AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Izvanredni studenti - status, ispiti i predavanja

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

renata6

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Bez brige Ninek, nakon toliko vremena pauze ja ti sve informacije uzimam u obzir i sve čitam, na svemu sam zahvalna, evo stalno prekapam po ovim stranicama ne bih li se pomalo ušaltala u novi sistem.
Ja sam kao izvanredni od kuće slala prijavnice u koverti i priložila uz prijavnicu i dopisnicu s markom i mojom adresom kako bi mi odgovorili kada i gdje će se održati ispit, nije tad bilo interneta. Sve smo informacije dobivali tako da bismo sjeli u vlak i u Zagreb, pa ti plati za svaku informaciju. I te dopisnice su zaista funkcionirale, niti jednom me nisu zaribali, svaka čast. Promjene na oglasnoj ploči su mi zato bile noćna mora.
Možeš zamisliti moju neizrecivu sreću kad sam vidjela ove internet stranice, a naletjela sam prvi put sasvim slučajno jer moje radno mjesto je vezano najviše uz rad na internetu.

lilyka

moze mi neko objasnit sto to znaci upisala sam razliku po bolonji.
ja sam upisala faks 2004 po starom programu i nisam jos uvjek dala uvjet za drugu god al sad sam bolonja.dali to znaci da sam ja upisala razliku po bolonji.help plava sammmmm

Mihaela

Bok ,
da li netko možda zna ; upisala sam 2004 god. upravni studij , a 2007 sam prebačena na bolonju ,(falio mi jedan ispit za upis treće god.).Položila sam ekonomiku poduzeća, javne odnose u upravi, i arhivistiku , koji više ne postoje kao redovni predmeti , već kao izborni i predmeti smjera pa me zanima da li mi se isti priznaju ako ih upišem na trećoj godini po novom programu ?
Ne stignem otići do faksa jer radim , a preko telefona neću ni pokušavat tražit bilo kakve informacije.

Hvala !

Ivy

Admin
moze mi neko objasnit sto to znaci upisala sam razliku po bolonji.
ja sam upisala faks 2004 po starom programu i nisam jos uvjek dala uvjet za drugu god al sad sam bolonja.dali to znaci da sam ja upisala razliku po bolonji.help plava sammmmm
ne ti nisi upisala razliku po bolonji vec si prebacena na bolonju
upisati razliku po bolonji znaci da kada diplomiras upise 6 ispita razlike koji izjednacavaju stari program s bolonjom
kada upisujes tu razliku po bolonji imam status izvarednog studenta trece godine
jasnije?

Bok ,
da li netko možda zna ; upisala sam 2004 god. upravni studij , a 2007 sam prebačena na bolonju ,(falio mi jedan ispit za upis treće god.).Položila sam ekonomiku poduzeća, javne odnose u upravi, i arhivistiku , koji više ne postoje kao redovni predmeti , već kao izborni i predmeti smjera pa me zanima da li mi se isti priznaju ako ih upišem na trećoj godini po novom programu ?
Ne stignem otići do faksa jer radim , a preko telefona neću ni pokušavat tražit bilo kakve informacije.

Hvala !
ispite koje is dala po starom programu priznaju ti se na trecoj godini ako uzmes taj smjer u kojim su oni predmeti smjera ili ako ih upies kao izborne predmete
u svako slucaju se priznaju
i sada da znas kako cu se ja boriti za svoju jadnu ekonomiku ako mi je slucajno nece htijeti upisati uhhhh
vec se vidim
ali nema razloga za borbu kada se tako i tako priznaju

MARINAP

Trebala bih jednu informaciju ako tko zna. Ja sam upisala višu upravnu tj. za upravnog pravnika 1998. godine. Međutim, zbog nekih određenih razloga nisam položila niti jedan ispit. Da li bih sada mogla nastaviti studij ili moram ići na prijemni opet? Mislim, dosta je vremena prošlo, baš mi se i nejde na prijemni, nemam više znanja iz srednje škole kao prije, ak me razumijete.

Ninek

baš smo neki dan o tome žlabrali.evo jedan dio poruke od naše moderatorice,znači sigurno je informacija točna.

evo ovako da razjasnimo malo ovu situaciju
kada se u pises na faks
i zbog odredjenih razloga moras prekinuti studiranje mozes nastaviti tamo gdje si stala ako si u roku od deset godnia nakon upisa polozila jedan ispit
ako u tom roku nisi polozila niti jedan ispit moras ponovo ici na prijemni

Ivy

Admin
Trebala bih jednu informaciju ako tko zna. Ja sam upisala višu upravnu tj. za upravnog pravnika 1998. godine. Međutim, zbog nekih određenih razloga nisam položila niti jedan ispit. Da li bih sada mogla nastaviti studij ili moram ići na prijemni opet? Mislim, dosta je vremena prošlo, baš mi se i nejde na prijemni, nemam više znanja iz srednje škole kao prije, ak me razumijete.
ti si bas na granici
ove godine ti je bas 10 godina sto si upisala faks a nemas niti jedna ispit tako da ces vjerovatno morati ponovo na prijemni
zao mi je

Lucija Hipi

.mislim da ti to ovisi zbog kojeg si problema bila odsutna.ja nisam bila na faksu 2 godine ali su mi zamrznuli godinu jel nisam bila u stanju dolazit na predavanja i davati ispite.moraš ići razgovarat na pravni s dekanom.ili tajnikom.ugl. tak neš.

Ivy

Admin
stvar je u tome da cura nije deset godina dala niti jedan ispit
da je dala jedan jedini onda bi mogla nastaviti bez problema ali ovako?

Domagoj83

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
polaganje ispita na crno znaci da polozis ispit vise godine prije nego sto si ocitio prijasnu godinu
tko se usudi slobodno a tko ne neka skupa samnom gusla po redu:)
polaganje na crno vise nema

jopi

ja sam izvaredna studenica, i htjela bi postavit jedno pitanje:posto nisam dala ni jedan ispit jos,pa me zanima dali je potreban uvjet za nastavak studiranja?

tenkgirl

ja sam izvanredni i idem ovaj tjedan na predavanja iz nauke o upravi.
tko to predaje i kakav je?
dal se isplati na to ić?
hoće li bit pravo predavanje ili bez veze ko uvod u državu i pravo?

ako netko zna. hvala!

Jadranka15

Predavanja:
Europsko upravno pravo = predavanja 25.4.2008. u 17 sati u Dvorani 9, Gundulićeva 10, a Komparativna javna uprava predavanja 20. i 21.05.2008. od 16,00 do 20,00 sati u Ćirilometodskoj ul.br.4 soba 26/prvi kat. To za izvanredne studente.

eleluc

ja sam izvanredni i idem ovaj tjedan na predavanja iz nauke o upravi.
tko to predaje i kakav je?
dal se isplati na to ić?
hoće li bit pravo predavanje ili bez veze ko uvod u državu i pravo?

ako netko zna. hvala!
Ponedjeljak i utorak je bila prof.Tijana Vukojičić, a biti će i danas(četvrtak),Jučer(srijeda) bio prof.Pavić,prvi sat malo nas zatrašivao studijem :crying2:blushed::,a u drugom djelu odlično predavanje o upravi i politici.U petak i ponedjeljak 28.04. je prof.Anamarija Musa.
Svakako nije loše čuti neke stvari iz ovog zahtjevnog,naoko suhoparnog predmeta pa toplo preporučam odlazak na koje predavanje.

iglavac

izvanredna sam studentica na pravu i namjeravam se ove godine prebaciti na upravu,, a morat ću upisati po bolonji. pa me zanima koje su moje obveze na upravi, dali moram na predavanja, seminare, kolokvije.dali se išta mijenja u vezi mog statusa ili samo prijavim i dolazim na ispit.::shocked::blushed::sad:

Domagoj83

izvanredna sam studentica na pravu i namjeravam se ove godine prebaciti na upravu,, a morat ću upisati po bolonji. pa me zanima koje su moje obveze na upravi, dali moram na predavanja, seminare, kolokvije.dali se išta mijenja u vezi mog statusa ili samo prijavim i dolazim na ispit.::shocked::blushed::sad:
ne znam koja si godina na pravu ali kad se upises na upravni studij tvoj status kao izvanredne studentice se ne mijenja dakle bit ces izvanredna stud. po bolongi, na predavanja ne moras ici, nisu obavezna ali bi ti savjetovao da ides,jer na pravu neke predmete ucite opsirnije nego na upravi, dovoljno ti je da prijavis i dodjes na ispit:happy::wink5::wink5:

shishkana

Bok! Upisala sam ovaj faks kao izvanredni student 2004.godine, sad sam drugi put druga godina i dala sam 6. ispita. Koliko je ispita za uvjet u treću godinu?? I šta se dešava ako ne uspijem dati još 2.ispita do desetog mjeseca??

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks