Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ako je to ona od 200- tinjak stranica, ja samda li je itko ucio iz skripte od ANCI?
da to je ta.jesi prosla uceci po njoj?ako je to ona od 200- tinjak stranica, ja sam
dada to je ta.jesi prosla uceci po njoj?
to je ona od 200 str. u montaninoj sam vec na prvoj stranici vidjela da kod nacela dispozitivnosti fali kako se ono ogleda u stvarnom,nasljednom itd.neznam kakva je ta skripta ali u onoj od 132str.
zakaj?prvo iz montanine.
hej da li bi netko mogao napisati to o knjigovodstvenoj funkciji i kod načela dispozitivnosti kako se ogleda u nasljednom i obveznom...ja imam montaninu skriptu pa ako bi netko bio ljubazan...neznam kakva je ta skripta ali u onoj od 132str.fali kod imovine da je knjigovodstvena kategorija pa si to pogledaj dal imas i nasljedne redove trebas naucit iz zakona a ne iz skripte jer se promjenilo
ispitivaci su ok, ja sam bila kod one nove asistentice i super je, ceka da si razmislis, pomaze i postavlja podpitanja..
Normalno da je manja kad pola toga fali lol.manja je, lakša je i APP.![]()
sad u studenom ideš?javim kako je proslo
da... pa cemo da vidimo,jesam ili nisam školuvalasad u studenom ideš?
I ucila si samo po njoj? Ili kako si ucila? I koliko ti je trebalo vremena? I ako nam mozes reci ima li skripta gresaka koje ispravit treba? I sorry kaj sam te zbombala s pitanjima ko da si na kvizu)
Ja si nekak mislim..ta skripta i da se paralelno prati(cita) udb? Kaj mislite vi kaj ste to nedavno rjesavali? Isplati li se obzirom na ovu novu postavu ispitivaca?
jesu objavljeni novi rokovi već negdje?da... pa cemo da vidimo,jesam ili nisam školuvala![]()
ima li netko sakupljena pitanja sa ispita na jednom mjestu? hvala punojesu objavljeni novi rokovi već negdje?
hvala
da?! tko je ta profesorica?napokon sam danas upoznao najbolju profesoricu na nasem faksu, svaka joj cast
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.