Tourniquet
jane doe.
Hvalabravoalacgore:
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Hvalabravoalacgore:
ovisi o njima. jer je rok bio 1-4.9 ako se dobro sjećam, tako da oni mogu u rasponu tih par dana stavit kad žele, bar ja tako mislim... al moguće je da će bit utorak opet.Hej,
imam pitanje... ako je ovaj rok bio 02.09. (utorak) da li to znači da onaj rok od 15.09. ne može također biti prije utorka ili može i u ponedjeljak? Prijavila sam ispit ali u ponedjeljak ne mogu sa posla...
to i mene zanima. Nikad nisam bila komisija. kako to kod njih funkcionira? kolko pitanja pitaju?jel ima dojmova s komisije ?
koliko ja znam, vremenski razmak između ispita mora biti najmanje dva tjedna! tako da mislim da će ipak biti u utorak opetHej,
imam pitanje... ako je ovaj rok bio 02.09. (utorak) da li to znači da onaj rok od 15.09. ne može također biti prije utorka ili može i u ponedjeljak? Prijavila sam ispit ali u ponedjeljak ne mogu sa posla
štetu najviše, bar sam ja dobila takav dojam, i cesiju i personalnu subrogaciju...ljudovi pomagajte ,sto vam se čini da najviše pitaju iz obveznog budući da mi ponestaje vremena i definitino neću stići sve naučiti?!
i ja sam stekla dojam da se to najviše pita pa cu to naučiti,a ostalo sto stignem uz puno sreće mozda me bas to pita...hvalaštetu najviše, bar sam ja dobila takav dojam, i cesiju i personalnu subrogaciju...
upravo tako! katastrofa ja mislim da nista ne znam ,zapravo ne mislim vec znam kad se propitam bez skripte tajac...za poluditi! ugl ja ne učim ugovore pitao ne pitao jer nemam vremena za njihAjme, ovo je strasno, bas kad mislim da sam polovila neku cjelinu-ne mogu se sjetiti ni rijeci...vidim da je prof.Hano ispitivao, dal to znaci da se moraju znat ugovori?
Hej, posto rok nije danas objavljen dal to znaci da se mogu ponadati da nece biti u ponedjeljak???
nikad čula, to je netko novibit ce danas objavljen rok, tak je i zadnji put bilo..jer su odjave danas do 10.59
jel netko zna kakva je asisitentica Kustrak Maganic? kaj ona pita?
ni ja isto , mozda je asistentica koja je na zadnjem roku ispitivala sa Hanom, netko je napisao da je kod njega ispitivala i neka asistentica.ugl ja sam kod kanceljaknikad čula, tko je netko novi
mislim da se to odnosi na razvrgnuće suvlasničke zajednice...koje može biti dobrovoljno, sudsko i razvrgnuće isplatommože li mi netko napisat što je sudsko razvrgnuće ugovora?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.