a jel neka velika razlika izmedu obje? jer ja imam prvu. glupo mi sad kupovat i drugu ak nema neke velike razlike.Ova druga navedena
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
a jel neka velika razlika izmedu obje? jer ja imam prvu. glupo mi sad kupovat i drugu ak nema neke velike razlike.Ova druga navedena
istina, al ne mozes sarat i podcrtavat po njima :/ako se ne varam sve knjige iz obvezne literature mogu se besplatno posuditi u knjižnici pravnog fakulteta
Ja pročitao "ne možeš srat i podcrtavat po njima", pa si mislim koji k.?istina, al ne mozes sarat i podcrtavat po njima :/
sva literatura za bilo koji ispit se može posuditi u knjižnici PF, s time da su uveli nova pravila od 01.07. ako na vrijeme ne produžiš ili vratiš knjigu, platiš zakasninu i ne možeš mjesec dana posuditi tu istu knjigu.ako se ne varam sve knjige iz obvezne literature mogu se besplatno posuditi u knjižnici pravnog fakulteta
ej jel bi ti bio problem napisati samo na koje točno izmjene misliš i da li je to samo kod nasljednih redova ili se odnosi i na neke druge djelove zakona ? vidim da u zakonu ne piše izvanbračni drugovi nego samo bračni pa sad neznam dal se to podrazumijeva ili se to promjenilo? hvala unaprijedNasljedne redove naučiti iz zakona jer je došlo do nekih izmjena.
pozdrav. da li preporučate učiti jedino iz knjige i samo iz knjige ili već postoji neka kvalitetna skripta iz koje se isto može dobro naučit?
da:meh:dali na ispitu postavljaju pitanje iz svake cjeline ili?
ja se mučim...katastrofa je :/ah ljudi moji meni ubi ovo građansko, a dosla tek do zemljisnih knjiga... mislim da cu odustati od prvog roka u 9 mj. jel se muci jos tko da mi bude lakse?
Ista stvar ovdje...također tek oko zemljišnih knjiga...užas koliko nabrajanja...kako idem dalje tako imam osjećaj da će ovo od prije sve ispariti. Kakvi imate tehniku sa učenjem novog i ponavljanjem starog?ja se mučim...katastrofa je :/
ja idem po redu do kraja a onda opet na pocetak i tako dok ne uđe u glavu...ma ja nemam osjecaj da ce ispariti ja znam da je vec isparilo...valjda ce se jednom posloziti u glavi ...sretno nam biloIsta stvar ovdje...također tek oko zemljišnih knjiga...užas koliko nabrajanja...kako idem dalje tako imam osjećaj da će ovo od prije sve ispariti. Kakvi imate tehniku sa učenjem novog i ponavljanjem starog?
Kod reividikacije i negatorne tužbe, tužitelj je vlasnik, a kod publicijane tužitelj je predmnjevani vlasnik.Moze li mi netko rec koja je razlika izmedu reivindikacije i ostalih tuzbi kod zastite pv?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.