Ja sam danas bila kod gospođe na katu u sobi broj 8,toliko je ljubazna da sam se doslovno zgrozila(ne znam zasto ljudi rade posao koji ne zele ili ne vole raditi...ima dosta nezaposlenih na burzi pa bi se lako nasao netko tko bi ga odradivao s vise volje i postovanja prema ljudima)...
Uglavnon,izvanredna sam studentica POREZNOG ODJELA(bila sam redovna al sam izgubila prava pa sam se prebacila na izvanredne)..Uglavnom imam 50 bodova,iz prve godine mi je ostalo jos gradjansko pravo i organizacija javne uprave...Znaci 10 bodova..
I sada bih zeljela upisati drugu godinu..Nesto mi je spominjala da mogu upisati minimalno 31 bod,a maksimalno 60..Da ako upisem sad placam 80 kn,a ako upisem apsolventsku iduce godine(i ostatak,ako ne upisem sve) da onda 50 kn po bodu.?
Ne kuzim koja je razlika posto je meni i sada druga godina apsolventska??
Kolko na kraju placam,50 ili 80 kn?
Da upisem sada(80 kn) a pola recimo iduce godine(50 kn),kako sam je ja shvatila ispadne mi skoro pa pola jeftinije...
I dal imaju na poreznom odjelu posebno predavanja za izvanredne studente?
Na upravnom vidim da imaju...
Isto tako me zanima ako recimo dam gradjasko i organizaciju sad u 11. mjesecu,dal mogu diplomirati jos ove akademske godine ili??
Razmisljam iskreno koja mi je u ovoj situaciji najbolja i najjeftinija opcija...
Hvala puno

roud: