Horiemon
Kronično vaš, 0-24
Doživotno.Koliko dugo mozemo izvanredno studirati?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Doživotno.Koliko dugo mozemo izvanredno studirati?
Ukoliko bude odobren svi studenti imat će pravo izaći na njega.Mi nemamo pravo na dekanski rok?
možesZna li netko kada će biti objavljeni ispitni rokovi za I godinu Poreznog studija te da li se mogu u zimskom semstru davati ispiti iz ljetnog semestra? Upisala sam parcijulu II godine te iz prve imam za položiti Engleski I, Građansko, Bankarstvo, Računovodstvo I i Engleski II. Dakle, da li mogu izaći npr. na ispit iz računovodstva u zimskom semestru?
Objavljeni su...:happy:Zna li itko kada će biti objavljeni na netu ispitni rokovi za I godinu?
Na netu je samo 2011/2012...Objavljeni su...:happy:
bit će objavljeno na netuI mene zanima kad počinje za izvanredne. Piše samo za redovne
takođerkolege molim za pomocizvanredni sam student poreznog studija i ne mogu ici na predavanja zato sto radim od 8:00 do 16:00 pa me zanima jel veliki bed sto necu dolaziti na predavanja, pogotovo uvodna?
takođerkak ću moć sve to pratiti? to je najgluplje što su mogli napraviti.
ja više neznam tko ttu koga je... ja sam zvala danas u referadu, i pitala dali je to istina, i kažu da ne, da će počet negdje oko 17-ogajde barem nisam jedinasta nisu mogli napraviti kao na javnoj upravi? ovako cu se samo na ispitima moc pojaviti...
tak je :laughing:Izvanredni apaolventi placaju 50kn po ECTS bodu? Samo provjeravam..ako tko zna da mi potvrdi...
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.