Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
skripte i dovoljno je.Pozdrav. Jeste li ovaj predmet učili iz skripte ili iz knjige?
Koliko mi se cini, na rokovima se do sada nisu pojavljivala pitanja iz dijelova: odgovornost vlade u europskom kontekstu; zadace pravne znanosti , pa to mozes preskocitZnam da cjepidlačim, ali iz objavljenje skripte u skriptarnici baš sve treba znati? Ima li nekih dijelova koje ste preskočili?
Nekako mi je preopširna, a rok mi dolazi![]()
ja bih rekla da bar do ljetnog roka vrijedi stara literatura jer smo mi na prvoj godini po njoj radili i učili. možda će vrijediti nova kad počnu ispit polagati kolege iz nove generacije. ali naravno, profesori najbolje znaju odgovor.. izgnjavi ih sve s mailovimaIzlazi li netko na rok u veljači 2015. godine? Pitam iz razloga što ne znam koja literatura je ispravna, ona koja je vrijedila do sada ili nova što je navedena u izvedbenom planu. Profesori ne odgovaraju na mailove (naravno) i tako ostaje vječna dilema koja literatura je ispravna?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.