AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Komparativni politički sustavi

lucijus

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Kolege izvanredni seminaristi, pazite na prijavu seminara, otvoreni je rok! I to samo do 20-og. Kolege koji nisu došli na predavanje neka se obavezno jave prof Kostadinov radi teme za seminar. Upis ocjene i zadnje predavanje je 26.03.

Kolege, da li netko zna gdje se može nabaviti: B. Smerdel, Đ. Gardašević, -Izgradnja demokratskih institucija RH, HUUP, Zagreb 2011... Ima li u fotokopiraoni možda?

martina_sk

Administrator
Kolege izvanredni seminaristi, pazite na prijavu seminara, otvoreni je rok! I to samo do 20-og. Kolege koji nisu došli na predavanje neka se obavezno jave prof Kostadinov radi teme za seminar. Upis ocjene i zadnje predavanje je 26.03.

Kolege, da li netko zna gdje se može nabaviti: B. Smerdel, Đ. Gardašević, -Izgradnja demokratskih institucija RH, HUUP, Zagreb 2011... Ima li u fotokopiraoni možda?
imam ja. napiši svoj mail ili mi ga pošalji u privatne poruke. pošto će mi možda trebati dugo da ti pošaljem možda ti pošalje netko ranije jer sam i drugima slala pa znam da i drugi imaju :)

Antonija

zna li netko da li je moguće ako si redovan i seminarista izlagati sa izvanrednima,jer nisma u mogućnosti dolaziti na redovna predavanja :hm:

lucijus

To ti je najbolje da pošalješ mail prof Kostadinov i prof koji predaje redovnima (prošle godine je bio Jelušić). Prof Kostadinov bi vjerojatno dozvolila, ona izlazi u susret maksimalno ali ovisi ti i o prof koji predaje redovnima.

lucijus

Za redovne ne znam ali izvanrednim jesu.. upis ocjena (izvanredni)je u četvrtak u 17h..a prof Kostadinov ima konzultacije prije predavanja pa ako ti nitko ne odg, probaj na konzultacije doći..iako mislim da moraš kod prof koji vodi redovne

Dolla

Miss Gates
Pitanje za kolege i kolegice koji su bili redovni seminaristi iz KPS-a prošle akademske godine, konkretno za one koji su imali napisani seminarski rad iz nekog seminara iz zimskog semestra, npr. sudske kontrole uprave itd., te nisu htjeli/morali pisati seminarski rad iz ovog seminara u ljetnom semestru... Kako ste riješili seminar? Je li dosta imati potpis (kao da je samo izvršena seminarska obaveza) ili baš treba dobiti i ocjenu? I ako treba, kako ste ju dobili bez pisanja rada? :confused:

viktoria

meni i jednoj kolegici su danas upisali u studomat. ali slale smo koščaku mail sa skeniranim indeksom jer inače ne bi mogle prijavit druge ispite. pa sad ne znam dal je i ostalima upisano.

inna

Pitanja sa jučerašnjeg kolokvija (na seminaru):
1. Funkcije ustava u demokratskom društvu
2. Vladavina prava i pravna država
3. Ustavna vladavina
4. Konstitucionalizam
5. Razvitak ustavnosti u svijetu
6. Predstavnička demokracija (izbori i izborni sustavi)
7. Neposredna demokracija (referendum)

Dolla

Miss Gates
Pitanja sa drugog seminarskog kolokvija od petka, ako nekome zatrebaju:

- dominacija izvršne vlasti u suvremenim demokracijama
- parlamentarni sustav
- zastupnički imunitet
- bikameralizam
- federalizam
- razlikovanje konfederacije, federacije i EU
- drugi oblici složenih država i državnih zajednica (unije, asimetrične...)

lampa

s obzirom na literaturu, da li se može proći predmet ako se uci samo po skripti? Hvala! :)

Aderma

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Dakle....ovaj rok 3.6. piše na studomatu da je ispit samo usmeni. Jel ima tko kakvu informaciju zašto je to tako, tj. zašto nema pismenog? Pretpostavljam da su si prof možda spojili petak, iako...može se usmeni obaviti i idući tjedan, no oni to valjda žele bržim postupkom riješiti.

Katarina J

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Dakle....ovaj rok 3.6. piše na studomatu da je ispit samo usmeni. Jel ima tko kakvu informaciju zašto je to tako, tj. zašto nema pismenog? Pretpostavljam da su si prof možda spojili petak, iako...može se usmeni obaviti i idući tjedan, no oni to valjda žele bržim postupkom riješiti.
na zadnjem predavanju je prof. rekao da će ove godine ispit biti samo usmeni

Dolla

Miss Gates
Da, nema više pismenog, samo usmeni. Kaj vam piše u studomatu za usmeni, da je sad u srijedu? Vi onda niste seminaristice?

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks