AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Izvanredni studenti - status, ispiti i predavanja

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Jadranka15

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Dana 27.veljače 2008. godine je na oglasnoj ploči u Gundulićevoj izvješeno izvješće o predavanju za III godinu Stručnog studija javne uprave za sve smjerove i izborne predmete.

sunce

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Dana 27.veljače 2008. godine je na oglasnoj ploči u Gundulićevoj izvješeno izvješće o predavanju za III godinu Stručnog studija javne uprave za sve smjerove i izborne predmete.
Može netko napisati kad su ta predavanja??

Jadranka15

Treća grupa predavanja za 2 godinu počinju 25.03.2008. u 17 sati i to:
25.03.08; 26.03.08; 27.03.08. - OPĆE UPRAVNO PRAVO - 15 sati predavanja - od 17-21
28.03.08; 31.03.08; 01.04.08. - UVOD U GRAĐANSKO PRAVO - 15h predavnja - od 17-21
02.04.08; 03.04.08; 04.04.08. - UPRAVLJANJE LJUDSKIM POTEN. - 15h predav.-od 17-21

Predavanja će se održati u dvorani II - Gundulićeva 10

ana2

predavanja za međunarodno-upravni smjer:

konzularno - 31.3 i 1.4. - 17-21 h
pravo europske unije 10.4 i 15.04 - 17-21 h
poredbeno ustavno pravo 23.4 i 24.4. 17-21 h

izborni:
socijalna politika 12.6. i 13. 6. 17-21 h

sanjica

Molim vas da li mi netko može reći koliko je platio školarinu za 2.god. 07/08 (izvanredni naravno).

Dobila sam neke čudne informacije pa sam ostala zbunjena:shocked:

Puno, puno hvala.

KuMa

Bok svima!
Zna li netko mogu li izvanredni studenti upisati retrogradnu pauzu ili zamrznuti godinu? I mora li za to biti neki zbilja dobar razlog? (osim trudnoće).
Naime, upisala sam parcijalu II. godine i dvije godine nisam dala niti jedan ispit. :blushed:

Ivy

Admin
mozes upisati pauzu odnosno mirovanje prijasnje godine samo ako imas potrebnu ljecnicku dokumentaciju(mislim tri mjeseca bolnice ili tako nesto)
odnosno ako se radilo o trudnoci

ne vjerujem bas da ce ti odobriti bez tih papira
ali mozes upisati ponovo parcijalu...

pitam se samo zasto vec razmisljas o tome kada je daleko 10 mjesec i sigurno mozes dati jedan ispit do upisa
jedan mozes prebaciti... i onda upisati drugu...

draga primi se knjige i onda ti nece trebati mirovanje...
jos nije kasno

KuMa

Hvala na odgovoru Ivy!
Ma stvar je u tome što sam platila godinu a nisam dala niti jedan ispit i sad moram ponovo... bacam novce... :frustrating:
Zar mogu upisati parcijalu više puta? (već sam ju 2 puta upisala).
Znam da je daleko 10 mjesec, ali kako sada stvari stoje sa mojim privatnim životom, ne vjerujem da ću dati koji ispit.
Ostala su mi 3 najgora sa prve godine: financiranje, nauka i politologija.... :unsure:

Monika

Re: OGLASNA PLOČA - Rokovi i vrijeme prijava te polaganja ispita

Bok. Dal netko može napisat kad su predavanja ULJP za izvanredne studente. Znam da bu trebala počet sad 25.03, al i za građansko i radno i socijalno...pa tražim dobru dušu...
Zahvaljujem

Zelena

Može li mi tko rec gdje mogu nac informacije koliko bodova nosi koji ispit na 2 godini?
(dala sam pet ispita prije nego su me prebacili na bolonju pa za te ispite nemam upisane bodove u indeksu)
Koliko bodova treba za upis u trecu godinu?
Hvala!

Ivy

Admin
za upis u trecu godinu treba 50bodova....

a sada koliko koji ispit nosi bodova

uh

osnove prava drustva, europski upravni prostor 5 bodova
obiteljsko, upravljanje ljudskim potencijalima, radno 7
drzavna uprava, gradjansko 6,5
engleski 4

lolly

opet je krenulo širenje krivih informacija!!!!
Upisala sam treću godinu izvanredno u 9. mjesecu 2007..
Imam je pravo studirati do listopada 2009. ISTINA ili NE? Rješite me dileme...

Hvala

Jadranka15

Re: Predavanja za izvanredne

Sutra počinju predavanja iz predmeta Uvod u građansko pravo

Uvod u građansko pravo = 15 sati pred.- 28.03.08; 31.03.08. i 01.04.2008.od 17-21h

patti

ovako, ne znam gdje da postavim ovo pitanje pa ću probati ovdje, zanima me koliko je bodova potrebno skupiti da se upiše treća god.,a koliko za parcijalu, izvanredna sam, bačena na bolonju tako da sam malo zbunjena glede tih bodova:confused2:, tx

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks