AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Izvanredni studenti - status, ispiti i predavanja

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Ivy

Admin
Bok! Upisala sam ovaj faks kao izvanredni student 2004.godine, sad sam drugi put druga godina i dala sam 6. ispita. Koliko je ispita za uvjet u treću godinu?? I šta se dešava ako ne uspijem dati još 2.ispita do desetog mjeseca??
dali si po bolonji ili ne?
jer uvjeti su razliciti
ako ne uspijes upisujes parcijalu 3
kao izvanredni mozes upisati i treci i cetvrti... puta istu godinu tu nema ogranicenja

IVANA N

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
ne znam koja si godina na pravu ali kad se upises na upravni studij tvoj status kao izvanredne studentice se ne mijenja dakle bit ces izvanredna stud. po bolongi, na predavanja ne moras ici, nisu obavezna ali bi ti savjetovao da ides,jer na pravu neke predmete ucite opsirnije nego na upravi, dovoljno ti je da prijavis i dodjes na ispit:happy::wink5::wink5:
Hej bok, evo još jedne nove...
Da li kao izvanredni student moram skupljati kakve potpise???

arlena

malo sam čitala postove na ovoj temi, i mislim da nisam nigdje vidjela ono što mene zapravo zanima...
upisala sam prošle godine među prvima ovu famoznu razliku po bolonji, 6 ispita, izvanredni student - diplomirala sam po 3-godišnjem studiju - i nije mi jasno zašto moram ponovo diplomski?!
a drugo, naravno da su gđice u referadi bile jako upoznate s informacijama o toj razlici, pa su mi samo tutnule uplatnice i indeks u ruke i rekle da imam 2 godine da to rijesim, odnosno moram "diplomirati" ponovo do ožujka 2009!!! drugo nista nisu znale reći i samo su nevino mrdale ramenima kao "evo i nas zadesilo kao i vas, valjda bude sve u redu, samo vi uplatite"...
naravno da uz posao bas nemam vremena a ni volje za ispite, tek sam jedan dala, i uz Božju pomoć možda uspijem 2 dati ovaj mjesec...
mene zanima da li su stvarno samo 2 godine za 6 ispita (?) i da li plaćam ispite iza tog roka? i taj prokleti diplomski...
:dry:

Rina

Jel mi može netko reći do kad mi izvanredni imamo rok za upisat godinu? Isto kao i redovni ili?

moni fani

Bok!
Ljudi jedno pitanje.
Izvanredni sam student ,stari program...ponovo upisujem trću godinu,pa me zanima što se tiče izbornih predmeta,prepisujem one koje sam upisala prije ,ili opet moram ići onoj teti u referadu da mi ona odobri,gdje ima mjesta,koji predmeti nisu popunjeni?Hvala:unsure:

Ksenija

Odgovor za Arlenu:
I ja sam u istoj situaciji.
Imamo dvije godine za položiti te ispite, i moramo ponovno pisati i obraniti diplomski.

shishkana

:crying2:
dali si po bolonji ili ne?
jer uvjeti su razliciti
ako ne uspijes upisujes parcijalu 3
kao izvanredni mozes upisati i treci i cetvrti... puta istu godinu tu nema ogranicenja
pa ako sam upisala 2004. godine onda nisam po bolonji!! Zanima me da li je bolje da se prebacim na bolonju ili da dam još ovaj ispit( ako uspijem ) i nastavim po starom programu?? Koje ispite dobivam po bolonji - razliku? I da li imam lokalnu samoupravu u trećoj godini po bolonji ako sam ju već dala po starom programu??? hvalaaaaaa

VESN@

imam jedno pitanje ako ne uspijem upisati parcijalu ,znači upisujem pad u drugu god, izvanredna sam, što je sa onim ispitima što sam ih dala, da li ih moram ponovo polagati?

marti

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
imam jedno pitanje ako ne uspijem upisati parcijalu ,znači upisujem pad u drugu god, izvanredna sam, što je sa onim ispitima što sam ih dala, da li ih moram ponovo polagati?
ne,šta si jednom dala tog si se zauvijek riješila...rješavaš ono šta ti je ostalo...

s@ndy

naravno da ima.iskreno, osobno smatram da je naš faks takvog profila; da nema druge solucije nego sjedni i zagrij stolac.i štrebaj...na predavanjima nitko
ne ulijeva u glavu i sve se svodi da opet bubaš doma sam.neću reći da nisu od pomoći, al može se; definitivno.:laughing:

Neo

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Imam jedno pitanje. Upisao sam razliku po bolonji u 2 mj.2007 g. Da li netko zna do kada mi vrijedi taj upis? Da li do 2 mj.2009? Još jedno pitanje neovisno o ovom slučaju; koliko inače po novom traje jedna akademska godina za izvanredne studente po bolonji? Unaprijed hvala na odgovoru!

sabmeh

Da li prije nego se prijavim za razredbeni postupak moram platiti troškove razredbenog postupka? Znači da im donesem izvadak da sam platila troškove razredbenog postupka. Ili pak dobijem od njih uplatnicu kad se budem prijavljivala i tada platim?

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks