AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Komparativni politički sustavi

Sanjek

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Objavljeni su rezultati za one koji imaju usmeni sutra.
USMENI ISPIT U ČETVRTAK, 4.09. S POČETKOM OD 10 SATI NA TMT 3, I.KAT, SOBA BR. 14. kod prof. Podolnjaka

dsvlux

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
ako smo kod gardaševića ne piše nam se dobro.. sad došli rezultati za podolnjaka oko 6 h.

viktoria

pitanja s usmenog danas kod podolnjaka: čisti parlamentarni sustav - izbor predsjednika, polupredsjednički sustav u RH 1990. kolegice je pitao većinski izborni sustav i tražio je primjer država koje primjenjuju koji izborni sustav, i razmjerni izborni sustav i impeachment. profesor je super, on više priča i traži da se povezuje gradivo

anci89

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Pitanja s usmenog kod Podolnjaka: EU, usporediti ju sa ostalim složenim oblicima države (te reci svoje misljenje da li smatras da je nekadasnja ideja konfederacije jaca od EU), neke je pitao izborne jedinice te institucionalna rješenja u Njemačkoj. Svakog po jedno pitanje da se potvrdi ocjena s pismenog ili mogućnost veće ocijene. Većinom on priča. Traži povezivanje logički. Nije strasno. Samo pohvale za profesora. Sretno svima dalje =))))

dsvlux

ljudi,kaj se događa sa rezultatima? Prof.Smerdel i Podolnjak su objavili rezultate međutim ima nas nekolicina kojih uopće nema na popisima. A više se ništa ne objavljuje,samo zadnje danas u 11 sati ujutro. Ima još takvih možda?

mimsi

Ja isto cekam rezultate..ne razumijem sta se dogadja..vjerojatno gardasevic ispravlja.

Kiki_p

Pitanja u petak kod Gradeševića: načelo vladavine prava, personalna unija i primjer, sretno svima dalje!

martina_sk

Administrator
pitanja danas:
1. personalna unija
2. konstitucionalizam
3. temeljna obilježja parlamentarne vladavine
4. francuska revolucionarna ustavnost (tako nešto)
5. izborni okruzi (jedinice)
6. pad komunističkih režima europe
7. argumenti za i protiv drugog doma

Bleble

Znam da cjepidlačim, ali iz objavljenje skripte u skriptarnici baš sve treba znati? Ima li nekih dijelova koje ste preskočili?
Nekako mi je preopširna, a rok mi dolazi :(

Mandy

Znam da cjepidlačim, ali iz objavljenje skripte u skriptarnici baš sve treba znati? Ima li nekih dijelova koje ste preskočili?
Nekako mi je preopširna, a rok mi dolazi :(
Koliko mi se cini, na rokovima se do sada nisu pojavljivala pitanja iz dijelova: odgovornost vlade u europskom kontekstu; zadace pravne znanosti , pa to mozes preskocit :)

Silenius

Izlazi li netko na rok u veljači 2015. godine? Pitam iz razloga što ne znam koja literatura je ispravna, ona koja je vrijedila do sada ili nova što je navedena u izvedbenom planu. Profesori ne odgovaraju na mailove (naravno) i tako ostaje vječna dilema koja literatura je ispravna?

martina_sk

Administrator
Izlazi li netko na rok u veljači 2015. godine? Pitam iz razloga što ne znam koja literatura je ispravna, ona koja je vrijedila do sada ili nova što je navedena u izvedbenom planu. Profesori ne odgovaraju na mailove (naravno) i tako ostaje vječna dilema koja literatura je ispravna?
ja bih rekla da bar do ljetnog roka vrijedi stara literatura jer smo mi na prvoj godini po njoj radili i učili. možda će vrijediti nova kad počnu ispit polagati kolege iz nove generacije. ali naravno, profesori najbolje znaju odgovor.. izgnjavi ih sve s mailovima :)

Silenius

Ne znam kako je s tom literaturom jer iz predmeta Javni menadžment nova literatura vrijedi od roka u veljači - bar je profesor tako odgovorio. Sve je to i dalje poprilično neorganizirano.

Evo obavijesti za sve koji izlaze na ovaj ispit. Profesor Smerdel je odgovorio na mail i rekao da vrijedi ista literatura kao i prošle godine.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks