Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
imam ja. javi mi se na mail [email protected] tako ću ti najbrže odgovoritiKolege da li itko ima drugu knjigu s popisa literature - Smerdel, Gardašević - Izgradnja dmeokratskih institudija u RH, HUUP, Zagreb 2011. (skeniranu), ili ako zna gdje je mogu naći za kopirati? Prije 3 tjedan sam je tražila u Gradskoj knjižnici i nema jer je posuđena, a sada piše da je opet posuđena do 30.01., u kopiraonicama oko faksa isto tako nema, a na Pravu mi se ne da tražiti pa onda čekati nekoliko tjedana da iskopiraju a s obzirom da nisam iz Zagreba malo mi je problematično dolaziti nekoliko puta dok se ne smiluju i iskopiraju traženo. Hvala unaprijed!
Kako misliš da se promijenila literatura? Pitala sam profesora Smerdela i rekao je da je ista kao i prošle godine, jedino ako sada ima nekih novosti.Da rezimiram: skripta je dovoljna za prolaz? Jel skripta koja kruzi je dobra obzirom da se nešto promijenila literatura?
Sve ok samo sam se ja preplašila da učim po starom a planiram izaći na ispit 18.2.Da,kolegice,tako je. Pomijesala sam kruske i jabuke. Ispricavam se. Literatura je ista
Ispit je i pismeni i usmeni.Kolege, je li ovo pisani i usmeni ispit ili samo pisani kojim slučajem
Cijelo vrijeme mislim kako je ovo usmeni i danas vidim objavu na studomatu :surprised:
Ja studiram izvanredno i nisam bila na predavanjima samo sam otišla na ispit i to je to.Moze li netko reći kakva je praksa st ase tice ovog predmeta.Jesu obvezna predavanja?
Ne. Ja mislim na seminar za redovite studente koji je bio danas od 11 do 13.30. Koliko vidim, na rasporedu za izvanredne nema istog sto valjda znaci da niste duzni dolaziti.Kakav seminar? Jel za izvanredne? Jesu obvezna predavanja za nas izvanredne koji smo seminaristi?
Hvala Dolla!Seminar vodi prof. i ustavni sudac M. Jelušić, imat ćemo kolokvije iz predmeta za razliku od neseminarista (poslije položenih dolazi kraći usmeni), nešto je pričao o seminarskim radovima i "referatima" ali još će to provjeriti budući da smo sve već napisale rad na prvom seminaru. Prozvao nas je sve tako da očito treba dolaziti, i odradili smo neki uvod o parlamentarizmu. Za sad se čini OK.![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.