Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Treba dobro proučiti naš Statut i vidjeti koje nam mogućnosti nudi. Ono što sam ovako letimično pronašla glasi "...(1) Studenti mogu osnivati udruge u vezi kulturnih, športskih, strukovnih i ostalih aktivnosti..."Pa to je dobro onda, mislim da bi nas se velika većina složila. Nego, ima tko kakvu ideju kako to sve provesti? :wink5::happy:
Mislim da bi izvanrednim studentima trebalo smanjiti i obim gradiva kako bi se više mogli posvetiti poslu kojim se bave.a ja bih postavila pitanje:Kako moze izvanredni i redovni studenti imati ispite u istom terminu?Ja sam izvanredni student zato što moram radit i maso puta sam propustila ispit zato sto sam morala bit na poslu.kako se to može rješit?Ja pokušavam uskladiti ispite s poslom ali nekad ne uspijem u to i moram čekat novi ispitni rok i pitanje je dal će mi se uklopiti sa mojim radnim vrijemenom.Zar nije logičnije da izvanredni studenti imaju ispiti u popodnevnim satima?
ma nisu digli rukeŠto, svi digli ruke od ideje da izvanrednim studentima probamo srediti neke kolokvije iz težih predmeta?! Nego, ljudi, još jedna od neutemeljenih ideja...
da slažem se, al ima onih kao ja - koji rade samo u jednoj smjeni i ne mogu se s nikim nikad zamjenit baš tako da... :sad:da,ali ima nekih vanrednih studenata koji nekad rade ujutro a nekad popodne
da i ja se slažem s tobom.Prošli put kad sam izašla na engleski morala sam lagat na poslu da imam nešta za obavit da bi me pustili a sad kad sam trebala ić na ustav nisam mogla više ništa tražit .Ispi je bio u 12 a ja sam bila popodne na poslu od 12 tako da sam izgubila rok.I baš zbog takvog rasporeda ispita ja pala godinu.Ovo da bi vanredni studenti trebal imat ispit u popodnevnim satima definitivno stoji.. meni nije tako veliki problem izać sa posla - puste me kad god mogu i kako mogu.. al ne volim to tražit.. i onda nit sam na poslu nit se mogu skoncentrirat na ispit nit ništa...
Da ali nije baš tolko bitno kolko vremena imamo za ispit nego kad je taj ispit i tko može ili ne može dobit slobodno s posla da bi izašao na taj ispit.Ljudi, pa vanredni studenti imaju jednu jako veliku privilegiju, a ta je: jedan semestar-jedna godina. Pa studiramo dakle godinu dana u dvije, što znači da za jedan ispit imamo 3 mjeseca fore. Sad, tko kako izlazi.
Gle,nije bitno obem gradiva ipak smo i mi (izvanredne)studenti istog faksa ko i redovne i kad bi završili ovaj faks dobijemo isto zvanje.Stvar je u tome šta nas sve stave zajedno pa mi izvanredne koji radimo nije bitno dal čemo dobit s posla izlaz ili ne.A profesorima se možeš obratit samo na konzultacijama za koje isto trebam tražit izaz s posla.Tak da ne vidim nikakav drugi način kak bi se moglo rješit ovaj problem.Jel ti imaš koju ideju(uvjek ih imaš)Mislim da bi izvanrednim studentima trebalo smanjiti i obim gradiva kako bi se više mogli posvetiti poslu kojim se bave. Mislim da je smajlić nepotreban, jer tko nije shvatio sarkazam...
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.