Nela
Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: Molim vas savjet (pomoć)
ja sam sad upisala prvu god. prvi rok na koji sam mogla izaci iz soc je bio 28.1. gotovo nemoguće jer traju kolikviji. iduci rok je 11.2. ali poslije 11.2. je tek 7.4. i sad ako ne dam soc do 4. mjeseca se mogu slikat. a da ne napominjem da će u 4. mjesecu početi kolikviji iz predmeta u drugom semestru... i onda ti soc ostane za kraj zajedno za naukom...
bilo je kolokvija iz soc ali ja nisam mogla ne njega jer bi mi to značilo da imam 5 kolokvija u tjedan i pol...
nisam dugo na ovom faksu ali sam nekim stvarima stvarno frustrirana
definitivno se slažem da trebamo više rokova. i trebali bi poduzeti nešto u vezi toga.Ili bi bilo dobro da možemo polagat al da nam se ne upisuje u index dok neočistimo prethodnu godinu:laughing:...savršeno:wink5:...Ma sve bi bilo dobro samo da imamo više rokova:frustrating:
ja sam sad upisala prvu god. prvi rok na koji sam mogla izaci iz soc je bio 28.1. gotovo nemoguće jer traju kolikviji. iduci rok je 11.2. ali poslije 11.2. je tek 7.4. i sad ako ne dam soc do 4. mjeseca se mogu slikat. a da ne napominjem da će u 4. mjesecu početi kolikviji iz predmeta u drugom semestru... i onda ti soc ostane za kraj zajedno za naukom...
bilo je kolokvija iz soc ali ja nisam mogla ne njega jer bi mi to značilo da imam 5 kolokvija u tjedan i pol...
nisam dugo na ovom faksu ali sam nekim stvarima stvarno frustrirana