Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Ako položiš sve ispite u ovih sljedećih godinu dana (znači do 10.mj. 2009.), nećeš ni stići bit apsolvent, međutim, ako ti ostane koji ispit, apsolvent ćeš biti sljedeće godine! Makar mislim da s obzirom da ti je ostao samo 1 ispit iz druge god., to ćeš ti rješiti u ovih godinu dana!!!:happy::happy::happy:E imam sad ja jedno smiješno pitanje: kad si apsolvent?? ja sam sad upisala 3g,(znači zadnju) ostao mi jedan ispit iz druge, znači upisala sam cijelu godinu i diplomski...-pa ako mi netko malo o tome može reć., e da i izvanredna sam studentica
vazno je napomenuti da to vrijedi z aporezniko padne jednu godinu (na teret m.) nema pravo na besplatno apsolventsko![]()
ovisi o tome dali ce biti dekanski rok ili nebok,da li zna netko da li mi izvanredni i dalje mozemo upisat do kraja 11 mjeseca ili???ja sam upisala trecu prije dvije godine i sad sam ocistila drugu tako da moram platit jos 1950 kn za tih 5 ispita iz trece a neznam da li to mogu do kraja 11 mjeseca ili???hvala!!!
i ja drugi put upisujem apsolventsku, jel postoji baš određen datum za upis ili je važno da je samo do 30.9.?
i koja je procedura, opet kupit papire za upis, pljunut lovu i to je to?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.