AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Izvanredni studenti - status, ispiti i predavanja

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Eriatarka

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Pa to je dobro onda, mislim da bi nas se velika većina složila. Nego, ima tko kakvu ideju kako to sve provesti? :wink5::happy:

maja11

da li mi izvanredni imamo svoje predstavnike studenata ili ne i kome se obratiti za poneki savjet vezano za takve upite i prijedloge

Matovilka

Pa to je dobro onda, mislim da bi nas se velika većina složila. Nego, ima tko kakvu ideju kako to sve provesti? :wink5::happy:
Treba dobro proučiti naš Statut i vidjeti koje nam mogućnosti nudi. Ono što sam ovako letimično pronašla glasi "...(1) Studenti mogu osnivati udruge u vezi kulturnih, športskih, strukovnih i ostalih aktivnosti..."

Stvarno ne znam da li mi ko izvanredni sudenti imamo predstavnika u zboru studenata i da li to funkcionira. Svakako mislim da bi trebalo otići do Koprića, ( jer je on dekan ) probati s njim razgovarati... Ako ne dobijemo potporu, barem da znamo kako stvari stoje. U tom trenutku, možemo organizirati udrugu, peticiju, uključiti medije ( oni vole studente sa stavom )...

To mi je ovako na brzinu palo na pamet...

george costanza

Predlažem vam da dođete na sastanak udruge u utorak oko 17.15h dvorana 2 (vrlo vjerojatno).
Na sastanku su gotovo uvijek i predstavnici studenata.
Mail udruge [email protected]

Predstavnik studenata 3. godine stručnog studija javne uprave G.C.

Revolution

Da, dobra ideja..treba vidjet jel bi prošla.
Ja sam primjerice od Savića dobio odgovor da ovisi o profesoru dali će pustiti izvanredne
na kolokvij ili ne. Savić nas je npr. pustio i iz sociologije smo mogli izaći na kolokvij.
Za politologiju je rečeno da bi se kao sustav poremetio pa zato ne može, a engleski
kao da imamo dosta rokova, pa da zato ne.
A sad...to bi bilo genijalno ako bi se uspjelo ostvarit. Ali, ove godine neće sigurno biti
ništa od toga. To je neka moja pretpostavka, mislim da skroz realna.

Eriatarka

Ok, onda idemo na sastanak udruge u utorak, ako je to moguće, pa da vidimo šta stariji i iskusniji studenti kažu o tome, pa da se i dogovorimo i raspitamo kod profesora i ostalo, jer ja osobno nemam pojma o ničemu. Bilo bi dobro da nas što više dođe na sastanak, ja ću svakako probat.

antoniar

a ja bih postavila pitanje:Kako moze izvanredni i redovni studenti imati ispite u istom terminu?Ja sam izvanredni student zato što moram radit i maso puta sam propustila ispit zato sto sam morala bit na poslu.kako se to može rješit?Ja pokušavam uskladiti ispite s poslom ali nekad ne uspijem u to i moram čekat novi ispitni rok i pitanje je dal će mi se uklopiti sa mojim radnim vrijemenom.Zar nije logičnije da izvanredni studenti imaju ispiti u popodnevnim satima?

ups

a ja bih postavila pitanje:Kako moze izvanredni i redovni studenti imati ispite u istom terminu?Ja sam izvanredni student zato što moram radit i maso puta sam propustila ispit zato sto sam morala bit na poslu.kako se to može rješit?Ja pokušavam uskladiti ispite s poslom ali nekad ne uspijem u to i moram čekat novi ispitni rok i pitanje je dal će mi se uklopiti sa mojim radnim vrijemenom.Zar nije logičnije da izvanredni studenti imaju ispiti u popodnevnim satima?
Mislim da bi izvanrednim studentima trebalo smanjiti i obim gradiva kako bi se više mogli posvetiti poslu kojim se bave.

Mislim da je smajlić nepotreban, jer tko nije shvatio sarkazam...

Eriatarka

Što, svi digli ruke od ideje da izvanrednim studentima probamo srediti neke kolokvije iz težih predmeta?! Nego, ljudi, još jedna od neutemeljenih ideja...

Ivy

Admin
Što, svi digli ruke od ideje da izvanrednim studentima probamo srediti neke kolokvije iz težih predmeta?! Nego, ljudi, još jedna od neutemeljenih ideja...
ma nisu digli ruke
svi su nahrlili prosli utorak na sastanak udruge
i vec samo razradili pocetne korakeLOL

maja11

Nismo digli ruke nego čekao neke nove vijesti od onih koji su mogli otići na sastanakk, ali ništa.

Opet će sve izgleda ostati samo na riječima

lila_887

Ovo da bi vanredni studenti trebal imat ispit u popodnevnim satima definitivno stoji.. meni nije tako veliki problem izać sa posla - puste me kad god mogu i kako mogu.. al ne volim to tražit.. i onda nit sam na poslu nit se mogu skoncentrirat na ispit nit ništa...

Eriatarka

Ljudi, pa vanredni studenti imaju jednu jako veliku privilegiju, a ta je: jedan semestar-jedna godina. Pa studiramo dakle godinu dana u dvije, što znači da za jedan ispit imamo 3 mjeseca fore. Sad, tko kako izlazi.

lila_887

da,ali ima nekih vanrednih studenata koji nekad rade ujutro a nekad popodne
da slažem se, al ima onih kao ja - koji rade samo u jednoj smjeni i ne mogu se s nikim nikad zamjenit baš tako da... :sad:

antoniar

Ovo da bi vanredni studenti trebal imat ispit u popodnevnim satima definitivno stoji.. meni nije tako veliki problem izać sa posla - puste me kad god mogu i kako mogu.. al ne volim to tražit.. i onda nit sam na poslu nit se mogu skoncentrirat na ispit nit ništa...
da i ja se slažem s tobom.Prošli put kad sam izašla na engleski morala sam lagat na poslu da imam nešta za obavit da bi me pustili a sad kad sam trebala ić na ustav nisam mogla više ništa tražit .Ispi je bio u 12 a ja sam bila popodne na poslu od 12 tako da sam izgubila rok.I baš zbog takvog rasporeda ispita ja pala godinu.

Ljudi, pa vanredni studenti imaju jednu jako veliku privilegiju, a ta je: jedan semestar-jedna godina. Pa studiramo dakle godinu dana u dvije, što znači da za jedan ispit imamo 3 mjeseca fore. Sad, tko kako izlazi.
Da ali nije baš tolko bitno kolko vremena imamo za ispit nego kad je taj ispit i tko može ili ne može dobit slobodno s posla da bi izašao na taj ispit.

Mislim da bi izvanrednim studentima trebalo smanjiti i obim gradiva kako bi se više mogli posvetiti poslu kojim se bave. Mislim da je smajlić nepotreban, jer tko nije shvatio sarkazam...
Gle,nije bitno obem gradiva ipak smo i mi (izvanredne)studenti istog faksa ko i redovne i kad bi završili ovaj faks dobijemo isto zvanje.Stvar je u tome šta nas sve stave zajedno pa mi izvanredne koji radimo nije bitno dal čemo dobit s posla izlaz ili ne.A profesorima se možeš obratit samo na konzultacijama za koje isto trebam tražit izaz s posla.Tak da ne vidim nikakav drugi način kak bi se moglo rješit ovaj problem.Jel ti imaš koju ideju(uvjek ih imaš)

Sea

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
ta ti je dobra... uvijek se nešto mijenja kada je već kasno (za mene) :blushed:
ja sam misla da sam našla način kako moliti, kumiti za izlazak na ispit u pristojno vrijeme... obratiti se direktno profesoru, pismeno poštom ili e-mailom... no onda shvatih da skoro nikad ne znaš kod kojeg ćeš profesora završiti... a i pitanje je da li bi pošta ikada došla do njih, a mailove saznat je nemoguće...
ne želim se ne sijetiti koliko sam rokova propustila, a koliko ću ih tek samo zbog vremena kada nisam mogla izaći s posla... npr. utorkom u 9 kada su uvijek društva :crying2:
doduše moram priznati, ovako je slađe kada uspiješ na vrijeme prijaviti ispit, stave te na popis, možeš izaći s posla i još prodješ - kamo sreće.... to je onda gušt (iliti sretan dan) :tongue2:

Jadranka15

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
DRUŠTVENO VELEUČILIŠTE U ZAGREBU
UPRAVNI ODJEL
Stručni studij javne uprave
Zagreb, veljača 2008.

Raspored predavanja za izvanredne studente II godine - akademska godina 2007/2008.
Predavanja se održavaju u dvorani II - Gundulićeva 10
TREĆA GRUPA PREDMETA
Opće upravno pravo = 15 sati predav. - 25.03.08; 26.03.08; i 27.03.2008 od 17-21h
Uvod u građansko pravo = 15 sati pred.- 28.03.08; 31.03.08. i 01.04.2008.od 17-21h
Upravljanje ljudskim
potencijalima = 15 sati pred. -02.04.08; 03.04.08; 04.04.08. - od 17-21 sati

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks