AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Molim vas savjet/pomoć

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Zelena

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: Molim vas savjet (pomoć)

Ovako,položila sam 4 ispita s druge godine kad su me prebacili na bolonju i dodali mi politologiju koju trebam sada prvu položit. Problem je u tome što je sljedeći rok za politologiju tek u 5mj. Studiram od 2002g, naravno uz rad i jednostavno nemam vremena izgubit 2mj. Moje pitanje je-postoji li mogučnost izać na neki ispit prije položene politologije, pa da mi se ocjena upiše kad položim politologiju?

myra

hm, nisam još čula da je netko tako napravio (vjerojatno se o takvim stvarima ni ne priča), ali mislim da sve ovisi o profesorima. tako da ipak moraš na konzultacije i razgovarati osobno s profesorima određenog predmeta.:confused2:

lion_zg

Ovako,položila sam 4 ispita s druge godine kad su me prebacili na bolonju i dodali mi politologiju koju trebam sada prvu položit. Problem je u tome što je sljedeći rok za politologiju tek u 5mj. Studiram od 2002g, naravno uz rad i jednostavno nemam vremena izgubit 2mj. Moje pitanje je-postoji li mogučnost izać na neki ispit prije položene politologije, pa da mi se ocjena upiše kad položim politologiju?
znaš kaj ja mislim?da ti to nitko neće ni provjeravat.jer ja sam dala jedan ispit prije politologije (u istoj sam situaciji kao i ti),jedino kaj to nisam znala tad, al nitko me nije pitao ništa, niti je itko provjeravao.

Dijana 2

Znam za nekoliko slučajeva kada su kolege pisali zamolbu dekanu da im odobri polaganje ispita prije reda (bile su odobrene), pa možeš pokušati jer nemaš što izgubiti.

Gemini2

Molim nekog upućenog da mi pomogne- zanima me da li se zabrana studiranja (nakon 8. neuspješnog polaganja nekog ispita) odnosi samo na studij javne uprave, ili automatski na porezni studij i studij za izobrazbu trenera koji su u sklopu Društvenog veleučilišta?

Clousseau

jel zna netko možda dali se treba pri upisivanju pada godine testirati indeks ili ne? i dali se može upisati pad godine ako nemaš sve potpise? puno hvala unaprijed
Ako si redovni student onda moraš imati sve potpise iako upisuješ pad, što znači da moraš testirati semestar!

Maja20

HELP!!!
izvanredna sam studentica, drugi put idem prvu godinu. dosada sam položila samo sociologiju, ostalo mi je još položiti sedam predmeta, od toga 10 bodova za prebacit u drugu godinu. sljedeće što me zanima:
1. mogu li izvanredni studenti upisati parcijalu, ako mogu koliko bodova treba i da li mora za upis parcijale biti položen uvjetni predmet tj. nauka?
2. ako ne završim prvu godinu, znači da nemam više pravo studirati i moram pauzirati godinu dana da bih ponovo upisala prvu godinu - dali mi se u tom slučaju priznaju ispiti koje sam položila ili ne priznaju, odnosno moram li ispočetka polagati davno položene ispite?
3. dobronamjerni ljudi su mi rekli da nemam teoretske šanse položiti sve ispite do 9. mjeseca, i da nema smisla potrošiti vrijeme na učenje (uz posao)... jer ako i položim neke, svejedno mi ne mogu pomoći za upis druge godine... jedino bi me spasila,donekle, parcijala, ali navodno nju izvanredni studenti nemaju pravo upisati?

zbilja molim za stručan odgovor jer ovo mi je od velike važnosti... HVALA!

Ivy

Admin

1.izvanredni studenti mogu upisati parcijalu i za to mi treba 31 bod ili vise (bilo kojih predmeta)

2.ispite koje si polozila uvijek ti se priznaju! i neces morati pauzirati kada mozes upisati parcijalu makar ne razumijem zasto bi uopce pauzirala

ellena

hello!
treba mi odgovor na jedno pitanje ako netko zna nek mi odg.
--dali se moguće prebaciti s Upravnog studija na Studij socijalnog rada bez
prijemnog ispita...jer imam neke ispite položene koji se slušaju i na Studiju
socijalnog rada..pa jel postoji takva mogućnost....???
hvala unaprijed
Mislim da to nije moguće budući da je studij socijalnog rada na pravu a ne postoji ni mogućnost prebacivanja s upravnog na pravni bez prijemnog ispita. Jedino ako prođeš prijemni ispit onda ti možda priznaju neke pložene ispite ali u svakom slučaju moraš početi od prve godine
Najbolje ti je otić na pravo u referadu i raspitati se.

suni

nije moguće definitivno.

trebaš pisati prijamni na socijalnom radu i onda ako dobro napišeš upadaš. nema prebacivanja nikakvog.

ellena

jel zna netko od kojeg datuma u 9.mj se može upisivati nova akademska godina?

Upisi za novu akademsku godinu traju u pravilu do 30.rujna (ne računamo onaj dekanski rok) tako da to možeš obaviti od onog dana kad počinje faks nakon ljetne pauze.

suni

jeli netko zna točniju informaciju od ove moje 'da se ukidaju rokovi u 9.mjesecu ove godine?
a da ce biti nesto malo na početku 8mj. kao što je to već napravljeno na Pravu...
dezinformacije.

na pravu ce ziher biti rokova u 9 mjesecu pa ce onda biti i na upravi.

no na drugim faxevima u zagrebu se ukidaju jesenski rokovi:crying2:

gricka vjestica

eto odg. vam je pouzdana kolegica i to iz prve ruke, koja moze potvrditi sto se događa na pravu :proud:

hvala suni na ovoj informaciji! :proud:

ive

ljudi molim vas hitnu pomoc! do kada traje pravo studiranja za stari program tj do kada se trebaju poloziti svi ispiti ( do koje godine )? ja sam apsolvent po starom, imam regulirano pravo polaganja do 9 / 2008.molim vas hitno savjet!!hvala najljepsa

martex

Na oglasnoj ploči je pisalo da je 30.9.2010. krajnji rok da položimo ispite za nas po starom programu.

ive

super.hvala najljepsa. druga stvar, ako uskoro polozim zadnji ispit sa druge, da li da odmah odem u referadu da mi daju stambilj da su polozeni svi ispiti sa druge kako bih mogao polagati trecu godinu? ili trebam cekati neki rok? hvala jos jednom :)

martex

ja isto imam još 1 iz druge, i čim ga položim idem gore teti po štambilj, tak da ne moram više misliti na to.

Nicole

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.

Imam pitanje ovako: kada se dobije 3-čna zabrana polaganja ispita (Nauka o javnoj upravi) da li to vrijedi samo za taj ispit ili i za ostale!? Točnije da li u tome razdoblju mogu polagati neke druge ispite koje imam za riješiti!?!?
Hvala
Tromjesečna zabrana vrijedi samo za određeni ispit,
u ovom slučaju za Nauku. Naravno, kolega, da smijete
polagati ostale ispite u tom razdoblju.

gricka vjestica

Imam pitanje ovako: kada se dobije 3-čna zabrana polaganja ispita (Nauka o javnoj upravi)
kolega evo iskreno, žao mi je što ti je takva situacija, daj sve od sebe, da to riješiš, odi na probne ispite,
kod svakog profestora,
odi na konzultacije,
boravi na gornjem gradu, što više možeš!
u ovom periodu zabrane,
znam da ti je vjerojatno dosta svega, ali....
jer ''uzalud trud svirači'' ako ćeš položiti neki drugi, a ovaj ponovno pasti i tako dobiti zabranu studiranja :unsure:

pozz

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks