Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Oprosti odmah na tonu, ali ako imas za kuverte onda upisi privatni studij gdje ce tolerirati to sto si u radnom odnosu. :wink5:dragi moji izvanredni studosi! meni je godina proletjela i nisam dala ni jedan ispit jer sam u radanom odnosu. jako, jako mi fali ta godina i znate li možda kojeg profesora koji voli primati plave kovertice? pitanje nije na mjestu ali neki od nas ne stignu studirati i raditi. ako tko zna, neka mi posalje odgovor na e-mail[/email]
zahvaljujem!
Daš ih meni, ja ti platim kavu... :happy:Pozdrav svima,
imam jedno pitanjce, jel" netko probao zamjenit stare prijavnice za nove(za bolonjce)?
Naime nadobudno sam kupila podosta prijavnica za stari program a sad su me stavili po bolonji
meni bi to bilo fakat neugodno pitat!dragi moji izvanredni studosi! meni je godina proletjela i nisam dala ni jedan ispit jer sam u radanom odnosu. jako, jako mi fali ta godina i znate li možda kojeg profesora koji voli primati plave kovertice? pitanje nije na mjestu ali neki od nas ne stignu studirati i raditi. ako tko zna, neka mi posalje odgovor na e-mail
zahvaljujem!
Evo tebi lijepo ban sa foruma, pa kupuj ispite na placu. Pa-Pa! :angry:dragi moji izvanredni studosi! meni je godina proletjela i nisam dala ni jedan ispit jer sam u radanom odnosu. jako, jako mi fali ta godina i znate li možda kojeg profesora koji voli primati plave kovertice? pitanje nije na mjestu ali neki od nas ne stignu studirati i raditi. ako tko zna, neka mi posalje odgovor na e-mail
zahvaljujem!
Neću puno komentirati. Većina kolega i kolegica na godini radi i studira. Samo bih spomenula jednu kolegicu koja radi, ima troje djece i uspjela je očistiti godinu u roku!!! I to učeći i mučeći se, bez plavih kovertica!dragi moji izvanredni studosi! meni je godina proletjela i nisam dala ni jedan ispit jer sam u radanom odnosu. jako, jako mi fali ta godina i znate li možda kojeg profesora koji voli primati plave kovertice? pitanje nije na mjestu ali neki od nas ne stignu studirati i raditi. ako tko zna, neka mi posalje odgovor na e-mail
zahvaljujem!
na TMT 14, 1. kat, pokraj biblioteke.Gdje se održava informatička radionica?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.