wink5:

tratincica

ej ljudi jel znate tko će nas sutra ispitivat u 14.00? oni koji su prošli upravni prostor imaju usmeni isto kada i mi???

Ante89

To što ste na popisu za komisiju ne znači da ste prošli. Svoje bodove i prolaz odnosno pad doznajete tek kad uđete unutra. Tad vam Tijana lipo kaže koliko ste imali bodova te ako ste ostvarili dovoljni broj bodova pita. Ako niste malo proanalizira i eventualno kaže na šta se koncentrirat drugi put.
Inače, ako netko ne zna, ako vam je 4 put ne piše vam se pad već slijedeći rok upisujete poput 4 puta dok oni uvedu u evidenciju da polažete 5 put i onda ste opet na komisiji.

ssanjaa

Katastrofa ziva...Imala sam 7 bodova i pala naravno nisu me ni pitali a treba mi za upis u 2. god...ali nista od upisa. Joj bolje da mi je falilo 5 bodova bar bi znala zbog cega sam pala, a ovako 1?!, i ne puste meeeee:angry:

medo

Žao mi je ss@njaa, ja sam bio bolje sreće..imao sam 8 bodova,pitali me i prošao sam,dobio sam labuda:shocked: i sad sam jaako sretan.Znam kako ti je,jer i ja sam bio blizu...

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks