Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
bila su prošli semestar :laughing:Da li netko ide na predavanja? Kojim danom i u koje vrijeme su?![]()
dovoljno je mjesec dana po više sati dnevno (ne baš 2-3) i dovoljno je samo po tim pitanjima. e sad, ne znam je li lakše kod hane ili matanovac jer sam bila samo kod matanovac, ali čini mi se po komentarima da je hano bolji. njih dvoje su dobri i ako znaš proći ćeš, mislim da te nitko neće pustiti s polovičnim znanjem. keglavić zna cjepidlačiti, al to neka bolje kaže netko tko je kod nje bio.bok ljudi.prvi put idem na ovaj ispit,pa eto želim pitat kolege koliko im je trebalo odprilike da spreme ovaj ispit? kakvi su profesori i kod koga je najlakše proci? da li je dovoljno ucit po ovim pitanjima? hvala vam svima unaprijed![]()
meni je trebalo neka 2 tj da mi to sve sjedne i postane razumljivo. ja sam samo čitala i onda se ispitivala po onim pitanjima i super naučila za mjesec-mjesec i pol.ekipa, kako da učim ovaj predmet, ostalo mi je lokalna i građansko, al ovo građansko je tako deprimirajuće da je to strašno, imam osjećaj kad god nešto da pročitam ništa ne upamtim!!
čitam ovu novu skriptu i čini mi se čist ok, baš je dobro napsana, volim kad je enšto podcrtano, podebljano, sam koliko ima dosta informacija s obzirom da je knjiga OGROMNA, jel netko prošao knjigu pa da možeusporedit sa skriptom!?
ej,skripta je dobro napisana al nikakao nije dovoljna. nedostaje dosta toga,al opet ak ju nabubetas napamet i postavi ti ta pitanja,prolaz bi trebo biti tu.obaveeno ucit i iz knjige. npr.u skripti fali kapara,kupoprodaja,dosta toga o založnom pravu,o suvlasničkoj zajednici..al je inače stvarno lijepo i razumljivo napisanačitam ovu novu skriptu i čini mi se čist ok, baš je dobro napsana, volim kad je enšto podcrtano, podebljano, sam koliko ima dosta informacija s obzirom da je knjiga OGROMNA, jel netko prošao knjigu pa da možeusporedit sa skriptom!?
teže je. ja sam (rekla bih kao i većina studenata) učila iz skripte od montane i po onim poredanim pitanjima.Po vasem iskustvu,misljenju jel gradansko teze od uljp-a?I da li ste ucili pritom iz knjige ili skripta
?
Ja sam zvala Sanju jučer i ona mi je rekla da sam ja kod Hane 6.6. u 14 sati, a kolegica u isto vrijeme kod Matanovac, tako da nazovi nju.ljudi...može netko javiti kada imaju ispit studenti starog programa...naravno da ne na stranici...hvala...
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.