AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Molim vas savjet/pomoć

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

agatha

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: Molim vas savjet (pomoć)

imam pitanjce vezano uz pogrešno upisano koji put polažem ispit..

politologija mi je zapisana kao da sam 1 pala,a nisam pisala taj ispit i ista stvar mi se dogodila s informatikom,al to sam položila pa sam prešutila..

tetice u referadi mi ne vjeruju i ne žele to promijenit, a ja ne želim izgubit jedno polaganje kad nema za to potrebe..

e sad..objasnit profesoru ili inzistirat u referadi..??

hej!!
ako ti je ta situacija iz politologije, onda nećeš imati velikih problema..
odi kod prof.Ravlića na konzultacije, objasni mu cijelu stvar..
jer on zna da se s tetama u referadi ne može na zelenu granu...
a uostalom prof. kod sebe ima zapisano ako si bila na ispitu i pala,
što znači ako ti nisi ni pristupila ispitu da će on odmah to i vidjeti
i stvar ti je riješena....
nema panike, samo odi kod njega na konzultacije i porazgovaraj...
sretno:happy:

Domagoj83

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

eej! mene zanima, pošto sam pala godinu i sumnjam da ću uspjet dat i ovu a nebi baš da me izbace, šuška se da onda opet mogu upisat godinu ali vanredno... pa jel se to može? i da li se priznaju položeni ispiti (imam neke)

ne znam kolko ispita imaš položeno, ali ako još jednom padneš onda ćeš bit izvanredna i priznat će ti se ispiti koje si već položila

Latica

Ovako,položila sam 4 ispita s druge godine kad su me prebacili na bolonju i dodali mi politologiju koju trebam sada prvu položit. Problem je u tome što je sljedeći rok za politologiju tek u 5mj. Studiram od 2002g, naravno uz rad i jednostavno nemam vremena izgubit 2mj. Moje pitanje je-postoji li mogučnost izać na neki ispit prije položene politologije, pa da mi se ocjena upiše kad položim politologiju?
Kako to da su te prebacili na bolonju? Naime, ja studiram po starom programu, na drugoj sam godini koju se nadam očistiti do jeseni :)mellow:)pa upisati treću. Neće me valjda prebacivati na bolonju:confused2: Zapravo ono što me muči, da ukoliko uspijem očistiti drugu godinu me ne bi ponovo upisali na drugu (bolonja).zbog politologije. Može li me netko prosvijetliti?
Hvala unaprijed.

tara

Možeš ti prije politologije dati neki ispit pa da ti se kasnije upiše u index :laughing:samo je pitanje kako kod kojeg profesora i to jedino ako taj ispit sadrži samo usmeni dio:frustrating:

Ivy

Admin

Kako to da su te prebacili na bolonju? Naime, ja studiram po starom programu, na drugoj sam godini koju se nadam očistiti do jeseni :)mellow:)pa upisati treću. Neće me valjda prebacivati na bolonju:confused2: Zapravo ono što me muči, da ukoliko uspijem očistiti drugu godinu me ne bi ponovo upisali na drugu (bolonja).zbog politologije. Može li me netko prosvijetliti?
Hvala unaprijed.
mislim da ovisi io tvojoj volji
ali razlog za prebacivanje na bolonju je sto se vise ne odrzavaju predavnja po starom programu
meni je frendica ove godine trebala upisati trecu ali nije uspjela pa su je bacili na bolonju.
pa ako netko nesto moze procitati iz toga
ali ako vas zele baciti na bolonju a vi to ne zelite pisite zamolbu
pa mozda vam se zelja uvazi

Domagoj83

Ovako,položila sam 4 ispita s druge godine kad su me prebacili na bolonju i dodali mi politologiju koju trebam sada prvu položit. Problem je u tome što je sljedeći rok za politologiju tek u 5mj. Studiram od 2002g, naravno uz rad i jednostavno nemam vremena izgubit 2mj. Moje pitanje je-postoji li mogučnost izać na neki ispit prije položene politologije, pa da mi se ocjena upiše kad položim politologiju?
ne možeš, jer politologija spada pod prvu godinu i nju kao razliku za vas koji ste naknadno prešli na bolongu mora biti položena sada kao zadnji ispit iz 1godine da bi mogla rješavati ostale ispite koji su ti ostali iz 2 godine, što i nije tak loše kao što mislite jer na 2 godini sad imaš 9 predmeta ako si dala opće upravno pravo ili upravno pravo opći dio onda si dala uvjet sve ostalo je pad ili parcijala s odredjenim brojem bodova ne znam kolko bodova je potrebno za 3 god. raspitaj se ali su važni. SRETNO!

Latica

Hvala Ivy.
Da li možda znaš hoću li moći upisati 3. godinu po bolonji, ako dam sve s druge (po starom programu)?

gricka vjestica

ako te nisu do sada prebacili, pretpostavljam da si izvanredan student jel tak, Latica :wink5: pretpostavljam sa te neće prebaciti na bolonju, ako daš uvijet za drugu, mislim da ne(će) bi trebali :wink5:
al i dalje ostajem pri mislim :blushed:
tko će li znati, sve te njihove fore :)

Latica

Hvala Grička. Jesam izvanredan student i ja mislim kao ti, ali na tom faksu nikad ne znaš.

Nina5

Molim Vas može li mi tko odgovoriti na ovo pitanje.
Dali se može upisati 2 puta za redom pad godine ako si izvanredan student?

Ivy

Admin
ako si izvanredni student mozes upisati 2x za redom pad godine i to bez problema
samo da te pitam jel znas da kao izvanredi imas pravo jednu godinu studirati dva puta?

lila_887

ako si izvanredni student mozes upisati 2x za redom pad godine i to bez problema
samo da te pitam jel znas da kao izvanredi imas pravo jednu godinu studirati dva puta?
ali moraš položiti određen broj ispita ipak u prvog godini studiranja, jel tako?

malivibrufo

ja sam po starom programu,zašto nema skripte za konzularno ili komunalno na ovom forumu?malo jesmo sporiji ali mi stari još uvijek postojimo

mala19zg

neznam gdje bih postavila pitanje pa cu pokusati ovdje,prosle godine sam upisala upravni izvanredno,nazalost ove godine morat cu upisati pad prve,zanima me da li se upis pada placa i koliko

Ivy

Admin
kako ti jedan godina kao izvanrednom traje 2 godine ne trebas upisivati i placati pad kada ti prava traju do 2009.
i da sigurna sam;)

Andreja

haaaj svima. imam jedno pitanje i vjerujem da nisam jedina koju to zanima ili koja je to pitala, pa bi molila one koji imaju neku informaciju o tome da napišu nešto. zanima me može li se nakon završenog upravnog prava prebacit na pravo, bez da opet tamo idem na prijemni i sve iz početka?
e i mene zanima dali se tako može prebaciti na socijalni studij, dali se treba polkagati neka razlika u predmetima, ili se otpočetka ide na prijemni?:blushed:
pa sad netko tko zna 100% da nam odgovori!

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks